Cautare

8237 de rezultate pentru "numar de telefon fix lupu gheorghe" (8.30 secunde)
Fostul prefect si, pana ieri, important membru PSD, Gheorghe Martin este noul presedinte interimar al organizatiei constantene a Partidului Conservator. ... Martin a fost prezentat de senatorul Dan Voiculescu, presedintele PC, care i-a rugat pe cei prezenti sa-i acorde proaspatului conservator un capital de incredere.
Miercuri, 11 ianuarie 2017, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului de poezii Libertate ucisa de Gheorghe Amza, in prezenta unui numeros public. Este cel de-al doilea sau volum de versuri, care se adauga numeroaselor carti de specialitate din prodigioasa sa cariera profesionala.
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Te suna des cu numar ascuns? Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Neacsu Gheorghe : Astfel de specimene ar trebui aduse sa vorbeasca la tembelizor ca sa vada tot natul si leatul ce dam la export. ... O pitesteanca de-a mea a gasit ceva interesant:
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
"Bai Gheorghe, sa ma suni cind ajungi ", "da ... tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". ... "Sa ai grija de tine mama, sa ne suni ".
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Marian Galbinasu, candidatul prezentat de Partidul National Liberal, este cel care, de altfel, a tinut interimar locul primarului din localitatea Corbu.
FARCAS) Ni s-a intamplat de mai multe ori, mai ales in zonele rurale din Romania, sa intrebam martorii fara prea multa scoala ai unor fenomene de tip OZN, ce anume cred ei ca s-a intamplat. ... Si Ion Hobana evoca un astfel de caz, petrecut in iulie 1927.
Liberalii constanteni nu au de achitat nici o nota de plata pentru rezultatele obtinute la alegerile locale, liderii PNL considerand ca votul majoritatii, desi nedrept, este suveran.
CONFERINTA DE DESCHIDERE NUTRACEUTICA Joi 14 aprilie 2016, 13.30 - 15.30 Pavilion C4 Romexpo 13.30-13.45 CUVANT DE BUN VENIT Petru Rares - Presedinte Asociatia de Dezvoltare a Afacerilor din Romania Victoria Lupu - CEO Distinct Image - Director NUTRACEUTICA & DIET FOOD 13.45 - 14.30 PANEL DE DISCUTII Piata de suplimente alimentare in Romania.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti. Cu acest prilej, Anton Carabelaian si-a aniversat si ziua de nastere.
google-analytics.com