Cautare

2363 de rezultate pentru "oferte la internet" (2.78 secunde)
Internet Termenul internet provine din impreunarea artificiala si partiala a doua cuvinte englezesti: ... - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
Internet (continuare) Istoric Punctul de pornire in dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea intre cele doua mari puteri ale secolului al XX-lea:
ueb], este totalitatea siturilor / documentelor si informatiilor de tip hipertext legate intre ele, care pot fi accesate prin reteaua mondiala de Internet (net = retea ).
Internet pentru laptop fara abonament. ... Numerosi utilizatori au nevoie uneori de o conexiune la internet chiar si atunci cand se afla in miscare, iar in aceasta situatie nu se pot baza intotdeauna pe retele Wi-Fi.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Roman si Mangalia sunt impanzite aproape integral cu internet wireless gratuit, spune seful Minisoft, unul dintre furnizorii unei solutii Wi-Fi Din pacate operatorii de internet in Romania sunt momentan foarte interesati sa vanda infrastructura.
Tot mai multe autocare au internet gratuit wireless. CFR inca analizeaza daca sa ofere internet gratuit pentru calatori Accesarea gratuita a internetului wireless prin hotspot-uri WiFi este un fenomen care ia amploare in tara: de la cafenele si locuri publice la metrou si in autocare.
Cum evolueaza Internetul pana in 2016 Producatorul de echipamente de retea Cisco Systems Inc estimeaza ca numarului de dispozitive si conexiuni din intreaga lume va ajunge la 19 miliarde in 2016, dublu fata de anul trecut.
Targul tiMOn reuneste cea mai mare parte a ofertei de locuinte din Bucuresti, respectiv 74 de companii imobiliare, 47 de proiecte rezidentiale si peste 6000 de unitati locative noi dar si vechi, de la garsoniere la apartamente cu 4 camere dar si vile si case.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Accesul gratis la Internet este un serviciu care domina deja marile metropole ale lumii, in special in SUA. In fapt, el consta in furnizarea gratuita de Internet fara fir intr-o arie anume.
In afara de industria hoteliera clasica, in ultimii ani- mai cu seama incepand cu anul 2000- in marile orase ale Romaniei, cum ar fi Bucuresti, Constanta sau Cluj, s-a dezvoltat vertiginos o noua gama de oferte de cazare, reprezentata de cazarea in regim hotelier.
Numarul romanilor care realizeaza tranzactii prin Internet s-a dublat in primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Schimbare cruciala pentru Internet in aceasta saptamana Internetul va trece printr-o schimbare importanta in aceasta saptamana, fara ca utilizatorii sai sa-si dea seama, daca totul decurge asa cum este prevazut:
Craiovenii nu prea mai sunt dispusi sa faca zeci de vizite la agentiile imobiliare pentru a gasi locuinta mult visata. Tot mai multi apeleaza la o varianta mai comoda - cautarea unei case pe site-urile agentiilor imobiliare.
Utilizarea aplicatiilor pentru navigarea pe internet determina aparitia a peste 60% din cazurile de infectare a sistemelor informatice. ... In consecinta, ENISA sustine necesitatea unei actiuni comune si consecvente impotriva acestei amenintari la adresa securitatii online.
Imposibilitatea conectarii la Internet sau acesta ruleaza extrem de incet Pierderea accesului la Internet este un alt semn al infectarii, desi poate fi cauzat si de probleme legate de furnizorul de Internet sau router.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Cati romani fac cumparaturi pe internet ? Pana in 2015, jumatate dintre europeni vor face cumparaturi pe internet, iar unul din cinci va achizitiona inclusiv din magazine online prezente in alte tari din Uniunea Europeana.
Firefox a detronat Internet Explorer in 6 judete. Un studiu realizat de trafic.ro arata 27,15% dintre vizitatorii siteurilor analizate folosesc Internet Explorer 8, acesta fiind cel mai popular browser la nivel national.
google-analytics.com