Cautare

7099 de rezultate pentru "numar de telefon director telecom" (4.93 secunde)
Trei moduri de a-ti face adresa de mail mai sigura Iata care sunt cele mai rapide moduri prin care sa te asiguri ca nu va putea nimeni sa intre pe contul tau de email.
la Consiliul Local Constanta, Partidul Social Democrat va avea 19 consilieri (ultimele rezultate partiale creditandu-l cu 50,6%), Partidul Democrat Liberal 5 sau 6 (cu 17,03%), in timp ce Partidul National Liberal va fi reprezentat de 3 sau 4 consilieri (la un scor de 10,73%%);
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut recent o conferinta de presa pentru a anunta calendarul evenimentelor si planurile pentru anul 2017.
Primarii si autoritatile judetene nu sunt interesati de accesarea fondurilor structurale, care pot fi investite in programe pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta comunitatile locale. Firi pragmatice, mai-marii comunelor doljene vor sa stie de ce nu mai primesc sporuri de vechime.
Gheorghe Popescu, directorul Regiei Autonome de Apa Craiova, si-a depus luni demisia, urmand sa ocupe functia de director tehnic in cadrul aceleiasi structuri. Dupa ce a fost atentionat in mai multe randuri ca nu are calitati de manager, Popescu a lasat liber scaunul de director general al regiei.
Prefectul de Olt Daniel Sarpe are de ieri director de Cancelarie. Dupa mai bine de o luna de la investirea sa in functia de prefect al judetului Daniel Sarpe a reusit sa isi formeze echipa de consilieri.Cancelaria Prefectului are de ieri un director in persoana lui Adrian Zaharia.
Societatea are de vineri o noua echipa de conducere, in care se regasesc doi membri importanti ai PD-L Dolj, reprezentanti ai MApN si ai Ministerului Economiei. ... Ordonanta de guvern care deblocheaza privatizarea intarzie sa apara. Avioane Craiova SA are de vineri o noua echipa de conducere.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj are, incepand de vineri, o noua echipa de conducere, la investirea careia a participat prefectul judetului, Florin Stancu, si subprefectul Cristian Sovaila.
In timp ce la Bucuresti premierul Emil Boc anunta ca se fac reduceri, ca bugetarii vor avea concedii fara plata, si alte asemenea masuri pentru a combate criza, la Constanta banii continua sa se duca pe salariile directorilor de societati cu capital de stat.
Origen Staicu, care detinea functia de director adjunct interimar, a fost promovat pe postul de director executiv, iar Marius Toma, inspector superior in cadrul institutiei, a fost avansat pe postul de director executiv adjunct, post pe care l-a mai ocupat in urma cu cativa ani.
"Deschidem posibilitatea pentru ca Romania sa intre inr-o perioada de reconstructie, gestul nostru este o solutie pentru Romania. ... "Demisia intregului BPN este un gest care transmite un semnal de reconstructie a partidului" UPDATE 20:49 Monica Macovei:
The Rompetrol Group NV ("TRG") a anuntat trecerea la o structura de management pe doua niveluri si numirea a 4 membri in Consiliul de Administratie, organism care se va intruni lunar.
Putregaiul de la Compania de Apa "Oltenia" SA are zilele numarate.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in 24 - 31 iulie, o actiune de control la nivel national cu privire la respectarea prevederilor legale in unitatile de cazare turistica.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Se implinesc 11 ani de la moartea Laurei Stoica. Marturisiri sfasietoare ale fratelui sau In 9 martie 2006, Laura Stoica disparea dintre noi, asa ca in 2017 se implinesc 11 ani de la moartea ei.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Executivul a hotarit in ultima sedinta sa finanteze derularea unor programe de crestere a competitivitatii in zootehnie. De la intrarea in vigoare a actului normativ pina la sfirsitul anului va fi alocata suma de 20 de milioane de lei.
Samsung Electronics Co., cea mai mare companie din Coreea de Sud, s-a alaturat Microsoft pentru a lansa in Asia si Europa primul telefon mobil care foloseste tehnologia wireless HSDPA. ... Anuntul a fost facut la Hong Kong, in cadrul ITU Telecom World 2006, o conventie importanta pentru industria de telecomunicatii.
google-analytics.com