Cautare

2158 de rezultate pentru "om spanzurat la pitesti crtierul craiovei videoclip antena 1" (2.78 secunde)
La doar 12 ani isi compune singura textele pentru piesele pe care le interpreteaza, traieste in Las Vegas si a fost descoperita de Denisa Tanase de la Bambi. ... Numele ei vine chiar de la statul Nevada, caci acolo s-a nascut.
Diamonds Are Forever este al cincilea nume (din cele 7, in total) confirmat pentru festivalul METALHEAD Meeting 2014 din data de 7 iunie, de la Arenele Romane, festival ce ii are ca headlineri pe Sepultura (Brazilia) si Moonspell (Portugalia) alaturi de Last Hope (Bulgaria) si Endsight (Grecia)!
Trupa clujeana DIAMONDS ARE FOREVER urca pe scena alaturi de UNEARTH, pe 15 septembrie la Fabrica, in Bucuresti.
Intre Adina de la Heaven si actualul sau iubit, Glance, este o diferenta de 11 ani. ... In mod cert asta s-a intamplat la filmarile noului videoclip al trupei Heaven pentru piesa La La Love ce se anunta a fi hitul verii!
Numele Anabtawi provine de la denumirea unei localitati numita Anabta. ... Artista cu origini arabe, Miryam, lanseaza o piesa nou nouta, insotita si de un videoclip de imagine â€" Prada”.
Reactia lui Oreste la megascandalul melodiei Despre Smerenie si mall-ul bisericesc!
Yanka revine cu un nou single si videoclip pentru Tell Me Lies.
Din aceasta dorinta s-a compus si noul single Gipsy Casual â€" Yalla Ya Habibi, pentru care s-a filmat un videoclip incendiar la ruinele Cetatii Histria. ... Vrem sa ajungem la seici si sa-i facem sa danseze pe muzica noastraJ! ... Va invitam sa descoperiti acest lucru in videoclip!
A facut aproape 1.500.000 de vizualizari pe Youtube cu piesa MAMA EI DE DRAGOSTE si acum revine cu un nou single, insotit si de un clip de imagine. ... - Cu Doddy am colaborat si la piesa MAMA EI DE DRAGOSTE.
Animusic Night are loc pe 13 octombrie, la Club Fabrica, iar din programul serii nu lipsesc concertele, proiecțiile in premiera si atmosfera animata cu care festivalul si-a obisnuit publicul, la fiecare ediție.
Alexandra Stan incepe anul in forta, cu lansarea unui nou videoclip de pe albumul Alesta, lansat in Romania pe 9 martie anul trecut. ... Link videoclip 9 Lives:
Karmen - Minte-ma (Videoclip Oficial) https://www.youtube.com/watch?v=xD96cYLjEjI Piesa a fost compusa de Irina Rimes, Achi si Vlad Lucan si produsa de Vlad Lucan.
Raul, finalistul de la X Factor, apare in primul sau videoclip alaturi de cei doi membrii si canta in limba franceza. O coproductie Cat Music si Global Records, videoclipul este regizat de Khaled Mokhtar, cel cu care baietii de la Havana au colaborat si pentru proiectele anterioare.
Pe principiul girls just wanna have fun, Anda Adam petrece o zi intreaga la piscina, alaturi de o gasca de fete. Pentru noul videoclip, regizat de catre Alex Ceausu, Anda Adam a schimbat mai multe look-uri senzuale, cu elemente glam si este o adevarata femme fatale.
Descopera ce face Paula Seling in cel mai nou videoclip si cat de sexy este artista! ... Piesa - una de dragoste - este insotita si de un videoclip in care Paula Seling este extrem de senzuala. ... E o mare cantareata, o artista sensibila si un om aparte.
Delia â€" Fata lu' tata https://youtu.be/xfPk6mYyi_Y Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de Alex Ceausu, cu care Delia a mai colaborat pentru 1, 2, 3, 4, Ramai cu bine sau Verde Imparat.
Majoritatea oamenilor o stie din finala Vocea Romaniei, edita 2017, insa Zsuzsana canta de la varsta de 3 ani, avand primele concerte la 4 ani. In prezent, Lullu este studenta in anul I, la Conservator, sectia canto clasic.
Bucurie in Arabia Saudita, pentru ca a nins chiar de la inceputul anului. Un videoclip cu mai multi barbati care canta si danseaza in zapada a devenit viral pe platformele de socializare.
Unul dintre cele mai asteptate materiale discografice ale anului 2010 a fost lansat recentla Plaza Romania, in prezenta jurnalistilor si a tuturor celor care au contribuit la acest proiect muzical.
Dalma vrea inapoi la iubitul ei sau cel putin asa suna ultimul vers din textul piesei "Song For Him" cu care Dalma incearca sa castige Finala Eurovision 2011. La a III-a participare consecutiva, pentru Dalma deja agitatia pregatirilor pentru concurs este un lucru obisnuit.
google-analytics.com