Cautare

2020 de rezultate pentru "oficiul postal dancu jud iasi" (2.70 secunde)
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: ... Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Vasile Dancu si "stanga" Vasile Dancu reapare la rampa printr-un amplu text pe blogul propriu, cu un titlu provocator : ... Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii:
In data de 27 mai 2009, Vasile Dancu nega faptul ca Administratia Prezidentiala l-ar fi dorit la Cotroceni. " Nu stiu nimic despre mersul meu la Cotroceni!, scria Dancu pe blog.
Citeste aici totul despre razboiul pesedisto-pesedist, despre candidatura lui Mitrea si atacul lui Iliescu la "marginasii" Rus-Dancu'. ... "I-a umilit Boc si pe teoreticianul Dancu si pe aroganul Rus. ... Suparat pe Marian Sarbu, Ion Iliescu i-a "plesnit" pe Dancu si pe Rus.
Social-democratul clujean Vasile Dancu a declarat ca gestul liderilor PSD de a sarbatori victoria in alegeri, la aflarea exit poll-urilor, poate fi interpretat ca o "prevalidare" a scrutinului, dar ca e greu de apreciat daca va avea castig de cauza prin contestatia depusa la CCR.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. Cei 185 de delegati prezenti la Conferinta judeteana extraordinara i-au acordat lui Dancu, demisionar din functia de vicepresedinte la nivel national, unanimitate de voturi.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. Cei 185 de delegati prezenti la Conferinta judeteana extraordinara i-au acordat lui Dancu, demisionar din functia de vicepresedinte la nivel national, unanimitate de voturi.
Unul dintre "sondajele corecte" la care se referea Traian Basescu ii apartinea social-democratului Vasile Dancu. Traian Basescu a mers pe mana lui Dancu in ziua alegerilor, relatia fiind mediata de postul B1TV, care-i comandase fostului senator PSD un exit-poll pentru ora 21.
Dancu:
Vasile Dancu:
Explicatiile sociologului Vasile Dancu Presedintele IRES, Vasile Dancu, spune ca romanii sunt interesati de soarta Greciei pentru ca se gandesc la Romania si la ce s-ar fi putut intampla aici.
Joi 09 Mai 2013, 19:00, BAIA-MARE (jud. Maramures), Sala Mare a Teatrului Municipal Luni 13 mai 2013, ora 19:00, SATU MARE (Jud. Satu Mare),Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" Miercuri, 15 mai 2013, ora 19:00, ZALAU (Jud.
Vasile Dancu considera ca Adrian Nastase are dreptate cand spune ca PSD este mai prost organizat decat PD-L si ca nu va iesi repede din opozitie, considerand ca partidul are nevoie de o dezbatere interna serioasa si de o reformare pentru a iesi din "fundatura" si "groapa istoriei" in care se afla.
Vasile Dancu: "Sorin Rosca Stanescu este doar un caz de renegociere in cadrul USL" Sociologul Vasile Dancu este de parere ca institutia coabitarii este o chestiune artificiala ce nu se regaseste in Constitutie dar care a avut efecte pozitive in cazul presedintelui Basescu si a premierului Ponta.
GHEORGHE de 38 de ani din jud. ... PETRE de 45 de ani din jud. ... Mihaela de 18 ani din jud. ... IONEL de 35 de ani din jud. ... LUCICA de 58 de ani din jud. ... MARCELA de 38 de ani din jud. ... MARINELA de 39 de ani din jud.
Un astfel de pericol transpare din afirmatiile pe care Vasile Dancu, vicepresedinte al social-democratilor si membru al grupului de la Cluj le-a facut intr-o emisiune televizata.
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
google-analytics.com