Cautare

7099 de rezultate pentru "numar de telefon director telecom" (3.35 secunde)
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, adica structura de conducere a organizatiei judetene, s-a intrunit ieri seara pentru a discuta coordonatele campaniei electorale pentru europarlamentare, care debuteaza azi, 8 mai a.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Valoarea tranzactiilor efectuate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost cu 13 milioane de lei mai mare decat cea inregistrata in sedinta de joi, totalizand 62,1 milioane de lei. Pretul titlurilor a inregistrat scaderi semnificative, in special in cazul Societatilor de Investitii Financiare (SIF).
Richard Morlok, fost director financiar la o companie americana producatoare de valve, judecat in libertate de o instanta in SUA, a recunoscut ca a dat mita mai multor reprezentanti ai unor societati din Romania, China, Coreea si Arabia Saudita pentru a obtine contracte.
se va da startul licitatiei pentru montarea a doua semafoare pietonale, unul la intersectia strazilor Nicolae Iorga cu Mircea cel Batran, iar cel de-al doilea la intersectia dintre Poporului cu Mircea.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Licitatia pentru intretinerea si repararea calculatoarelor la Compania Nationala a Huilei a fost contestata de doua dintre firmele participante.
Companiile A&G Communication Grup si Telestar Corporation GmbH au renuntat, fiecare, la o parte din resursele solicitate si primite de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC), respectiv la cate 400.000 de numere nationale pentru telefonia fixa.
Veniturile Postei pentru perioada septembrie-decembrie vor scadea cu aproximativ 15 milioane de euro, ca urmare a reducerii de la 1,3% la 0,7% a comisionului pentru distribuirea pensiilor, a declarat directorul general al companiei, Dan Mihai Toader.
Bunuri scoase la licitatie sau disponibilitati din conturile bancare puse sub propire sunt cateva dintre masurile luate de finantistii galateni impotriva firmelor care au acumulat datorii la bugetul statului.
ACTA ii tranforma pe furnizorii de internet in Politie online Mediafx informeaza:
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a dat publicitatii punctajul obtinut de candidatii la functiile de conducere din Finantele judetene si din Garda Financiara.
Cele mai importante institutii descentra-lizate din Oltenia au de ieri directori noi. Majoritatea agentiilor si directiilor au fost adjudecate de pedelisti si social-democrati.
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... • Aston Martin Multi tineri designeri creeaza proiecte de telefoane care probabil nu vor fi niciodata produse in serie mare, nici macar intr-una limitata.
google-analytics.com