Cautare

7364 de rezultate pentru "numar telefon informatii" (3.19 secunde)
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Te suna des cu numar ascuns? Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Fraudatorii trimit un mesaj prin care anunta ca ati castigat un anume premiu, apoi va solicita diferite informatii confidentiale (CNP, parole personale, numere de cont s.a.m.d.). ... Fraudele pe telefon revin in atentia clientilor Cosmote, de data aceasta folosindu-se de numele companiei Altex pentru a-si atrage victimele.
Acolo vei putea sa adaugi numere de telefon si adrese de mail alternative care vor fi folosite in cazul in care pierzi parola sau te trezesti ca esti blocat in afara contului tau.
Presedintele Traian Basescu a cerut Serviciului Roman de Informatii sa se implice mai mult in furnizarea de informatii care sa conduca la combaterea coruptiei.
Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon. ... Din punct de vedere psihologic, escrocul mizeaza pe panica de moment a celui de la telefon.
Ingrijorarea CIA In aceeasi perioada, comunitatea de culegere de informatii din America, dar si CIA au inceput sa se ingrijoreze deoarece au aflat ca Uniunea Sovietica cheltuieste cam 60 milioane de ruble anual pentru cercetari paranormale, pe care sovieticii o numeau, folosind un neologism ceh, psihotronica.
Algoritmul descris in lege se bazeaza pe metoda "D’Hondt", cea mai cunoscuta metoda de distribuire a mandatelor, elaborata de juristul si matematicianul belgian Victor D’Hondt in 1878 si utilizata inca din 1899, prin care sunt favorizate, la redistribuire, partidele care acumuleaza un numar mai mare de voturi.
Cu toate ca cel mai mare numar de familii care beneficiaza de ajutor social se afla in orasul Constanta, raportat la numarul total de locuitori ai orasului, nu se poate spune ca problemele sunt foarte mari.
Va rog, cine doreste sa vorbeasca la telefon, pe hol, cat poftiti. ... - Eu nu v-am intrerupt, v-am lasat sa vorbiti, insa, batand campii, vorbeam si eu la telefon, asta-i singura chestiune.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
La cateva zile de la lansarea cartii, Moore a fost contactat de structurile de informatii ale SUA, care au inceput sa-i povesteasca despre grupul super-secret MJ-12, care ar fi fost infiintat de catre presedintele Harry Truman, pentru a gestiona problemele prezentei extraterestre pe Pamant.
Un grup de parlamentari PSD a depus la Camera Deputatilor o initiativa legislativa privind reglementarea activitatii Comunitatii Nationale de Informatii (CNI) pentru securitatea nationala a Romaniei.
Inca inainte de crearea CIA, a Consiliului National de Securitate, si chiar a OSS (Office of Strategic Services - precursorul CIA), rapoartele de informatii pentru sefii de Stat Major si autoritatile superioare ale Statelor Unite ale Americii erau realizate de American Joint Intelligence Committee (JIC).
Ele au fost realizate, incepand din 1967, de Secretariatul 2 al Directiei de informatii militare DI55. ... Functionari publici, ofiteri de informatii si personal militar dezbateau modul in care guvernul britanic ar trebui sa raspunda la ceea ce ei numeau obsesia mass-media privind OZN-urile.
Presedintele Basescu doreste ca modelul Comunitatii Nationale de Informatii sa fie extins la scara intregii Uniuni Europene. Afirmatia a fost facuta la Conferinta comisiilor parlamentare pentru controlul serviciilor de informatii din tarile UE, care s-a desfasurat ieri la Palatul Parlamentului.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
a fost loctiitor adjunct al secretarului apararii pentru securitate si informatii, apoi directorul de personal al Comitetului pentru Informatii din Senat.
Presedintele Basescu ii nominalizeaza pe Claudiu Saftoiu, consilier prezidential, si pe George Maior, senator PSD, pentru functiile de directori la Serviciul de Informatii Externe (Saftoiu) si Serviciul Roman de Informatii (Maior). ... SIE se ocupa cu colectarea de informatii externe pentru protectia statului roman.
google-analytics.com