Cautare

58040 de rezultate pentru "numar telefon pentru internet" (5.12 secunde)
Internet Termenul internet provine din impreunarea artificiala si partiala a doua cuvinte englezesti: ... - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
Internet (continuare) Istoric Punctul de pornire in dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea intre cele doua mari puteri ale secolului al XX-lea:
ueb], este totalitatea siturilor / documentelor si informatiilor de tip hipertext legate intre ele, care pot fi accesate prin reteaua mondiala de Internet (net = retea ). ... WWW este numai unul din numeroasele servicii si aplicatii informatice disponibile in Internet.
Internet pentru laptop fara abonament. ... Numerosi utilizatori au nevoie uneori de o conexiune la internet chiar si atunci cand se afla in miscare, iar in aceasta situatie nu se pot baza intotdeauna pe retele Wi-Fi.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Roman si Mangalia sunt impanzite aproape integral cu internet wireless gratuit, spune seful Minisoft, unul dintre furnizorii unei solutii Wi-Fi Din pacate operatorii de internet in Romania sunt momentan foarte interesati sa vanda infrastructura.
Tot mai multe autocare au internet gratuit wireless. CFR inca analizeaza daca sa ofere internet gratuit pentru calatori Accesarea gratuita a internetului wireless prin hotspot-uri WiFi este un fenomen care ia amploare in tara:
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Numarul romanilor care realizeaza tranzactii prin Internet s-a dublat in primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Pana in 2016 vor exista aproape 18,9 miliarde de conexiuni in retea - aproape 2,5 conexiuni pentru fiecare locuitor al planetei, fata de 10,3 miliarde in 2011. In plus, peste cinci ani vor exista 3,4 miliarde de utilizatori de internet - 45% din populatia lumii.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Potrivit bancherilor, unul din principalele motive, dar nu singurul, pentru care craiovenii se orienteaza catre acest tip de servicii este economisirea timpului.
Progresul tehnologic promite acum sa declanseze o noua transformare radicala a lumii in care traim - conectarea unui numar tot mai mare de obiecte la Internet conduce la o a doua revolutie industriala.
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Accesul gratis la Internet este un serviciu care domina deja marile metropole ale lumii, in special in SUA. In fapt, el consta in furnizarea gratuita de Internet fara fir intr-o arie anume.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Schimbare cruciala pentru Internet in aceasta saptamana Internetul va trece printr-o schimbare importanta in aceasta saptamana, fara ca utilizatorii sai sa-si dea seama, daca totul decurge asa cum este prevazut:
(STUDIU) Dependenta de telefoane inteligente si internet, o boala psihologica Medicii psihiatri trag un semnal de alarma in legatura cu dependenta tinerilor de telefoanele inteligente si internet, militand ca aceasta sa fie recunoscuta drept o boala psihologica, relateaza duminica France Presse.
Firefox a detronat Internet Explorer in 6 judete. Un studiu realizat de trafic.ro arata 27,15% dintre vizitatorii siteurilor analizate folosesc Internet Explorer 8, acesta fiind cel mai popular browser la nivel national.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
google-analytics.com