Cautare

5439 de rezultate pentru "numar telefon relati cu clienti telekom ro" (2.80 secunde)
Mediesenii sunt pe locul 14, cu 13 puncte, dar e pe punctul de a se desfiinta din cauza lipsei banilor. ... Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu - expertul Telekom Sport -, a analizat situatia si a spus ca are informatii din interior. ... Nu ca se lupta cu Dinamo.
Nicolo Napoli Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? ... [email protected] YouTube MCN - BrandTube - office@brandtube.ro
www.libertatea.ro informeaza: ... Politia Romana s-a confruntat cu unele dintre cele mai ingenioase metode folosite de infractori. ... Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon.
Rezultatele simularii arata ca USL va obține 50, 14 la suta din voturile exprimate, cu care va castiga peste 60 la suta din mandatele de parlamentar.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Dupa ce si-au facut curatenia de primavara, bancherii si-au dat seama ca in decursul unui an au ramas fara vreo 5 milioane de clienti. Ultimele date furnizate de Banca Nationala a Romaniei indica o scadere a numarul de clienti bancari, de la 23,8 milioane la 18 milioane.
BRD a organizat la Galati, pe parcursul a doua zile, reuniuni de afaceri cu clienti ai bancii din judetele Galati si Braila.
Acesta este un serviciu ce se adreseaza in special firmelor prestatoare de servicii, incepand de la hoteluri, restaurante, benzinarii si terminand cu banci, firme de asigurari, societati de brokeraj.
Mii de clienti ai bancilor s-au trezit de-a lungul timpului restantieri fara sa stie la institutiile de credit la care au apelat, desi credeau ca si-au platit datoriile si si-au lichidat conturile. ... Probabil se întâmpla la cei care nu predau cardul, crezând ca au lichidat orice problema cu banca.
„Printre motive vom regasi lucruri legate de ancora personala, dorinta de libertate de actiune, dar si dorinta de a câstiga mai mult, de a face lucrurile mai bine, fara a depinde de regulile impuse de organizatie“, noteaza www.121.ro, subliniind faptul ca nu de putine ori exista cazuri în care angajatul, care, evident, îsi face o firma în acelasi domeniu de activitate, pleaca si cu o parte din clienti.
Motivul principal este acela ca BNR vrea mai multa siguranta la creditare, însa criza financiara din SUA s-a transformat într-un motiv secundar atât pentru banci, cât si pentru clienti sa fie mai prudenti la capitolul credite.
Clientii sunt jecmaniti pe fata, pentru ca platesc o rata cu 45%-50% mai mare luna aceasta, la unele unitati bancare. Goana bancilor dupa profituri grase le împinge pe acestea sa calce în picioare orice regula de moralitate în relatia cu clientii.
In Dolj exista multe persoane cu venituri de peste 3.000 de euro pe luna, dar si nevoiasi cu pensii umilitoare. ... "Client de top" cu carduri "Gold" sau chiar "Platinum". Acestea sunt apelativele pe care bancile le aplica acelor clienti cu venituri mari si foarte mari.
Primele care au crescut comisioanele sunt bancile de top, care cumuleaza milioane de clienti in Romania.
Va rog, cine doreste sa vorbeasca la telefon, pe hol, cat poftiti. ... Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Fraudele pe telefon revin in atentia clientilor Cosmote, de data aceasta folosindu-se de numele companiei Altex pentru a-si atrage victimele. ... Cu Altex ati castigat unul dintre cele 100 de premii in valoare de 2.000 de euro si un telefon Nokia.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Asupra acestui aspect, cei mai cunoscuti bancheri din judetul Constanta - judet cu mai multe institutii bancare chiar si decat Bucurestiul - si nu numai s-au pronuntat in exclusivitate pentru cotidianul "Replica".
In ce consta activitatea unui merchandiser In general, merchandiserul este angajatul unei firme producatoare care doreste sa aiba o legatura cat mai apropiata cu clientii si cu potentialii clienti ai sai si sa se asigure ca are cea mai buna promovare in piata, prin expunerea produselor companiei pe rafturi, in conformitate cu acordul incheiat cu reprezentantii magazinelor, dar respectand in acelasi timp conceptele promovate de companie.
google-analytics.com