Cautare

2363 de rezultate pentru "oferte internet" (4.26 secunde)
ACTA ii tranforma pe furnizorii de internet in Politie online Mediafx informeaza:
Dependenta de internet In premiera, un spital american lanseaza un program de dezintoxicare adresat adolescentilor obsedati de calculator Primul program de dezintoxicare de dependenta de internet a fost lansat de Bradford Regional Medical Center (BRMC) din Pennsylvania.
Internet in toate colturile lumii. ... Google intentioneaza sa investeasca peste 1 miliard de dolari intr-o flota de sateliti pentru a extinde accesul la internet in zonele izolate ale lumii, iar proiectul va incepe cu 180 de sateliti de dimensiuni mici, au declarat surse apropiate situatiei.
Ce este un router wireless, recomandari si cum il configuram Cu numai cativa ani in urma, calculatorul era singurul produs electronic pe care il puteai conecta la internet, motiv pentru care un simplu cablu de la furnizorul de cartier era suficient pentru nevoile tale.
arenait.net / Vodafone da internet 4G gratuit pentru doua zile Vodafone vrea, probabil, sa-si incerce reteaua si, ca atare, da internet 4G gratuit si nelimitat (necontorizat) timp de doua zile tuturor abonatilor sai in weekendul urmator:
Romanii care locuiesc la sat sau in orase mici ar putea avea acces gratuit la internet in parcuri, piete centrale, camine culturale, scoli, biblioteci si biserici, potrivit unei initiative legislative care s-a aflat in dezbatere publica pana vineri.
La sfarsitul lunii august 2016 autoritatile Uniunii Europene vor decide daca furnizorii de servicii de internet vor fi nevoiti sa respecte, sau nu, neutralitatea internetului. ... internet liber si neconditionat de reguli. ... da ISP-ului puterea de a taxa preferential anumite servicii pe care le folosesti prin internet, fiind considerate specializate.
Astfel, printre companiile de furnizare si distributie a energiei electrice se numara compania italiana ENEL, care a cumparat Electrica Banat si Dobrogea, si compania CEZ (Cehia), care a depus oferte finale pentru Electrica Oltenia si Moldova, aflate in plin proces de privatizare.
Vom prezenta cateva oferte care mai sunt inca valabile si se adreseaza celor care-si aleg destinatiile pe ultima suta de metri.
Vreau sa contractez un credit si vreau sa ma informez ce oferte au“, a spus Alina Paraschiv, alta craioveanca prezenta ieri în holul Universitatii.Oferte speciale la Salonul de Servicii Financiare 2007Varianta cea mai la îndemâna în astfel de situatii este împrumutul bancar, astfel ca multi craioveni încearca sa contracteze un credit cu destinatiile pliate pe propriile nevoi.
Nuclearelectrica a depus 21 de oferte de vanzare a unei cantitati totale de energie de peste trei milioane MWh pe platforma centralizata a contractelor bilaterale din cadrul bursei de energie OPCOM.
Sfarsitul de an vine cu oferte speciale, iar Targul Imobiliar Project Expo "Transilvania" le strange intr-un singur loc.
Militari, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirii, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi Felicia, iar din 12 noiembrie 2009, aceste oferte vor fi disponibile si in hypermarket-urile Carrefour din Braila, Buzau si Focsani.
In 2012 au fost oferte mai bune decat in 2011, cand a luat startul si la noi . ... Probabil ca la capitolul magazine participante numarul va creste, insa la capitolul oferte bune se vor inscrie tot cei mai mari din domeniu.
Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune • Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
De-a lungul intregului an si, in special, in perioada de inscriere in programul Loteria Vizelor, spatiul virtual este inundat de oferte ale diversilor intermediari de viza si ale unor escroci.
Utilizatorii de telefonie si de Internet vor fi mai bine informati referitor la conditiile de furnizare a acestor servicii. ... Informatiile vor fi puse la dispozitia clientilor de catre furnizori prin publicarea pe paginile proprii de Internet, prin afisarea la punctele de lucru in locuri usor accesibile si vizibile.
Noile planuri tarifare pentru Statele Unite ale Americii includ apeluri si mesaje nelimitate, acces la internet nelimitat, la preturi de 50, 60 sau 70 de dolari pe luna.
Avantajele sunt clare, preturile sunt mai mici, pachetele disponibile, spre deosebire de situatia din timpul verii cand cele mai bune oferte se vand extrem de rapid. ... Este aproape imposibil sa gasesti oferte pentru Antalya in lunile iulie si august care sa nu depaseasca 400 de euro.
Ei au protestat pasnic impotriva ACTA, tratatul care, cred ei, daca va fi semnat, va distruge dreptul la intimitate si va instaura dictatura corporatiilor pe internet. ... de pe internet.
google-analytics.com