Cautare

8237 de rezultate pentru "numar de telefon fix lupu gheorghe" (6.31 secunde)
Tranzactiile bancare la distanta sunt din ce in ce mai cautate de craioveni. Comparativ cu anii trecuti, numarul acestora este de cateva ori mai mare.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Romtelecom ar vrea sa scape de stampila de "operator de telefonie fixa" (Autor:
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. ... Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
violent, nume schimbat, dosare penale, legaturi cu Serviciile Date incredibile legate de criminalul de la coafor.
Gaz Metan Severin a dat o puternica lovitura pe piata transferurilor, obtinand ieri-dimineata semnatura mijlocasului Silviu Balace (33 de ani) pentru un an si jumatate. "Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Asa poate fi caracterizata sedinta de Consiliu Judetean Constanta de ieri. ... 35, referitoare la aprobarea regulamentului-cadru de organizare si functionare a consiliilor. Insa, intr-un final, stradania Aliantei PNL-PD de a reface modul ilegal de constituire a Consiliului Judetean s-a materializat prin...
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Compozitorul de muzica usoara Dumitru Lupu va fi inmormantat astazi, la Constanta. Artistul a murit sambata dimineata, chiar de ziua de nastere a sotiei sale, Ileana Sipoteanu. La slujba de inmormantare a lui Dumitru Lupu a fost prezent, la Constanta, si Alexandru Arsinel.
Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Marian Lupu, s-a distantat de atitudinea dura fata de partidele de opozitie a presedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin.
Igor Parvu a declarat ca el candideaza pentru functia de primar si nu pentru fotoliul de primar, si ca a luat aceasta decizie pentru ca s-a saturat sa-i tot critice pe altii.
Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu (foto), ar putea juca un rol-cheie in formarea unei coalitii pentru preluarea puterii in R.
Romania sta mai prost decat Bulgaria in ceea ce priveste absorbtia fondurilor de preaderare acordate de Uniunea Europeana (UE) pe programul Sapard, este de parere Vasile Lupu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Adrian Mutu (43 de ani) a rememorat un moment amuzant in care l-a suparat pe marele Danut Lupu (55 de ani), pe vremea cand ambii erau jucatori. Mutu era la FC Arges, iar Lupu, la Rapid.
la Consiliul Local Constanta, Partidul Social Democrat va avea 19 consilieri (ultimele rezultate partiale creditandu-l cu 50,6%), Partidul Democrat Liberal 5 sau 6 (cu 17,03%), in timp ce Partidul National Liberal va fi reprezentat de 3 sau 4 consilieri (la un scor de 10,73%%);
google-analytics.com