Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul de la romtelekom" (2.93 secunde)
Chiar la inceputul acestui an, premierul Calin Popescu-Tariceanu reitera ideea ca Romania are o economie care "duduie" si se "supraincalzeste". Aceasta ar fi trebuit sa fie o nota buna data cresterii economice si un plus oferit programului guvernamental pus in practica dupa alegerile de la sfarsitul lui 2004.
Sezonul estival 2006 este pe ultima suta de metri.
Romania se afla pe pozitia a patra in lume si pe primul loc in Uniunea Europeana in functie de numarul taxelor pe care o companie trebuie sa le plateasca intr-un an, cu 96 de impozite, nivel de peste doua ori mai mare decat cel din alte state europene, precum Polonia sau Slovacia, potrivit PwC.
Cu toate ca, potrivit site-ului BNR, leul a înregistrat o usoara apreciere - 3,7695 lei/euro la 3,7694 lei/euro (0,0026%), în ultima perioada se poate vorbi de o tendinta clara de depreciere a leului.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Acest lucru ar putea deveni posibil daca proiectul de lege al negocierilor colective va fi adoptat de Parlamentul Romaniei. Ramane de vazut daca forma initiala a proiectului nu va suferi modificari ce pot fi aduse de reprezentantii organizatiilor sindicale sau ai diferitelor ministere de specialitate.
Majorarea salariilor profesorilor si a pensiilor la nivelul solicitat va duce la dublarea somajului din Romania pana in aprilie 2009, luna in care numarul de someri ar putea ajunge la 700.000, a declarat pentru NewsIn presedintele CNIMM, Ovidiu Nicolescu.
Rata somajului a urcat la 4,9% in ianuarie 2009, fiind cu 0,5 puncte procentuale mai mare decat cea din luna anterioara, iar numarul total al somerilor inregistrati a crescut cu 41. 466 de persoane, a anuntat, joi, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
A trecut un an de cand criza si-a aratat "coltii" in Romania. Falimente, dobanzi bancare uriase, blocaje financiare, lipsa de lichiditati si mii de oameni ramasi pe drumuri sunt numai cateva dintre efectele crizei.
Chiar daca plata cu cardul nu implica nici un cost, numarul persoanelor care prefera sa achite in numerar bunurile si serviciile achizitionate este mult mai mare decat al celor care prefera varianta electronica.
Probabil ca oltenii au descoperit domenii noi de activitate, aducatoare de profit, ca altfel nu se explica afluxul de firme noi, intr-o perioada in care economia ramane amortita, iar previziunile nu sunt tocmai bune.
Tranzactiile bancare la distanta sunt din ce in ce mai cautate de craioveni. Comparativ cu anii trecuti, numarul acestora este de cateva ori mai mare.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi raportul integral privind serviciile de telefonie mobila pentru cea de-a doua jumatate a anului 2011.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
La oncologice, lista de asteptare e "goala" Numarul pacientilor cu cancer aflati in tratament cu aprobarea CNAS a ajuns la 7.531 Pentru prima data, in luna septembrie, lista de asteptare pentru tratament oncologic este "goala" si 7.531 de pacienti beneficiaza gratuit de moleculele aprobate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), a anuntat presedintele CNAS, Cristian Busoi.
Sint permise doar lecturari ale pachetului de legi care, sustine initiatorul, ne va face viata mai frumoasa si sanatoasa. ... Nici macar in fata colegilor de partid care il cam „trag de mineca“ incercind sa-l readuca la linia liberala.
Sint permise doar lecturari ale pachetului de legi care, sustine initiatorul, ne va face viata mai frumoasa si sanatoasa. ... Nici macar in fata colegilor de partid care il cam „trag de mineca“ incercind sa-l readuca la linia liberala.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Cuvantul are doua sensuri care sunt strans inrudite, in functie de context: - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
Liderii partidelor de la Putere au decis ieri sa reduca masiv numarul secretarilor de stat, de la 82 la 52, dand astfel semnalul restructurarii guvernamentale care s-a vehiculat in ultimul timp.
google-analytics.com