Cautare

7364 de rezultate pentru "numar telefon informatii" (5.34 secunde)
Teama premierului este alimentata si de faptul ca institutiile statului confirma ca au informatii conform carora ar exista personaje corupte pana in maduva oaselor in Executiv, insa refuza sa intre in detalii.
La aceasta parte s-a adaugat si cursul de social media de la DallesGo unde merg de 3 luni si am inteles mai bine mecanicile care stau in spatele comunicarii pe retelele de socializare (by the way, foarte bun cursul, multumesc, Monica Jitariuc, pentru deschidere si atentie la informatii si nuante pretioase!).
Ca raspuns la Scrisoarea de la Iguassu, care cerea ca toate documentele privind subiectul OZN, aflate in posesia Fortelor Navale si Fortelor Aeriene, sa fie facute publice, in concordanta cu Legea Accesului la Informatii (Access to Information Act), pe 18 aprilie 2013, a fost convocata o sedinta la sediul Ministerului Apararii, din capitala federala Brasilia.
Informatii distruse Un alt caz evocat de Paul Dean pentru a ilustra pozitia armatei americane privind raportarile OZN, dupa inchiderea proiectului Blue Book, este corespondenta, de la inceputul anului 1977, purtata de cercetatorul din Boston, Barry Greenwood.
FARCAS) In decembrie 2017, a devenit publica existenta unui proiect, cu acronimul AAWSAP, prin care Agentia de Informatii a Armatei Americane dorea sa afle ce sunt OZN-urile si cum ar putea fi reproduse performantele lor, in scop militar.
Motivul acestei decizii il constituie faptul ca Teodor Atanasiu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca ar fi manipulat presa prin informatii furnizate jurnalistilor neoficial.
Potrivit parlamentarilor liberali, pachetul de legi contine Legea securitatii nationale, Legea informatiilor si contrainformatiilor, Lege privind statutul profesional si de cariera al ofiterilor de informatii, Lege privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale pentru Interceptarea Comunicatiilor, Lege privind organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii, Lege privind organizarea si functionarea Serviciului de Informatii Externe.
Senatorii Comisiei de aparare au adoptat ieri Legea privind statutul ofiterilor de informatii, stabilind ca Serviciile secrete se vor demilitariza, iar ofiterii nu vor mai avea grade militare, ci vor fi functionari publici. "Am finalizat Legea privind statutul ofiterilor de informatii.
Trebuie sa fie atenti cand cer informatii Seful CJ Gorj a declansat "razboiul" dupa ce le-a solicitat colegilor sai, alesii judeteni, sa fie mai atenti la modul in care cer informatii de la functionarii CJ. ... 544, si sa nu mai solicite informatii verbal.
"Ars Analytica" este, conform lui Ionel Nitu, primul volum colaborativ din zona studiilor de intelligence din Romania care incearca sa surprinda analiza de informatii atat din perspectiva teoretica cat si practica.
FARCAS) (Continuare) Schimb de informatii Si cu ocazia asa-numitei "Nopti Oficiale OZN din Brazilia", un caz spectaculos din mai 1986, a existat un schimb de informatii, de data aceasta intre Cridovni si Fortele Aeriene Braziliene. ... Ocazional exista si schimburi de informatii cu organisme similare din alte tari.
- organizarea de sesiuni individuale si colective de informare si consiliere " pentru un numar de peste 860 de persoane din mediul rural;
Inscrise pe panouri, incepeau sa apara tot mai frecvent informatii despre pensiuni, restaurante, locuri de popas. ... Pentru informatii suplimentare care va vor ajuta sa decideti ce locatie veti alege dintre cele doua, accesati hanulvlasieisnagov.ro sidolcevitasnagov.ro Noi am ales la intamplare, acolo, in parcare, Hanul Vlasiei.
Air Force, ofiter de informatii si pilot cu 5000 de ore de zbor, a descris in detaliu intalnirea sa cu un OZN.
Mai mult, Mircea Geoana a subliniat ca luni, cand se vor discuta legile privind siguranta nationala la Cotroceni, "presedintele va primi de la PSD si de la alte partide un refuz clar pentru aceasta tentativa de a acapara si a da pe mana Serviciilor de informatii sitemul de justitie romanesc".
unul a facut o harta detaliata a cladirii si a celor aflate pe terenul inconjurator, iar celalalt a urmarit informatii din interior, intre care coduri si parole.
Claudiu Saftoiu, fost consilier prezidential pentru Siguranta nationala, aparare si ordine publica, fost Director SIE, cu privire la faptul ca presedintele Basescu ar detine informatii referitoare la importanti lideri politici din Romania in urma unor interceptari telefonice ilegale", se arata in scrisoarea deschisa transmisa miercuri presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului, Roberta Anastase si Mircea Geoana.
Google Maps este o sursa practica pentru utilizatori de a obtine informatii, daca acestia au nevoie sa gaseasca o ruta optima (indicatii de orientare) sau o lista de restaurante in imediata apropiere.
Magda Marincovici) Calculator, laptop, telefon. ... Creierul omului, saturat de informatii, isi reduce capacitatea de concentrare, avertizeaza Francetv.info. ... El spune ca avem niste mecanisme in creier cu ajutorul carora acest organ, asaltat de informatii, isi permite sa ia cate o pauza.
Actionarii trebuie sa trimita o solicitare catre societate in care sa specifice datele de identificare si un numar de telefon la care pot fi contactati. ... Actionarii trebuie sa precizeze in solicitare un numar de telefon la care pot fi contactati in caz de neclaritati.
google-analytics.com