Cautare

68212 de rezultate pentru "numar de telefon din reteaua de telefonie mobila nationala pentru deranjamente telekom" (7.44 secunde)
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a semnat ieri cu SC Electrica Oltenia SA contractul pentru reteaua de energie a Noului Rast.
Cu toate ca este indispensabil, utilizarea telefonului mobil la serviciu poate fi deranjanta pentru cei din jur. Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor.
Cu toate ca este indispensabil, utilizarea telefonului mobil la serviciu poate fi deranjanta pentru cei din jur. Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor.
Vanzarea de mobila este o afacere profitabila daca tii cont de datele pietei si de tendintele in materie.
Ministerul Dezvoltarii Regionale a avizat proiectul Mitropoliei Olteniei prin care se intentioneaza construirea unei fabrici de mobila bisericeasca la Targu Carbunesti, in Gorj.
Daca vreti sa va schimbati mobila sau sa va mobilati o noua locuinta, atunci grabiti-va. Producatorii din industria de profil anunta majorari de preturi pe aceasta piata.
Pentru ca pierderile din ultimele patru luni au insemnat aproape 10% din cifra de afaceri in urma aprecierii leului, producatorii de mobila au inceput sa ia masuri. Disponibilizarile de personal, reducerea activitatii, inghetarea salariului mediu brut si rezilierea unor contracte de export nerentabile sunt doar cateva dintre acestea.
Calitatea serviciilor turistice romanesti lasa de dorit. ... Nici la agricultura ecologica nu stam bine, desi, in opinia presedintelui Traian Basescu, Romania are cel mai mare potential din Europa de a avea astfel de produse.
Desi producatorii romani de mobila anunta scumpiri, dat fiind faptul ca lemnul este mai scump, producatorii germani de mobila se tem inca de concurenta puternica venita din partea Romaniei. ... “Romania si Bulgaria sunt din ce in ce mai prezente pe piata mondiala cu produse de calitate.
Lista locurilor cu WI-FI gratuit din Bucuresti Ce poate fi mai frumos decat sa lucrezi cu laptopul sau tableta in brate si sa navighezi pe smartphone, la o terasa sau intr-un parc?
Compania de telefonie mobila Cosmote a raportat, in primele noua luni ale anului, un profit operational inainte de taxe, dobanzi, depreciere si amortizari (EBITDA) de 10,6 milioane euro, comparativ cu o pierdere de 27,4 milioane euro inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut.
Parlamentarii europeni au votat ieri, cu larga majoritate, controversata reglementare privind tarifele de roaming, intr-o forma mai putin ambitioasa decat isi dorea Comisia Europeana. Reglementarea prevede ca plafonul apelurilor date sa fie de 49 de eurocenti, iar al celor primite de 24.
Potrivit primarului localitatii Independenta, Cristea Gascan, una dintre problemele cu care se confrunta locuitorii comunei este lipsa semnalului de telefonie mobila. "Cu toate ca avem retele de telefonie mobila, Orange si Cosmote, amplasate la intrare in comuna, cei 1.
Operatorul de telefonie RCS&RDS va fi obligat sa ofere servicii de interconectare cu reteaua sa publica de telefonie fixa, in vederea terminarii la puncte fixe a apelurilor, la tarife de maximum 1,15 eurocenti pe minut, potrivit unei decizii a autoritatii de reglementare in domeniu.
Romtelecom va fi noul operator de telefonie mobila din România, fiind desemnat saptamâna trecuta drept câstigator al licitatiei pentru noua licenta de comunicatii mobile, informeaza organizatorul licitatiei, Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).Printre firmele care au pierdut aceasta licitatie se afla si Compania Nationala Posta Româna.„Pentru ca acordarea acestei licente a stârnit numeroase controverse, ANRCTI va controla cu atentie îndeplinirea conditiilor din licenta si respectarea obligatiilor asumate.
In plus, compania introduce modificari si la nivelul strategiei de branding, schimband numele abonamentelor pentru serviciile de telefonie din "Confort" in "Voce" si adauga 10 minute in plus, in fiecare luna, pentru abonamentul Confort 50, se arata intr-un comunicat al companiei.
Firma Telemedia, care opereaza site-ul www.platiprinsms.ro, este acuzata ca a inventat o noua escrocherie de tip Caritas. Micii comercianti isi primesc banii timp de cateva luni si ulterior li se blocheaza conturile.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Clientii Orange vor putea sa achite calatoria cu metroul prin SMS Clientii Orange Romania vor putea sa achite, de luni 30 Ianuarie 2012, calatoriile cu metroul prin transmiterea de mesaje scrise (SMS) la numarul 1700, costul unei calatorii fiind de 0,5 euro, a anuntat operatorul de telefonie mobila.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
google-analytics.com