Cautare

680 de rezultate pentru "numere de telefoane" (2.60 secunde)
13 si 15 iunie Numere norocoase: ... 14 si 27 iunie Numere norocoase: ... 12 si 20 iunie Numere norocoase: ... 23 si 24 iunie Numere norocoase: ... 20 si 21 iunie Numere norocoase: ... 14 iunie Numere norocoase: ... 1, 6 si 10 iunie Numere norocoase: ... 13 si 18 iunie Numere norocoase:
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a alocat pana in prezent aproape 82 de milioane de numere de telefon, se arata intr-un comunicat remis de institutie.
Iata o selectie pentru cateva telefoane mobile care ne-au atras atentia si care sunt excelente din punctul de vedere al raportului calitate/pret.
Companiile A&G Communication Grup si Telestar Corporation GmbH au renuntat, fiecare, la o parte din resursele solicitate si primite de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC), respectiv la cate 400.000 de numere nationale pentru telefonia fixa.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a alocat noi resurse de numerotatie pentru servicii de telefonie companiilor Romtelecom si Vodafone Romania. Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Semnalele de alarma trase in ultima perioada de Compania a€žImprimeria Nationalaa€œ cu privire la comercializarea biletelor emise pentru plata parcarii, a biletelor de spectacol sau alte activitati care presupun vanzarea de bilete fara a detine o plaja de numere au ramas fara ecou.
Shakuntala Devi, supranumita "calculatorul uman", sarbatorita de Google printr-un logo special Google sarbatoreste, luni, printr-un logo special, implinirea a 84 de ani de la nasterea indiencei Shakuntala Devi, supranumita "calculatorul uman" datorita abilitatii de a realiza rapid calcule matematice complexe in minte.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii.
Dupa rezultatele financiare negative inregistrate in mai multe domenii, si producatorii de telefoane mobile se plang de micsorarea volumului de vanzari. ... Cel mai mult au avut de pierdut Motorola, Sony Ericsson si Nokia.
Veste buna pentru cei care au mai multe telefoane mobile sau le schimba des:
Nokia a anuntat semnarea unui parteneriat cu Microsoft, in urma caruia va adopta Windows Phone ca sistem de operare principal pentru telefoanele sale.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
De cat timp are nevoie un hacker pentru a-ti sparge parola Utilizatorii de Internet se lovesc de parole de fiecare data cand isi creeaza un cont nou pe un site, cand se logheaza pe o retea de socializare sau pe un program de mesagerie instant, insa putini dintre acestia au parole sigure.
Deputatii au primit, marti, gratuit telefoane mobile noi, in baza contractului pe care Camera Deputatilor il are cu compania Vodafone, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
Localitatile cu mai putin de 400 de locuitori vor avea telefoane publice cu plata, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Instalarea de telefoane publice cu plata face parte din pachetul de masuri ale serviciului universal prin care ANRC coordoneaza extinderea infrastructurii de comunicatii in mediul rural.
Pentru moment, compania Nokia nu intentioneaza sa se retraga din Romania, insa in viitor orice este posibil, a declarat directorul Nokia Romania, Risto Meskus, intr-un interviu pentru Ziua de Cluj.
Producatorul finlandez de telefoane mobile Nokia ar putea concedia circa 120 de angajati din centrul de Cercetare si Dezvoltare din Cluj, iar activitatea unitatii va fi "diminuata complet" pana la finele trimestrului al treilea, ca parte a procesului de aliniere la noua strategie a grupului.
google-analytics.com