Cautare

4607 de rezultate pentru "numar pt telefon gratis ue" (4.53 secunde)
"Vorbim de doua-trei orei pe zi cu dansa la telefon.
Romania ocupa penultimul loc, devansind doar Turcia, iar expertii Comisiei Europene spun ca 83% din firmele romanesti nu sint absolut deloc inovative, asa s-a facut clasamentul, ceea ce va insemna pentru noi o povara in plus la integrarea in UE.
Intr-o tara in care presedintele da telefon pentru a interveni in direct si a se contrazice pe diverse teme, indiferent care ar fi acestea, nu ar mai trebui sa ne mire nimic.
Dincolo de uluitoarea performanta romaneasca - folosirea ultimului racnet al tehnologiei pentru a obtine un bacsis - ramane inexplicabila in plan omenesc incercarea unui om care are bani pentru a-si cumpara telefon mobil, stie sa filmeze cu el, dar se bucura la galeata cu faina promisa de mituitor.
Instrumentele de plata la distanta sunt cele de tip Internet-banking (plati interbancare prin Internet), home-banking (plati de acasa prin Internet) si mobile-banking (plati cu ajutorul telefonului mobil cu acces la Internet), si sunt in numar de 39.
- organizarea de sesiuni individuale si colective de informare si consiliere " pentru un numar de peste 860 de persoane din mediul rural;
Sora mea e angajata la radio - o data la doua zile spune stiri - iar eu fiind trist si neavand telefon in casa asta, ma voi simti mai putin singur si mai in siguranta daca am sa-i aud vocea.
Filmul arata un numar de barbati in halate albe care aparent disecau un extraterestru, lasand pasionatii de OZN-uri convinsi ca dispun, in sfarsit, de acea dovada, tip arma fumeganda, pe care o tot cautau pentru realitatea incidentului de la Roswell.
“Problemele oamenilor nu se rezolva prin telefon” Instanta nu va avea o sarcina deloc usoara in acest caz, trebuind sa ia in considerare si rapoartele medicale, care stabilesc ca Valerian Todita este sanatos psihic, dar are probleme fizice.
Cei interesati sa obtina mai multe informatii pot apela si numarul de telefon 031/620.100, afisat pe site. Din pacate pentru ei, vor apela degeaba, pentru ca acest numar de sase cifre nu exista in Bucuresti.
Utilizatorii de telefonie mobila din Romania vor beneficia, incepand de marti, de un nou serviciu care le va permite sa schimbe reteaua, dar sa-si pastreze numarul de telefon.
Numai ca inregistrarile respective sunt telefonice - doar doua ambientale - ceea ce inseamna ca, daca ar fi vorbit patru ore pe zi la telefon, Diaconescu singur ar fi avut nevoie de peste 12 ani pentru a acoperi cantitatea de inregistrari de la DNA.
Specialistii au creat o oglinda capabila sa transmita informatii video la un numar de telefon sau la o adresa de email indicata de client.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
Aproximativ 5% dintre telefoanele mobile din Romania sunt folosite ca dispozitive de ascultare, prin instalarea unui program simplu care nu lasa urme nici pe telefon, nici pe factura, afirma seful unui birou de detectivi particulari din Milano, citat de revista Newsweek.
Dispozitivul care accelereaza cel mai tare tranzitia spre lumea digitala este telefonul mobil si mai ales telefonul inteligent (smartphone-ul), care contine un numar foarte mare de senzori.
- Am gandit in acelasi timp ca trebuie sa dam un numar de telefon unei anumite persoane, eu ma gandeam sa nu cumva sa o pun pe Maia intr-o situatie nu stiu cum, ea se gandea sa nu ma puna pe mine intr-o situatie si ne-am uitat una la cealalta si ne-am dat seama ca numarul de telefon trebuia sa ajunga la persoana respectiva care sa ne poata cauta, deci detalii care sunt destul de inspaimantatoare asa cand te gandesti la ele, a conchis Teo Trandafir.
• In document se arata, in baza informatiilor furnizate de Ministerul de Interne, Ministerul Transporturilor, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Sanatatii, Serviciul de Telecomunicatii Speciale,ca aeronava in cauza, de tip BN-2, inregistrata YR-BNP, apartinand Scolii Superioare de Aviatie Civila, a fost fabricata in anul 1977, in Anglia, iar masa maxima la decolare este de 2.989 kg si poate avea la bord un numar de maxim 8 pasageri + 2 membri ai echipajului.
Imediat fata a pus mana pe telefon, a sunat in Romania si si-a anuntat rudele de acasa ca vrea sa se marite.
La cateva ore dupa ce a plecat, fata si-a sunat parintii de pe un alt numar de telefon si le-a spus ca ramane peste noapte la colega ei. ... Parintii au incercat sa o contacteze pe numarul ei de telefon, dar acesta este inchis.
google-analytics.com