Cautare

6822 de rezultate pentru "numar de telefon international" (3.42 secunde)
TELUS International Europe a lansat, recent, TELUS International Romania Community Board, o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS la nivel global, prin care compania va distribui anual pana la 100.000 USD catre organizatii non-profit din Romania, incepand cu anul 2017.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... • Aston Martin Multi tineri designeri creeaza proiecte de telefoane care probabil nu vor fi niciodata produse in serie mare, nici macar intr-una limitata.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
Miercuri, 14 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura. Editia cu numarul 25 a Targului International Gaudeamus, organizat de Radio Romania, are loc in perioada 14 - 18 noiembrie 2018, in Pavilionul Central Romexpo, si sta sub semnul mai multor aniversari:
Un grup de 17 institutii financiare, din care o parte nu au subsidiare in Romania, a anuntat banca centrala ca ar putea face operatiuni directe pe piata bancara romaneasca, potrivit site-ului BankNews, care citeaza Agentia NewsIn.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
google-analytics.com