Cautare

2161 de rezultate pentru "of postal 13 galati" (3.00 secunde)
Tribunalul Galati a decis ieri ca desfacerea contractului de munca a sefului Sistemului de Gospodarire a Apelor Galati a fost nelegala, hotarand reincadrarea acestuia pe functia detinuta anterior.
250 de cetateni din Bangladesh vor munci in industria confectiilor in Vrancea, Serviciul pentru Straini Galati fiind in curs de a le emite permisele de munca.
Dupa patru ani de verificari, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Galati a primit acreditarea pentru laboratorul regional, care se va ocupa de stabilirea diagnosticelor si cu determinarile asupra calitatii alimentelor pentru sapte judete din tara.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
Judecatorii de la Curtea de Apel Galati, dar si de la alte instante galatene, precum si personalul auxiliar de specialitate si cel asimilat acestora (informaticienii) au cerut in cursul acestui an egalitate de tratament in privinta acordarii sporului amintit.
Inexistenta depozitelor de deseuri ecologice, servicii de salubritate care lipsesc in multe din localitatile din mediul rural, cu aceste lucruri se "mandreste" judetul Galati.
180.000 de persoane din judetul Galati, care muncesc cu acte in regula atat in sectorul privat cat si in cel de stat, ar fi trebuit ieri sa sarbatoreasca ziua internationala a muncii decente.
In Zona Libera Galati vor fi asamblate tractoare chinezesti marca "Hoyo".
diferentele de impozit cuprinse intre 5 lei inclusiv si 150 de lei se restituie prin mandat postal;
Seful Biroului Anticoruptie Hunedoara, subcomisarul Virgil Suba, a declarat ca, pentru a nu-i aplica sanctiunea contraventionala prevazuta de lege, functionarul AND Arad a solicitat administratorului ca mita sa ii fie transferata on line la Oficiul Postal nr.
Renta viagera va veni prin mandat postal Alta modificare introdusa de actul normativ consta in faptul ca plata rentei nu se va mai face direct la BJRV Dolj, ci prin mandat postal, virament bancar si orice alta modalitate prevazuta de lege.
Unde se achita Persoanele in cauza pot merge la CAS, CJP, AJOFM Dolj pentru a-si achita cota de contributii aferente direct la casieria acelor institutii, fie trimit banii prin mandat postal sau ii pot vira prin banca in conturile acelor institutii.
Documentului se depune in format hartie, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
Scandal la ridicarea alocatiilor de la un oficiu postal din Bihor. Functionarii au dat cu spray lacrimogen
Fazele de acest fel ne amintesc destul de bine de marele balamuc national provocat de introducerea noul cod postal, cand aceeasi strada primise nu unul, ci uneori chiar si sapte coduri postale diferite.
Anchetatorii au supravegheat mai bine de doua luni doi darabaneni care colectau tigari din localitatile invecinate orasului, pe care le trimiteau apoi, prin colet postal, catre persoane din Bucuresti si Brasov, care comercializau marfa. ... de 29 de ani, la oficiul postal Darabani.
Dupa ce in urma cu o saptamina intrunirea zonala a PC s-a derulat la Brasov, simbata, la Galati, organizatiile partidului din Moldova si Dobrogea s-au adunat pentru a pune la punct strategia formatiunii in urmatoarea perioada Peste 200 de reprezentanti ai filialelor din Moldova si Dobrogea apartinind Partidului Conservator (PC) au participat, simbata, la Galati, la o intrunire zonala condusa de presedintele acestei formatiuni politice, Dan Voiculescu.
In 50% dintre locurile de joaca pentru care OPJC Galati a solicitat reabilitarea nu s-a miscat nimic in ultimul an. Locurile de joaca din Galati si Tecuci prezinta inca destule pericole pentru copiii care le frecventeaza, in ciuda sanctiunilor repetate aplicate de organele de control.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
Sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PD Galati a avut loc in sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” si i-a avut ca invitati pe presedintele formatiunii, Emil Boc, pe ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si pe co-presedintele Aliantei D.A. Galati, liberalul Victor Paul Dobre.
google-analytics.com