Cautare

1873 de rezultate pentru "numere de telefon prahova slanic" (4.77 secunde)
PNL atrage atentia filialei PD Prahova ca incalca protocolul Aliantei daca ii va primi pe liberalii demisionari, se arata intr-un comunicat semnat de secretarul general al PNL, Dan Motreanu. „PNL considera inacceptabila pozitia filialei PD Prahova privind o eventuala primire a fostilor liberali din acest judet.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, oricine ar fi aruncat o privire in ograda politici mioritice s-ar fi convins definitiv ca aici s-a instaurat haosul, presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu a simtit nevoia sa puna piciorul in prag, pentru a face ordine cel putin in cadrul Aliantei.
Conducerea PNL Prahova reclama incalcari ale prevederilor protocolului Aliantei D.A. de catre "reprezentanti la varf" ai filialei PD prin actiuni de racolare a primarilor si consilierilor alesi pe listele PNL.
Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu a confirmat marti ca va candida pentru un loc in Parlament din partea PNL Prahova.
Semnalele de alarma trase in ultima perioada de Compania a€žImprimeria Nationalaa€œ cu privire la comercializarea biletelor emise pentru plata parcarii, a biletelor de spectacol sau alte activitati care presupun vanzarea de bilete fara a detine o plaja de numere au ramas fara ecou.
Shakuntala Devi, supranumita "calculatorul uman", sarbatorita de Google printr-un logo special Google sarbatoreste, luni, printr-un logo special, implinirea a 84 de ani de la nasterea indiencei Shakuntala Devi, supranumita "calculatorul uman" datorita abilitatii de a realiza rapid calcule matematice complexe in minte.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Conducerea confederatiei sindicale Cartel Alfa a anuntat ca a pus in aplicare proiectul de reorganizare interna a organizatiei. Timp de trei zile (2, 3 si 4 octombrie) a avut loc la Slanic Moldova o intilnire a liderilor filialelor confederatiei din jumatatea de est a tarii.
Lipsa investitiilor majore in bazele de tratament si unitatile de cazare, precum si starea proasta a infrastructurii rutiere ar putea conduce la indepartarea atat a turistilor romani, cat si a celor straini. ... De asemenea, acestia se plang de slaba promovare a produselor turistice de relaxare si tratament.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
Dinu Patriciu a fost ales din nou presedinte al filialei judetene PNL din Prahova, fiind singurul candidat. Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL.
PNL Prahova acuza PD ca le-a racolat primarii si consilierii. ... la nivelul judetului Prahova. Intr-un comunicat dat ieri publicitatii, presedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, sustine ca este vorba despre actiuni "premeditate", facute "in dispretul spiritului si literei protocolului si al declaratiilor publice ale liderului national al PD".
Liberalii din Prahova au decis sa nu-l sanctioneze pe Dinu Patriciu pe motiv ca declaratiile omului de afaceri referitoare la o eventuala colaborare intre PNL si PSD au fost facute in nume personal si nu in numele filialei.
Conducerea filialei Prahova a decis luni seara sa nu il sanctioneze pe Dinu Patriciu, motivand ca nu ar exista motive in acest sens. Afirmatiile fostului presedinte al organizatiei, referitoare la o eventuala colaborare intre PNL si PSD, au fost facute in nume personal, sustine conducerea filialei Prahova.
PD-L Prahova a castigat noua din cele 17 colegii din judet, alte cinci revenind PSD si trei PNL, potrivit datelor finale transmise de Biroul Electoral al Circumscriptiei 31 Prahova.
Senatorul Iulian Badescu, care saptamana aceasta si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal, a fost ales membru in structurile de conducere ale organizatiei municipale PSD Ploiesti.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Un Porsche 911 Turbo, la vanatoare de soferi pe DN1, in Prahova Masina, cu 420 de cai putere și 3600 CMC, prinde suta de kilometri in doar 5 secunde. Porsche-ul va fi folosit pe DN1 pentru a urmari soferii care apasa prea tare pedala de acceleratie.
De cat timp are nevoie un hacker pentru a-ti sparge parola Utilizatorii de Internet se lovesc de parole de fiecare data cand isi creeaza un cont nou pe un site, cand se logheaza pe o retea de socializare sau pe un program de mesagerie instant, insa putini dintre acestia au parole sigure.
google-analytics.com