Cautare

2465 de rezultate pentru "numere de telefon contact rapide" (7.64 secunde)
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Operatorii de telefonie fixa care vor prelua un abonat dintr-o alta retea de telefonie fixa vor plati 13 euro pentru fiecare numar portat, in timp ce in reteaua mobila tariful va fi cu doi euro mai mic, adica 11 euro, potrivit Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Cum a fost perceput de public? ... Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta. Lumea este foarte interesata de astfel de puneri fata in fata, de comparatii, de istorii pana la urma.
Invita-l in oras Facebook-ul a devenit in prezent cea mai la indemana modalitate de a cunoaste oameni noi. ... Daca iti place mult de tot un tip de pe Facebook, sub nicio forma nu-l agasa cu like-uri, tags-uri, pupici virtuali si comentarii siropoase, scrie eva.ro.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Camataria, sau practica de a imprumuta bani cu o dobanda excesiva este raspandita in Romania.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... • Aston Martin Multi tineri designeri creeaza proiecte de telefoane care probabil nu vor fi niciodata produse in serie mare, nici macar intr-una limitata.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
Dacii au fost in contact cu extraterestri ? O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Ochii rosii, de obicei nu dor si se datoreaza extinderii si dilatarii vaselor de sange din apropierea suprafetei ochiului. Cauze ale ochilor rosii Conjunctivita Conjunctivita este o inflamatie sau infectie a stratului de protectie care acopera partea din fata a ochiului.
 Pagini Aurii a lansat saptamâna aceasta „Contact B2B“, un ghid de informare clasificat, care se adreseaza mediului de afaceri românesc.
 Pagini Aurii a lansat saptamâna aceasta „Contact B2B“, un ghid de informare clasificat, care se adreseaza mediului de afaceri românesc.
Carrefour intra in satele din Romania cu un nou brand, Contact. Este vorba despre un supermarket de dimensiuni mai reduse, care are la vanzare produse de stricta necesitate. Carrefour importa formatul Contact din Franta, unde exista acum peste 400 de astfel de magazine.
In Africa de Vest s-au inregistrat 1.048 de cazuri din care 632 de decese (Autoare: Magda Marincovici) In tara noastra nu avem niciun caz de febra cu virusul Ebola. Totusi este bine sa informati corect, in contextul epidemiei semnalate de OMS in Africa de Vest, subliniaza prof.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Romania Libera a publicat stenograme integrale in dosarul Vintu (pasaje nepreluate pana acum de presa), pe care le puteti citi in continuare.
google-analytics.com