Cautare

60 de rezultate pentru "numaru de tflefon ro telecom" (5.90 secunde)
Privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost de departe cea mai importanta trecere in proprietate privata din ultimii 15 ani.
CRISTIAN HOSTIUC) Anul 2016 a fost un an destul de bun, dar care a accentuat extremele economice: ... Principalele 10 zone economice din Romania, unde se desfasoara 70% din businessul national, au continuat sa creasca, in timp ce celelalte 32 de judete au pierdut teren in continuare.
, serviciul de internet mobil, care se adreseaza clientilor, atat persoanelor fizice, cat si companiilor. Oferta comerciala Clicknet Mobile Internet este bazata pe tehnologia CDMA si va fi disponibila in aproximativ 20 de orase din Romania. Astfel, operatorul telecom a afirmat ca vitezele de transfer vor fi pana la 3.
Proces cu 31 de capete de acuzare In semptembrie 1991, la 20 de ani, Assange si amicii sai au spart terminalul principal pe care Nortel, compania canadiana de telecom, il avea in Melbourbe, si au inceput sa il cerceteze.
Nomad si secretos, dar cu o inteligenta sclipitoare si cu un scop nobil, de dezvaluire a diverselor "adevaruri ascunse", a devenit in cateva luni una dintre cele mai controversate persoane din lume si singura fata cunoscuta de la Wikileaks. ... Assange este un fel de traficant international de informatii.
Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a numit pe deputatul independent Liviu Nistoran presedinte al Autoritatii Nationale de Reglemantare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), acesta inlocuindu-l pe Dan Georgescu, eliberat din functie la inceputul saptamanii.
Cota operatorilor alternativi a crescut la finele lui 2005 la aproximativ 10% din piata telefoniei fixe, reprezentand mai mult de 430.000 de utilizatori, a declarat ieri vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), Alexandrina Hartan.
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) ar putea finanta cu 25 de milioane de euro formarea unui fond regional de investitii al Innova care are o tinta de capitalizare de 225 de milioane de euro, potrivit Mediafax.
Intensificarea schimburilor comerciale dintre Romania si China s-a realizat mai mult pe fondul cresterii importurilor de produse chinezesti.
Afacerile operatorilor de telefonie mobila au atins 7,849 miliarde de lei (2,23 miliarde de euro) la finele anului 2006, cu 27,3% mai mult in lei fata de rezultatele din intervalul ianuarie-decembrie 2005, reiese din datele financiare ale companiilor transmise Ministerului Economiei ti Finantelor.
Valoarea comertului electronic romanesc cu plata online prin card se va dubla anul viitor, la 70 de milioane de euro, iar numarul tranzactiilor este estimat la 780.000, fata de cele 463.000 de operatiuni din 2007, conform estimarilor integratorului de solutii pentru comert electronic GECAD ePayment.
Comisia Europeana a atentionat intotdeauna asupra importantei independentei autoritatilor de reglementare, drept pentru care va examina cu atentie recentele evolutii pe piata telecom din Romania, incluzand aici atat motivele demiterii presedintelui ANRCTI, cat si impartialitatea acestei institutii, a declarat vineri pentru HotNews, Martin Selmayr, purtatorul de cuvant al comisarului european pe telecomunicatii, Viviane Reding.
Într-un discurs rostit sâmbata la Venetia, la summit-ul operatorilor europeni de telecomunicatie, comisarul Reding a dat România drept exemplu negativ privind „legislatia slaba si inconsistenta“ în acest domeniu.
Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat miercuri o cartela preplatita, Zapp NoPay, prin intermediul careia clientii primesc 0,08 euro pentru fiecare minut de convorbire primit din alte retele nationale sau internationale, fixe sau mobile.
La 10 ani de la falimentul Bancorex, pe atunci cea mai mare banca din Romania, companiile constantene continua sa ocupe primul loc pe tara ca pondere a debitelor neachitate.
Eltrix, cel mai mare producator de semnalistica, standuri si display-uri din Romania si una dintre cele mai dinamice companii de profil din Europa Centrala si de Est a implinit 18 ani de activitate.
Timp de doua zile, 19 si 20 octombrie, peste 300 de specialisti ai tehnologiei informatiei si comunicatiilor si reprezentanti ai administratiilor guvernamentale din intreaga lume, isi vor da intalnire in Bucuresti, pentru a discuta despre Societatatea Informationala.
Campania promotionala "Sarbatoreste Finala Mondialului cu mii de premii!", organizata de Coca-Cola HBC, inceputa pe 17 mai 2010, se desfasoara simultan, timp de doua luni, pe teritoriile Romaniei si Republicii Moldova.
RCS&RDS chiar vrea sa cumpere UPC, intr-o tranzactie de 300 mil.
Softpedia.com, aflat in al patrulea an de existenta, este unul din primele 10 site-uri din punct de vedere al numarului de utilizatori de Internet din Romania.
google-analytics.com