Cautare

2363 de rezultate pentru "oferte internet" (2.60 secunde)
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet.
Si nici nu i-a fost greu, pentru ca in anumite cazuri a fost singura care a depus oferte pentru a inchiria diferite utilaje, in schimbul unor contracte generoase, alimentate din bugetul local. ... De altfel, pentru licitatia respectiva nu au fost depuse decat doua oferte.
Dintre ofertantii care au depus oferte angajante vor fi selectati primii doi clasati, cu care vor incepe negocierile directe pentru obtinerea unor oferte angajante imbunatatite si, in consecinta, a vanzarii la un pret cat mai bun.
Decizia a fost luata in urma solicitarilor venite din partea institutiilor financiare acceptate pe lista restrinsa a investitorilor care vor putea depune oferte pentru preluarea BCR si care au acceptat asumarea contractului de confidentialitate.
Un ofertant-surpriza ar putea fi, in opinia bancherilor, BNP Paribas, institutie care, de regula, are oferte conservatoare atunci cand cumpara active.
Societatile Omniasig, Astra, Allianz-¥iriac Asigurari si BCR Asigurari au depus ieri oferte pentru asigurarea flotei de aeronave a companiei. "Este cel mai mare numar de oferte depuse pentru aceasta licitatie din ultimii trei ani.
Asa se face ca, nici pana la ora actuala, patronii celor cateva unitati de cazare care au mai ramas deschise si pe timpul sezonului rece, nu au reusit sa conceapa astfel de oferte, multumindu-se sa mentina preturile (foarte ridicate comparativ cu unitati similare de la munte) obisnuite la cazarea "la receptie".
Targul lanseaza oferte de apartamente, vile, penthouse-uri si locuinte de lux.
Sarbatorile Pascale reprezinta pentru unii bancheri un prilej de rasfatare a clientilor fideli, dar si de atragere a unora noi cu oferte tentante.
Pe masura ce trece timpul, romanii primesc tot mai multe oferte de locuri de munca. ... OMFM a primit in acest domeniu oferte de munca din partea angajatorilor din Polonia pentru 120 de locuri de munca.
AVAS a anuntat ca cinci societati au depus oferte pentru preluarea societatii craiovene. ... Daca privatizarea nu va reusi nici de data aceasta, societatea va fi lichidata.Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a dat ieri publicitatii numele companiilor care au depus oferte finale pentru privatizarea ELECTROPUTERE Craiova.
Numarul cumulat de oferte noi de apartamente scoase la vanzare era de peste 23000 de apartamente, in timp ce in perioada similara a lui 2007 au fost scoase la vanzare putin peste 17000 unitati locative.
Cu toate acestea, bancile au "bombardat" clientii cu zeci de oferte prin care si-au promovat cardurile de credit, iar cele de debit au ramas in urma.
Agentiile de turism din România au vândut deja aproape 80% din pachetele turistice destinate sarbatorilor de iarna, oferte care se vor epuiza în primele zile ale lunii urmatoare, a declarat consultantul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Traian Badulescu.Acesta a mentionat ca, în ceea ce priveste Austria, cea mai solicitata destinatie externa, nu se mai gasesc decât pachete ce pornesc de la 800 de euro, în conditiile în care acum o luna se puteau gasi oferte pentru acesta tara cu preturi începând de la 250 de euro.
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
Ajuns la a XXIV-a editie, tIMOn va aduce un numar record de oferte exclusive, peste 1.500 de locuinte fiind promovate cu caracter exclusiv in cele patru zile ale evenimentului.
Astfel, cu 1.386 de oferte si peste 86.000 de CV-uri depuse, acest domeniu ocupa detasat primul loc, potrivit cifrelor furnizate de compania Neogen, care detine 65% din piata de recrutare online. ... "Tot o traiectorie ascendenta a avut-o si domeniul comert, cu 367 de oferte", a adaugat Fusu.
Oferte de lux In prezent, agentiile din Galati au pachete de oferte si pentru clientii pretentiosi, dar cu bani.
Scopul acestui festival este de a promova utilizarea, in randul tinerilor, a instrumentelor internet in domeniul artelor. ... Comisia va incerca, de asemenea, sa puna capat surprizelor neplacute cu care se pot confrunta clientii care folosesc roamingul atunci cand primesc factura pentru conectarea la internet cu ajutorul telefonului mobil.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni in paginile virtuale.
google-analytics.com