Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (6.14 secunde)
Societatile Omniasig, Astra, Allianz-¥iriac Asigurari si BCR Asigurari au depus ieri oferte pentru asigurarea flotei de aeronave a companiei. "Este cel mai mare numar de oferte depuse pentru aceasta licitatie din ultimii trei ani.
Daca hotelierii de la munte jubileaza in timp ce fac sute de rezervari pentru Craciunul si Revelionul de anul acesta, oferind clientilor pachete promotionale inca din luna august, la malul marii se pare ca inca se mai poarta tratative interne in firmele hoteliere.
Dezvoltarea sectorului imobiliar face ca targurile de apartamente sa devina neasteptat de dese. Cu toate acestea, chiar daca oferta este din ce in ce mai mare, preturile pentru omul de rand raman prohibitive. Un astfel de targ se desfasoara la Bucuresti in perioada 14-18 martie.
Sarbatorile Pascale reprezinta pentru unii bancheri un prilej de rasfatare a clientilor fideli, dar si de atragere a unora noi cu oferte tentante.
Pe masura ce trece timpul, romanii primesc tot mai multe oferte de locuri de munca.
AVAS a anuntat ca cinci societati au depus oferte pentru preluarea societatii craiovene. ... Daca privatizarea nu va reusi nici de data aceasta, societatea va fi lichidata.Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a dat ieri publicitatii numele companiilor care au depus oferte finale pentru privatizarea ELECTROPUTERE Craiova.
Numarul ofertelor de vanzare pentru apartamente a crescut cu 36% in primele 7 luni din 2008 fata de perioada similara a anului trecut, potrivit analizei efectuate de anunturiparticulari.ro.
Desi se comporta precum un imprumut, cardul de credit pare sa prinda teren in fata cardului de debit cu care practic se pot face aceleasi operatiuni bancare ca si cu primul produs bancar. Plati catre comercianti, extragere de numerar, valabilitate si in strainatate.
Editia de primavara 2014 a tIMOn - targul Imobiliar National, cea mai importanta expozitie de profil din Romania, va avea loc in perioada 24-27 aprilie in Piata Constitutiei.
La inceput de primavara, craiovenii calculeaza datoriile cu care au iesit din iarna. ... Cu toate ca putem spune ca a venit primavara si agentul termic nu mai circula prin calorifere, cei mai multi dintre craioveni inca mai au de achitat intretinerea pe lunile de iarna.
Ce consumi pe timp de iarna grea? ... Simtim caldura cand consumam alcool pentru ca acesta determina vasele de sange sa se dilate, dar acest efect este doar temporar. Radacina de ghimbir este cel mai eficient aliment folosit in cresterea temperaturii corpului.
Primaria Targu Jiu a alocat 750.000 de lei pentru actiunile de deszapezire din aceasta iarna, banii urmand sa fie folositi de SC Edilitara Public SA, care a luat locul fostei Directii de Servicii Comunale.
Primaria Targu Jiu a alocat 750.000 de lei pentru actiunile de deszapezire din aceasta iarna, banii urmand sa fie folositi de SC Edilitara Public SA, care a luat locul fostei Directii de Servicii Comunale.
Potrivit Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), turistii romani si straini au inceput sa se orienteze catre sejururile mai putin zgomotoase.
Afacere de zeci de miliarde lei anual, activitatea de iarna se desfasoara intr-un cadru nu foarte transparent si in ciuda eforturilor pe care le face de doua saptamini, Prefectura nu a reusit inca sa afle in amanunt modul de cheltuire a banilor.
In jur de 60 de persoane au fost pe partii, cei mai multi fiind proprietarii cabanelor si salvamontistii, care au si deschis sezonul de schi. ... „In Parang, stratul de zapada are 20 de centimetri.
Cadourile pentru sarbatorile de iarna sint acum tot mai aproape de galateni.
Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Daca vezi ca din buzunarul tau iese maine-poimaine o pereche de pantofi de dama, sa stii ca sunt pantofii ministrului Anca Boagiu. ... Anuntul a fost facut vineri pe site-ul Ministerului Transportului, sobru, sub forma de propunere de Ordonanta.
Toti bucurestenii vor primi subventie pentru caldura in aceasta iarna Urmeaza o noua iarna cu subventie la caldura. Desi in urma cu cateva saptamani anuntase ca doar 500.000 de persoane vor mai primi subventie la caldura in acest an, joi, primarul general, Sorin Oprescu s-a razgandit.
google-analytics.com