Cautare

2045 de rezultate pentru "numsr telefon hotel coral xap aurora" (6.07 secunde)
Afaceristul mangaliot si-a scos un hotel la vanzare... ... "Mangalia- hotel 50 camere, clasificare 2 stele, pozitie turistica de exceptie, imbunatatiri, 2390 mp teren, proprietate.
Unele dintre ele sunt inca functionale, fiind cotate la o stea, altele, cum este Hotel "Adriana" din Venus, construit intr-o zona de mlastina (unitatea este intr-o avansata stare de degradare din acest motiv, fiind in pericol de prabusire) raman inchise 12 luni pe an.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin. ... Pe langa faptul ca este un telefon, acest gadget este programat sa controleze si o multime din functiile masinii, spun cei de la Dvice.com .
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... c) Daca gasesc un subiect de discutie cu prietenii pe telefon, partenerul poate sa mai astepte. ... c) Se intampla de fiecare data cand imi ridic ochii din telefon.
Aurora Danaricu, seful Compartimentului Personal din cadrul Universitatii "Constantin Brancusi", a spus ca ambii parlamentari au intr-adevar cartile de munca la Targu Jiu, insa deputatul Manta nu beneficiaza de sporul corespunzator functiei de sef de catedra.
Paula Anghel ne-a mai declarat ieri ca nici in acest an nu s-au semnat contracte de concesiune pentru plajele cu potential turistic scazut si cele afectate de eroziune din mai multe statiuni, cum ar fi Mamaia (zonele Parc), Jupiter, Venus, Mangalia, Cap Aurora.
Ei au mai acuzat ca la Cap Aurora, unul dintre locurile licitate, au facut foarte multe investitii, iar in conditiile de fata poate participa oricine la licitatie.
In zona adiacenta complexului Aurora din statiunea Mamaia a avut loc ieri deschiderea oficiala a Targului Expoagroutil, targ specializat in echipamente, utilaje si masini agricole, utilaje si instalatii pentru industria alimentara, tractoare, substante pentru fertilizarea si protectia plantelor, produse agricole si alimentare, flori, produse apicole, etc.
"Formularul declaratiei poate fi accesat pe site-ul AJOFM Dolj (www.dolj.anofm.ro) sau poate fi gasit la sediul agentiei", a declarat Aurora Tiribeja, directorul executiv al AJOFM Dolj.
"In 2004, cand centrul a fost preluat de la autoritatea locala, aici nu exista curent, incalzire, iar grupurile sociale nu puteau fi folosite", a spus Aurora Kalman, directorul centrului.
Acum, Jim (Chris Pratt) si Aurora (Jennifer Lawrence) isi dau seama ca va trebui sa traiasca tot restul vietii la bordul navei, care, ce e drept, le asigura conditiile cele mai bune de trai. ... Numai Jim si Aurora ii vor putea salva.
Farcas) (continuare) Aurora boreala in mlastina? Dupa toate aceste semnalari, un profesor de la Adrian College a venit totusi cu teoria ca luminile pe care le-au urmarit politistii erau aurora boreala.
Orbit de gelozie, Cristian Diaconescu i-a urmarit pe Musat si Dumitruc pana la Roma, intrand peste acestia in camera de hotel, amenintandu-i ca-i va distruge. ... • Intre 7-9 martie 2008 - Roma- Hotel Hassler 5*, tot impreuna cu Elena Musat.
A fost insa doar o scapare din partea guvernantilor, care se vor vedea nevoiti sa renunte la serviciile "publicitare" ale unui investitor al carui hotel se afla oricum sub sechestrul unei banci, in contul datoriilor inregistrate.
In Predeal se poate alege cazarea intr-o vila contra sumei de 1,6 milioane de lei pe camera dubla, in perioada 29 aprilie-2 mai sau in hotel de trei stele, caz in care se vor plati 199 de euro pe camera dubla.
Incepand de anul viitor, turistii care vor veni in Capitala vor plati cu 6 - 8% mai mult pentru a inchiria o camera la hotel.
Considerata principala problema a celor cu venituri medii, cazarea pe Litoral a prins forme din cele mai diverse, de la inchirierea unei camere la hotel, pana la acceptarea unei camere la un particular.
google-analytics.com