Cautare

7363 de rezultate pentru "numar telefon informatii" (6.32 secunde)
Astfel, Domo si Flanco inca mai acorda credit doar in baza buletinului, a unui numar de telefon fix/factura de utilitati si a unui numar de telefon de la firma angajatoare.
Operatorii de telefonie fixa care vor prelua un abonat dintr-o alta retea de telefonie fixa vor plati 13 euro pentru fiecare numar portat, in timp ce in reteaua mobila tariful va fi cu doi euro mai mic, adica 11 euro, potrivit Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Specialistii au creat o oglinda capabila sa transmita informatii video la un numar de telefon sau la o adresa de email indicata de client.
La cateva ore dupa ce a plecat, fata si-a sunat parintii de pe un alt numar de telefon si le-a spus ca ramane peste noapte la colega ei. ... Parintii au incercat sa o contacteze pe numarul ei de telefon, dar acesta este inchis.
MAE recomanda cetatenilor romani care doresc sa tranziteze Franta sa se informeze la numarul de telefon verde pus la dispozitie de Prefectura din Savoie (08 11 00 06 73) sau sa verifice starea vremii si a drumurilor pe site-ul Vigilance.meteofrance.com.
"Ii atentionam pe membrii de Guvern sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou serviciu, de preaprobare de credite de consum, dupa ce banca a extins programul de furnizare de informatii prin telefon, Info BCR.
Ministerul Integrarii lanseaza in cursul zilei de azi numarul de telefon 080.080.2007, la care cetatenii pot obtine informatii despre Uniunea Europeana si procesul de aderare a Romaniei.
Subordonatii sai nu raspund la telefon, iar cei de la ANAF si Casa Nationala de Pensii spun ca nu au fost informati despre asa ceva.
Informatii la nr. de telefon: ... 08.00 - 16.00 Pentru informatii suplimentare sunati la nr. de telefon: 0740.338.705 0746.227.896 0726.881.491 Email:
Programarile se fac la numarul de telefon 0756.713.659. ... Informatii despre investigatile efectuate in Unitatea de Diagnostic Mobil Renasterea Mamografia consta in examen radiologic al sanului, realizat de tehnicianul radiolog, pentru depistarea cancerului de san. ... Informatii suplimentare: ... Cristina Rotaru, Fundatia Renasterea Telefon:
Ea primea telefon. De fapt era cineva in sala care raporta tot timpul la telefon si-i spunea ce sa faca. ... Si mie, daca as fi fost in alta parte, mi s-ar fi dat telefon:
Liberalul Eugen Nicolaescu a sustine insa ca, dincolo de scrisoare, Teodor Melescanu a fost amenintat in mod "ordinar" la telefon de catre presedintele Traian Basescu.
Despre afirmatiile lui Traian Basescu cu privire la existenta unui telefon in biroul de la Palatul Cotroceni de la care poate fi apelata o persoana care sa-i spuna presedintelui interimar cine a afectat imaginea tarii, Iliescu a declarat:
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Si cum majoritatea anunturilor de angajare pun la dispozitia celor interesati un telefon la care pot stabili o întâlnire ulterioara, candidatii trebuie sa aiba în vedere anumite reguli.
*Mamaia - sediul locatiei la Hotel Ovidiu - telefon: ... *Neptun - Hotel Miorita - telefon: ... *Costinesti - sediul BTT - telefon:
Probabil ca snobismul politic al unora, statutul de pomanagii al altora si setea de parvenitism a altora i-au facut pe toti acestia sa creada ca daca n-ai vorbit la telefon cu Vantu nu existi, daca n-ai numarul lui de telefon in agenda trebuie sa te lasi de meserie, daca nu l-ai vizitat macar o data la una dintre "resedinte - Delta, Paris, Otopeni" faci umbra pamantului degeaba, iar daca nu te-ai adapat macar o data de la metafizica lui cosmogonica despre tara si omenire esti un biet analfabet.
Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu exista sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbal de mana, prin telefon. ... Prin telefon. ... Prin telefon, telefonic, adica...
google-analytics.com