Cautare

5611 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit pe mobil orange" (3.29 secunde)
Cancerul de col uterin poate fi prevenit! ... Steluta Indrei) Este un cancer foarte agresiv, cu putine sanse de supravietuire. Este un cancer foarte frecvent, fiind a treia cauza de mortalitate in randul femeilor. ... Si cu toate acestea campania gratuita de vaccinare a esuat lamentabil in tara noastra.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in 24 - 31 iulie, o actiune de control la nivel national cu privire la respectarea prevederilor legale in unitatile de cazare turistica.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Conform Autoritatii Nationale pentru Comunicatii, tarifele la covorbirile pe telefonul mobil vor scadea cu minim 30 la suta in urmatorii trei ani.
Dupa cum probabil v-ati dat seama, in ultima vreme sunt interesat tot mai mult de solutiile mobile de internet fix. Parte pentru ca sa am internet in masina, parte pentru ca o sa am probabil nevoie de asa ceva la o casa la tara.
Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Noua inventie are inserat un sistem care poate semnala orice indiciu de stres din vocea interlocutorului in momentul in care acesta nu spune adevarul. ... Inventatorii sustin ca programul copiaza tehnologia criminalistica de monitorizare a nivelului de stres din vorbirea unei persoane prin intermediul telefonului.
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta112 (SNUAU) va deveni complet functional la jumatatea luni noiembrie, cand va fi posibilasi localizarea apelurilor de urgenta efectuate de pe telefoane mobile din toate retelele operatorilor.
Cum iti verifici pe internet asigurarea la masina.
Pentru acest tip de serviciu clientii trebuie sa scoata din buzunare pentru un abonament lunar sume intre 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, la care, in functie de firma de telefonie utilizata, se mai adauga si alte costuri ce nu depasesc 1 euro.
Orange Romania a anuntat astazi, incepand cu 15 iunie, tarifele de roaming vor beneficia de o reducere de pana la 30%, tariful pentru apelurile initiate fiind de 0,43 euro/minut, cel pentru apelurile primite de 0,19 euro/minut, iar cel pentru mesajele scrise trimise de 0,11 euro.
Afacerile operatorilor de telefonie mobila au atins 7,849 miliarde de lei (2,23 miliarde de euro) la finele anului 2006, cu 27,3% mai mult in lei fata de rezultatele din intervalul ianuarie-decembrie 2005, reiese din datele financiare ale companiilor transmise Ministerului Economiei ti Finantelor.
Cele mai profitabile trei companii private din Romania au ramas si in 2006 Petrom, Orange Romania si Vodafone Romania, cu un profit brut cumulat de 5,5 miliarde de lei, echivalentul a circa 1,65 miliarde de euro.
Potrivit reprezentantilor Orange Romania, dealerul terminalului Apple, la nivelul tarii au fost inregistrate numai putin de 6000 de precomenzi. Constanta a reprezentat unul din cele 6 judete in care telefonul a fost lansat in primul minut al zilei de 22 august a.c.
Ce se ascunde in spatele ofertelor de "convorbiri nelimitate" lansate de operatorii de telefonie mobila Operatorii de comunicatii mobile au lansat recent oferte cu minute si SMS-uri nationale nelimitate, ascutind la extrem lupta pe piata locala de telefonie mobila.
Redactia Alba24.ro citeaza o informatie aparuta pe gsp.ro, conform careia Telekom Romania s-ar putea transforma dupa modelul DigiSport. ... Gsp.ro sustine ca abonatii Telekom ar urma sa fie impartiti intre RCS-RDS DIGI si Orange, scrie gsp.ro.
Peste 800 de elevi cu deficiente de auz sau de vorbire si 120 de profesori psihopedagogi si logopezi au participat in perioada mai-decembrie 2017 la proiectul Logopedia, prin care s-a avut in vedere dezvoltarea limbajului in limba romana a acestor elevi.
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1. El a apreciat modul cum a gestionat Rapidul meciul si nu considera ca Rapid si-a batut joc de adversar dupa ce a marcat 8 goluri.
Victor Piturca a oferit un interviu pentru Orange Sport. Fostul selectioner a vorbit despre lupta dintre FCSB si CFR, echipa nationala, dar si situatia de la echipa nationala.
google-analytics.com