Cautare

2363 de rezultate pentru "oferte internet" (2.83 secunde)
Sunt zeci de pagini de Internet de unde poti obtine informatii despre modalitatile de a deschide o usa prin fortarea incuietorii. ... Acesta are menirea de facilita schimbul unor fisiere continand filme, programe, muzica, intre utilizatorii de Internet.
CIA pune pe internet dosarele sale OZN (Autor: ... Masura punerii documentelor pe internet a intervenit dupa eforturi indelungate din partea unor militanti pentru transparenta.
Cum Internetul face parte din viata fiecaaruia dintre noi, pe Internet putind gaasi tot ceea ce te intereseazaa sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat saa vedem cit de vizibili sint parlamentarii gaalaateni in paginile virtuale.
Organizatiile judetene ale celor doua partide de guvernamant dau dovada de delasare in ceea ce priveste prezenta pe internet.
Legea "Big Brother" a fost adoptata Camera Deputatilor a adoptat, azi, cu 197 de voturi "pentru", 18 voturi "impotriva" si 13 abtineri, proiectul legii privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de retele publice de trafic de telefonie si internet, cunoscuta ca Legea "Big Brother".
Numarul utilizatorilor de servicii de Internet va ajunge, la finele acestui an, la un nivel dublu fata de cel din 2004, a declarat ieri ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.
Aceasta situatie este si urmarea faptului ca plata prin internet se face cu ajutorul unui card special, care costa aproximativ 18 dolari. Persoanele foarte ocupate pot plati taxele si impozitele prin internet.
Numarul utilizatorilor de Internet din Romania s-a apropiat de cinci milioane, astfel ca rata de penetrare este de aproximativ 23%, cea mai scazuta din Uniunea Europeana, potrivit InternetWorldStats, citat de Mediafax.
Dar cat de sigure sunt tranzactiile cu carduri efectuate pe internet? "Nu sunt foarte sigure tranzactiile pe internet cu cardul. ... Am plafonat tranzactiile pe internet la 5.000 de lei.
Valeriu Lazarov dorea sa isi extinda business-ul in new media si televiziune pe internet.
Din luna august, ROMTELECOM a initiat o noua campanie de promovare, in presa scrisa, radio, TV si Internet , pentru serviciul de acces la Internet prin dial-up, ClickNet Start. ... Ea este reprezentativa pentru oamenii care navigheaza pe Internet , se informeaza peste medie si doresc sa stie cat mai multe.
Continutul convorbirilor telefonice ar putea fi preluat direct de procurori în caz de urgenta, „când întârzierea obtinerii autorizarii din partea judecatorilor ar aduce grave prejudicii urmaririi penale ori îndeplinirii obligatiilor pe care si le-a asumat România ca stat membru al Uniunii Europene“.Aceeasi lege îi va obliga pe toti furnizorii de internet sa stocheze, începând din 15 martie 2009, timp de sase luni, urmatoarele date cuprinse în posta electronica a persoanelor care corespondeaza pe teritoriul României:
Era colaborarii publice pe internet este înca la "pubertate", a declarat fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, într-un interviu acordat Agentiei France -Presse."Guru" al comunicarii on line, de 42 de ani, Jimmy Wales, în încercarea de a demonstra impactul pe care îl are Wikipedia, a facut referire la o calatorie pe care a întreprins-o recent în India, unde a întâlnit un tânar care i-a povestit ca a folosit informatiile de pe Wikipedia pentru a trece examenele clasei a XI-a.
Mai mult de 65 la suta dintre utilizatorii de Internet s-au declarat influentati de publicitatea online si dau mai departe mesaje legate de brand, produs sau serviciu, este concluzia studiului "Voice of Internet User" (VIU), realizat de Asociatia IAB ROMANIA si eResearch Corp, in perioada iunie-iulie 2010.
televizorul cu internet. ... Televizorul viitorului va avea neaparat internet.
In fiecare clipa, in lume, 14,6 milioane de copii cu varste mai mici de 17 ani sunt conectati la internet. ... Obiectivul campaniei este garantarea accesului copiilor din intreaga Europa la un Buton de Siguranta, pus la dispozitie de furnizorii de internet.
Vitezele la Internet in Europa sunt mai mici decat promit operatorii Un studiu realizat in Europa a scos la iveala faptul ca viteza medie de acces la Internet este mai mica decat cea promisa de operatori.
Ce inseamna NEUTRALITATEA pe internet In teorie, neutralitatea pe internet ii obliga pe furnizorii de internet (ex din SUA:
Catalin Nitu) - Fiti prudenti in a oferi persoanelor cunoscute pe Internet informatii personale despre voi sau familie, cum ar fi:
Asadar, revolutia in transmisia datelor este ca in locul cablurilor, al fibrelor optice de azi, pe care se bazeaza trasmisia Wi-Fi, transmisia Li-Fi, prin intermediul luminii emise de becurile LED va face ca accesul la internet sa fie generalizat prin sistemul de iluminare din scoli, spitale, institutii, restaurante, imobile etc.
google-analytics.com