Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (3.70 secunde)
Pentru firmele "de casa" ale fostei Directii de Servicii Comunale din Targu Jiu, actuala SC Edilitara Public SA, criza nu s-a resimtit mai deloc.
Din cauza rau-platnicilor, Termoelectrica ameninta cu neinceperea furnizarii de energie termica pentru aceasta iarna.
"Un nou proiect privind obligativitatea cauciucurilor de iarna". Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a elaborat proiectul ordonantei de guvern prin care anvelopele de iarna devin obligatorii. ... Soferii nu scapa de obligatia de a circula cu anvelope de iarna pe portiunile de drum acoperite cu zapada, gheata sau polei.
Precizari privind anvelopele de iarna Pentru a fi acceptate ca anvelope de iarna, cauciucurile trebuie sa fie inscriptionate cu unul dintre simbolurile "M+S", "M.S.", "MS" sau "M&S", fara a include in aceasta categorie anvelopele marcate numai cu inscriptia ,,all seasons".
MEDIAFAX - Biserica sarbatoreste sambata, 9 martie, cei 40 de Mucenici si Mosii de iarna Credinciosii ortodocsi ii cinstesc sambata, 9 martie, pe Mosii de iarna, dar si pe Sfintii 40 de Mucenici, soldati romani care, pentru credinta lor, au fost omorati in vremea imparatului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola.
In afara de industria hoteliera clasica, in ultimii ani- mai cu seama incepand cu anul 2000- in marile orase ale Romaniei, cum ar fi Bucuresti, Constanta sau Cluj, s-a dezvoltat vertiginos o noua gama de oferte de cazare, reprezentata de cazarea in regim hotelier.
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
Luni a avut loc prima intalnire a Comandamentului de iarna 2010-2011, sub conducerea ministrului Anca Boagiu. Principalele subiecte abordate in cadrul videoconferintei au fost pregatirea bazelor de deszapezire, stadiul aprovizionarii cu antiaglomerante si antiderapante, asigurarea carburantilor si echipamentelor, dar si situatia contractelor pentru intretinerea multianuala.
Luni a avut loc prima intalnire a Comandamentului de iarna 2010-2011, sub conducerea ministrului Anca Boagiu. Principalele subiecte abordate in cadrul videoconferintei au fost pregatirea bazelor de deszapezire, stadiul aprovizionarii cu antiaglomerante si antiderapante, asigurarea carburantilor si echipamentelor, dar si situatia contractelor pentru intretinerea multianuala.
Incepand cu iarna vviitoare, anvelopele de iarna vor fi obligatorii ImpactNews informeaza: ... Anvelopele de iarna, obligatorii Senatul a adoptat marti Ordonanta Guvernului prin care se impune obligativitatea detinerii de anvelope de iarna de catre toate autovehiculele care circula pe drumurile publice.
Ce poate fi mai rau decat sa te prinda politia fara cauciucuri de iarna? ... sa te prinda inspectorii ARR cu cauciucurile in neregula Ordonanta de Guvern nr.
Anvelopele de iarna, obligatorii pana la 1 aprilie. Vezi daca le poti schimba Tempereaturile ridicate din ultimele zile a facut ca, exceptand zonele de munte, zapada sa dispara de pe carosabil. In aceste conditii se pune intrebarea daca anvelopele de iarna mai necesita oportunitatea mentinerii pe automobile.
A XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna se va desfasura in orasul Soci, Rusia in perioada 7 - 23 februarie 2014, cateva probe avand loc insa in orasul-statiune Krasnaia Poliana. Vor avea loc 98 de probe sportive in cadrul a 15 sporturi.
ORA DE IARNA 2014:
Suntem in plin sezon rece iar sarbatorile de iarna bat la usa. Cu siguranta te-ai intrebat de ce te ingrasi mai mult iarna.
Pina la 26 octombrie, termen final pentru depunerea scrisorilor de intentie privind finantarea construirii Unitatii 3 de la Cernavoda, si-au aratat interesul 12 companii si consortii internationale, a declarat Ioan Rotaru, directorul general al societatii Nuclearelectrica.
O parte dintre agentiile de turism mai au locuri pentru petrecerea Sarbatorilor de Paste. ... Vom prezenta cateva oferte care mai sunt inca valabile si se adreseaza celor care-si aleg destinatiile pe ultima suta de metri.
Indiferent ca beneficiaza de un salariu minim sau mediu pe economie, pentru cei mai multi craioveni este destul de greu sa strânga bani pentru a-si cumpara o casa, o masina sau dotarile necesare într-o locuinta.
Nuclearelectrica a depus 21 de oferte de vanzare a unei cantitati totale de energie de peste trei milioane MWh pe platforma centralizata a contractelor bilaterale din cadrul bursei de energie OPCOM.
Sfarsitul de an vine cu oferte speciale, iar Targul Imobiliar Project Expo "Transilvania" le strange intr-un singur loc.
google-analytics.com