Cautare

470 de rezultate pentru "oficiul postal gornet cricov" (2.49 secunde)
Ploiesti, Mizil, Urlati, Albesti-Paleologu, Balta Doamnei, Barcanesti, Berceni, Blejoi, Brazi, Bucov, Calugareni, Ceptura, Cocorastii Colt, Colceag, Dumbrava, Fantanele, Gorgota, Gornet-Cricov, Gura Vadului, Iordacheanu, Jugureni, Olari, Plopu, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Sangeru, Sirna, Targsoru Vechi, Tataru, Tinosu, Tomsani, Vadu Sapat, Valea Calugareasca;
Conducerea Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor urmeaza sa fie responsabilitatea democrat-liberalului Petrut Cosmin Calin, in prezent consilier judetean, iar in fruntea Directiei Judetene de Sport este nominalizata Diana Busoi.
Daca diferentele de impozit pe venit sunt cuprinse intre 5 lei (50.000 de lei vechi) inclusiv si 150 de lei (1,5 milioane de lei vechi), vor fi restituite prin mandat postal.
Pentru imbunatatirea metodelor de lucru impotriva acestui fenomen, Ministerul Public (MP) si Oficiul danez de Inventii si Marci au lansat, ieri, un proiect de infratire, finantat de Phare cu aproximativ doua milioane de euro.Conform unui studiu realizat anul trecut de Congresul International Antipiraterie din Statele Unite, China si Rusia sunt tarile cu cel mai inalt grad de piraterie intelectuala.
Seful Biroului Anticoruptie Hunedoara, subcomisarul Virgil Suba, a declarat ca, pentru a nu-i aplica sanctiunea contraventionala prevazuta de lege, functionarul AND Arad a solicitat administratorului ca mita sa ii fie transferata on line la Oficiul Postal nr.
Documentului se depune in format hartie, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Problemele cu privire la programul Renta Viagera, datorate unor situatii neprevazute de legislatie si sesizate de Oficiul National de Renta Viagera Agricola (ONRVA), incep sa-si gaseasca rezolvarea.
Anchetatorii au supravegheat mai bine de doua luni doi darabaneni care colectau tigari din localitatile invecinate orasului, pe care le trimiteau apoi, prin colet postal, catre persoane din Bucuresti si Brasov, care comercializau marfa. ... de 29 de ani, la oficiul postal Darabani.
Daniel Learciu - propus pentru functia de director adjunct la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Dimciu Mergeani - director adjunct Garda Financiara, Mihaela Sonel - director adjunct Oficiul de Consultanta Agricola, Dumitru Moinescu - director adjunct la Inspectoratul de Stat in Constructii, Marian Becheanu si Marius Ciobanu - directori adjuncti la Inspectoratul Teritorial de Munca, Dionisie Culetu - inspector adjunct la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.
Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB) a blocat de la inceputul anului pana la mijlocul acestei luni peste 212,3 miliarde de lei (peste 5,8 milioane de euro) in urma rapoartelor privind tranzactiile suspecte de spalare de bani.
"Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca desfasoara o activitate de identificare a persoanelor de sex feminin care doresc sa lucreze in strainatate in domeniul agricol", a declarat Daniela Dobrin, directoarea executiva a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Oficiul National pentru Produse Traditionale si Ecologice ar putea deveni functional la sfarsitul lunii viitoare, a anuntat ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos.
Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Bucuresti au trimis in judecata doi functionari de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi, pentru conflict de interese, cei doi find acuzati ca incasau valoarea lucrarilor cadastrale efectuate printr-o firma pe care o detineau.
diferentele de impozit cuprinse intre 5 lei inclusiv si 150 de lei se restituie prin mandat postal;
Bucurestenii din sectoarele 2 si 3 pot plati impozitele si taxele locale la orice oficiu postal din Capitala, fara achitarea vreunui comision. ... Dupa efectuarea platilor, clientii vor primi o chitanta stampilata si semnata de catre lucratorul postal.
Unde se achita Persoanele in cauza pot merge la CAS, CJP, AJOFM Dolj pentru a-si achita cota de contributii aferente direct la casieria acelor institutii, fie trimit banii prin mandat postal sau ii pot vira prin banca in conturile acelor institutii.
Scandal la ridicarea alocatiilor de la un oficiu postal din Bihor. Functionarii au dat cu spray lacrimogen
Fazele de acest fel ne amintesc destul de bine de marele balamuc national provocat de introducerea noul cod postal, cand aceeasi strada primise nu unul, ci uneori chiar si sapte coduri postale diferite.
Comisia pentru cercetarea abuzurilor din Senat a votat in unanimitate modificarea legii privind prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, alieneatul respectiv stipuland ca Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor va fi condus de un presedinte, numit de Guvern, ajutat de trei consilieri.
Dosarul se refera la modul in care a disparut de la Oficiul pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor o lucrare pentru care ar fi trebuit sesizat Parchetul General.
google-analytics.com