Cautare

68212 de rezultate pentru "numar de telefon din reteaua de telefonie mobila nationala pentru deranjamente telekom" (5.83 secunde)
cele 18.000 de ore ale lui Dan Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Zgonea a facut aceasta precizare dupa ce la finalul sedintei in plen a Camerei Deputatilor mai multi parlamentari au iesit din sala tinand in mana cutiile cu telefoanele noi de serviciu.
Sase joburi care vor fi inlocuite curand de calculator. ... Cel mai sigur loc de munca pentru viitor ar putea fi nu in IT ci in domeniul...nuntilor. Cel putin, asta e concluzia studiului realizat de o companie de resurse umane din SUA.
Dan Nica, ministru al Administratiei si Internelor, a solicitat un control pentru a fi identificate cauzele ce au condus la disfunctiunile din retelele de telefonie, dupa cutremurul de sambata.
Operatorii de telefonie au obligatia, incepand de azi, 14 mai, sa informeze mai bine clientii cu privire la serviciile oferite si la tarifele practicate, pentru ca acestia sa poata lua o decizie corecta.
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Operatorii de telefonie si bancile din Uniunea Europeana (UE) vor coopera astfel incat clientii lor sa poata achita cumparaturile, notele de plata la restaurant si alte facturi, prin intermediul telefonului mobil, relateaza Reuters.Miscarea face parte din cadrul unei strategii mai extinse a Uniunii Europene (UE) pentru sustinerea competitiei si a unei mai mari libertati de alegere a modalitatilor in care oamenii pot plati pentru bunuri si servicii, mai ales cand se afla intr-o tara straina.Operatorii de telefonie, care se confrunta cu presiuni de micsorare a tarifelor pe care le practica, partial din cauza unor reglementari ale Uniunii Europene, cauta, de asemenea, noi surse de venit.GSM Association, organizatia ce reprezinta membrii ai industriei de telecomunicatii, cum ar fi Vodafone, a facut echipa cu European Payments Council, un organism ce reprezinta 8.000 de banci in Europa, scrie Reuters.
Numarul total al conexiunilor care permite accesul la Internet a ajuns aproape de 5,8 milioane, inregistrand in 2007 o crestere de 76% fata de finalul anului 2006, iar numarul conexiunilor de acces dedicat a atins valoare de 2,1 milioane, a declarat joi prersedintele ANRCTI, Dan Georgescu.Raportul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) arata ca in numarul de conexiuni pentru acces dedicat la Internet in banda larga ponderea cea mai mare de aproape 55% o detin in continuare conexiunile prin cablu UTP/FTP, urmate de conexiunile prin cablu coaxial 22% si de cele furnizate prin intermediul tehnologiei xDFL 17%, care insa au inregistrat cea mai insemnata crestere anuala de peste 270% fata de sfarsitul anului 2006.O usoara crestere s-a inregistrat si in sectorul telefoniei, unde, comparativ cu un an in urma in decembrie 2007 numarul total de linii de cces la servicii de telefonie fixa a crescut cu 1,4%, ajungand la un total de 4,26 milioane dintre care 1,22 milioane instalate de furnizori altenativi.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a anuntat ieri ca supune consultarii publice proiectul de decizie privind implementarea serviciului universal in sectorul comunicatiilor electronice din Romania dupa modificarea Strategiei nationale din acest domeniu.
Lidl&Schwartz, cel mai mare operator de magazine de tip discount din Europa, descinde si in Banie, cu un magazin Lidl in cartierul Craiovita Noua. Grupul german mai detine in Banie doua magazine din reteaua Kaufland.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
In data de 29 ianuarie 2015, a fost adoptata in Franta legea cu privire la limitarea expunerii la undele electromagnetice (publicata oficial in 10 febr. ... a fost interzisa recomandarea si vanzarea unui telefon mobil copiilor sub 14 ani.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
FARCAS) Timp de 40 de ani, Robert Hastings a cautat si a intervievat mai mult de 130 de fosti militari si angajati ai Fortelor Aeriene americane cu privire la implicarea lor, directa sau indirecta, in incidente OZN legate de armamentele nucleare.
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. ... Si ultimele gafe, balbe, replici spuse la comanda, pentru amuzamentul asistentei. ... Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei.
Nicolae Dica a vorbit la Telekom Sport despre parcursul nationalei si plecarea lui Mirel Radoi de pe banca primei reprezentative. ... Am vazut ca se vorbeste de ceilalti antrenori care vor veni de timp. ... Am avut vreun antreor care a stat 4 sau 6 ani la nationala?
Incepand din iulie 2006, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea in Comunicatii va monitoriza evolutia noilor tehnologii si servicii care au aparut pe piata de comunicatii si va prezenta investitorilor straini, industriei si altor persoane interesate de transformarile pietei romanesti o imagine fidela a principalilor indicatori si ten- dinte.
Asociatiile de proprietari din Craiova scot bani frumosi din inchirierea spatiilor comune. ... Pentru asta, asociatia trebuie sa aiba acordul a cel putin 50% plus 1 din numarul membrilor. Spatiile comune pot fi inchiriate pentru magazine, birouri, panouri publicitare, antene de telefonie mobila.
13 intrebari esentiale dupa tragedie Jurnalistul Radu Tudor a facut publice 13 intrebari pe care le considera "esentiale" dupa accidentul de avion care a avut loc luni si in urma caruia doua persoane au decedat. Iata intrebarile postate marti de Radu Tudor pe blogul personal:
google-analytics.com