Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (4.30 secunde)
Pentru a veni in intampinarea clientilor interni - localnici sau din tara, dar mai ales a celor de peste hotare, operatorii din turism de pe litoralul sudic au reusit sa isi finalizeze de cateva zile pachetele de oferte pentru perioada Revelionului 2005/2006.
In preajma Sarbatorilor de Paste, zilele de cumparaturi fac parte din programul oricarei persoane. Bancile comerciale vin in intampinarea cheltuitorilor cu oferte care mai de care mai colorate.
Ati pus bani de-o parte ca sa va cumparati masina si nu v-ati decis inca ce masina sa cumparati? Dealerii de automobile va baga intr-o dilema si mai mare oferind tot felul de discounturi care fac alegerea si mai dificila.
Spre bucuria absolventilor de ASE, pe piata locurilor de munca se cauta din nou specialisti in domenii precum finante-contabilitate si bancar, dupa cum rezulta din datele companiilor de recrutare.
O analiza a Intercapital Invest privind evolutia pietei de capital in 2007 arata ca in acest an investitorii se pot astepta la surprize placute si castiguri semnificative speculand actiuni la bursa.
Romania trebuie sa colecteze anual 88.000 de tone de deseuri electronice si electrocasnice, pentru ca altfel risca sa fie amendata de UE. Media este de patru kilograme de deseuri pe cap de locuitor, o cifra greu de atins.
ROMTELECOM, compania care a detinut ani de zile monopolul pe piata telefoniei fixe, vrea sa se schimbe la fata. Noul boss al operatorului român de telefonie, Yorgos Ioannidis, anunta modificari substantiale ale strategiei prin care ROMTELECOM intentioneaza sa-si recâstige clientii.
Membrii Comisiei de privatizare a Automobile Craiova au deschis ieri cutia cu oferta depusa de singura firma interesata de cumpararea fabricii din Banie, Ford Motor Company.
Membrii Comisiei de privatizare a Automobile Craiova au deschis ieri cutia cu oferta depusa de singura firma interesata de cumpararea fabricii din Banie, Ford Motor Company.
Membrii Comisiei de privatizare a Automobile Craiova au deschis ieri cutia cu oferta depusa de singura firma interesata de cumpararea fabricii din Banie, Ford Motor Company.
AVAS a decis neprelungirea termenului de valabilitate a ofertei de vânzare a pachetului de actiuni detinut la SC AVIOANE Craiova SA si reluarea procesului de privatizare a societatii.
Cererea de oferta este procedura simplificata prin care autoritatea contractanta solicita oferte de la mai multi operatori economici.
Legea privind combaterea practicilor comerciale incorecte a intrat in vigoare din luna ianuarie a anului in curs, aceasta conferind Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor competenta de a sanctiona publicitatea inselatoare, publicitatea agresiva, falsele oferte "gratuite", inducerea in eroare a consumatorilor prin omisiune sau prin reclamele-capcana.
Intrebarea vine ca urmare a unui fenomen observat de specialistii imobiliari, care au explicat ca s-a ajuns ca venitul lunar al unui chirias sa fie egal cu suma platita proprietarului in aceeasi perioada.
In cursul zilei de joi 26 iunie a.c. vor avea loc licitatiile pentru vanzarea de catre Complexul energetic Rovinari a unei cantitati de energie electrica de 116.800 MWh.
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Plajele insorite din Turcia, Grecia sau Tunisia ofera conditii la fel de placute de petrecere a timpului liber ca in plina vara. Cel mai simplu mod de a economisi bani la bugetul familiei este sa alegeti petrecerea vacantei de vara in luna septembrie sau chiar octombrie.
Administrarea speciala a Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare (SNIF) a fost prelungita pana la sfarsitul anului printr-un ordin al ministrului Agriculturii, urmand ca strategia de privatizare a acestei societati sa fie aprobata de Guvern in maximum doua saptamani, se arata intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).
Firmele Macon Deva si Sipromat Hunedoara, care detin concertat participatii majoritare la Simbeton (SIOB) si Simcor (SIOR), din Oradea, vor derula in intervalul 8 octombrie-4 noiembrie, oferte publice de preluare a celor doi producatori de materiale de constructii, in valoare totala de 22,64 milioane de lei.
Doar trei firme au depus oferte la licitatia de atribuire a contractului de 189 de milioane de lei pentru reparatii stradale si pentru modernizarea drumurilor din Craiova. Ieri au fost deschise ofertele firmelor care incearca sa obtina contractul pentru reabilitarea si modernizarea strazilor Baniei in urmatorii patru ani, cu o valoare estimata de 189 de milioane de lei.
google-analytics.com