Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul de la romtelekom" (3.57 secunde)
Iar atunci cand sarcina dorita intarzie sa apara, e bine sa stiti ca exista trei lucruri critice care trebuie sa se intample ca sa puteti concepe si sa purtati in burtica un fat sanatos pana la termen. Iata secretele si sfatul de la Desprecopii.com.
Olga Simionescu 4 aprilie la 10:18 Episodul 9 din Jurnalul meu de #pandemie, fiindca imi pasa. Cifrele lui Nature (of course!), la #2Aprilie, sunt: - Un milion de oameni infectati, peste 51 000 decese, 209 000 vindecati, 181 de tari afectate.
Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint.
'Exclus din primul cerc al conducerii PNL de votul pe lista impus de liderul Crin Antonescu, fostul premier Calin Popescu Tariceanu a revenit puternic in dezbaterile publice din ultimele saptamani. ... PSD si PNL au anuntat o motiune de cenzura, primul pas spre caderea Guvernului.
Iosif Buble posteaza pe blog o "argumentatie beton" a senatorului PSD Dan Sova (foto) cu privire la procedura de suspendare a presedintelui Basescu.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
am trimis la Constitutia Romaniei, care confera foarte clar si in intregime Guvernului toate prerogativele legate de elaborarea politicii interne, cu toate dimensiunile ei economice, sociale, fiscale etc, subliniind in sensul acesta un lucru de care, poate, oaspetii nostri se dezobisnuisera in vremea presedintelui Traian Basescu si anume, ca interlocutorul si partenerul de tratative, de angajamente si de punere in practica a acestor angajamente este Guvernul, desigur, in frunte cu primul-ministru si al doilea lucru pe care l-am spus delegatiei FMI, acela ca in ciuda turbulentelor, crizei politice, cum doriti sau cum doresc dansii sa le numeasca, avem un Guvern stabil, avem un Guvern legitim, avem un Guvern responsabil si avem un Guvern care nu a schimbat cu nimic, cu nici o iota, angajamentele pe care le-a avut cu FMI si pe care le are in continuare.
Liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca la Secretariatul acestui for legislativ a fost depusa in cursul diminetii o solicitare semnata de 154 de deputati privind convocarea sesiunii extraordinare a Camerei pentru astazi.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Numarul restantierilor la credite a crescut in aprilie cu 6,3% fata de luna precendenta, depasind 185. 000 de persoane, si reprezentand peste 18% din totalul debitorilor. Numarul debitorilor restantieri a scazut in martie pentru prima data in acest an, cu 5,15%, la 174.
FARCAS) In cautarea civilizatiilor extraterestre, una dintre multele necunoscute o reprezinta numarul corpurilor ceresti care ar putea gazdui viata. Noile rezultate ale observatiilor facute de telescopul spatial Kepler al NASA, comunicate la inceputul lunii noiembrie 2013, schimba perspectiva pe care o avem in acest sens asupra vecinatatii noastre stelare.
FARCAS) In septembrie 2014, Agentia spatiala NASA si Biblioteca Congresului american au reunit oameni de stiinta, istorici, filosofi si teologi din intreaga lume pentru un simpozion de doua zile intitulat Pregatirea pentru descoperire.
Sectiile de ginecologie si chirurgie, din cadrul Spitalului orasenesc din Vulcan, vor fi desfiintate, masura fiind dictata de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara, in urma mai multor verificari care au avut ca scop identificarea parametrilor de performanta.
Se desfasoara intalnirea la nivel inalt intre George Bush si M.S.Gorbaciov, unde se discuta probleme referitoare la dezarmare, cooperare, situatia internationala etc. Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika:
Locuitorii satului european Topesti se considera deja cetateni ai Europei, desi nu au drum asfaltat, gaze, apa curenta potabila sau canalizare, cei mai increzatori fiind membrii unei familii de luxemburghezi stabilita in zona.
Sesizarea PSD - PRM, raportul comisiei de ancheta a constitutionalitatii activitatii sefului statului, anexele documentului si stenogramele sedintelor acestui for au fost remise ieri Curtii Constitutionale.
Ion Iliescu a fost scos de sub urmarire penala in dosarul conflictelor de strada din 13-15 iunie 1990, a anuntat Parchetul General. El era acuzat de propaganda pentru razboi, genocid, tratamente neomenoase, complicitate la tortura.
Numarul angajatilor din sectorul bugetar trebuie sa scada cu circa 200.000 pana in 2011, pentru ca majorarea salariilor pe Legea unica sa fie sustenabila si pentru ca ponderea cheltuielilor salariale in PIB sa ajunga la 6,7%, de la peste 8% in 2008, potrivit NewsIn, care citeaza surse guvernamentale.
Care sunt efectele amplasarii scutului antiracheta la Deveselu, ce se va intampla cu vizele romanilor pentru SUA, precum si cat mai dureaza recesiunea la romani.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
google-analytics.com