Cautare

68212 de rezultate pentru "numar de telefon din reteaua de telefonie mobila nationala pentru deranjamente telekom" (4.29 secunde)
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi raportul integral privind serviciile de telefonie mobila pentru cea de-a doua jumatate a anului 2011.
Costul convorbirilor telefonice se vor ieftini de la 1 ianuarie 2006 datorita scaderii tarifelor de interconectare ale RomTelecom, decizie luata recent de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
M-am portat si eu pe Telekom, voi reveni si cu feedback dupa cateva luni (Autor: DARIUS) Dupa cum va spuneam in articolul si sondajul precedent, am trecut prin toate retelele de telefonie mobila din Romania, mai putin Telekom.
Raportorul Parlamentului European privind reglementarea serviciilor de telefonie mobila in roaming, eurodeputatul PNL Adina Valean, si-a prezentat raportul pe tarifele in roamning, mentionand ca romanii vor plati maxim 11 eurocenti pe sms in roaming, daca regulamentul propus va fi adoptat de UE in acest an.
Operatorul de telefonie mobila a anuntat ca ofera acoperire de calitate in toate zonele Deltei Dunarii, inclusiv pe canalele de navigatie. In prezent, Cosmote este singurul operator de telefonie mobila care ofera acoperire completa in regiunea Deltei.
Cel de-al treilea operator GSM din Romania, Cosmorom, s-a relansat ieri pe piata. Reprezentantii CosmOTE (Grecia), principalul actionar al operatorului de telefonie mobila, au declarat ca spera ca pana in 2007 sa acopere 30-35% din piata romaneasca.
Internet (continuare) Istoric Punctul de pornire in dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea intre cele doua mari puteri ale secolului al XX-lea: ... Aceasta agentie a Ministerului de Aparare (Department of Defense, prescurtat DOD) este condusa de oameni de stiinta, are o birocratie redusa, si are ca misiune:
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
Incepand din anul 2008, utilizatorii telefoniei mobile care doresc sa se mute la o alta companie furnizor de astfel de servicii vor plati 11 euro.
Primaria Craiova doreste sa implementeze cu bani europeni un amplu sistem de supraveghere a zonelor publice din oras cu zeci de camere video Municipalitatea a inclus in programul de investitii al anului 2012, aprobat de Consiliul Local Craiova luna trecuta, suma de 120.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului intitulat "Cresterea sigurantei publice din municipiul Craiova prin introducerea unui sistem de supraveghere video".
Utilizatorii de telefonie si de Internet vor fi mai bine informati referitor la conditiile de furnizare a acestor servicii. Aceste prevederi sunt incluse intr-un proiect de decizie lansat de Autoritatea Nationala de Reglementare a Comunicatiilor (ANRC), se arata intr-un comunicat al institutiei.
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
Cosmote Romania va implementa standardul NRTRDE (Near Real Time Roaming Data Exchange), destinat reducerii fraudelor de roaming, prin adoptarea solutiei informatice Comptel Roaming Management Solution, dezvoltata de compania suedeza Comptel, se precizeaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Trecerea unui client la un alt operator de telecomunicatii fara renuntarea la numarul sau de telefon va fi tarifata cu 11 euro in cazul companiilor de telefonie mobila si cu 13 euro pentru furnizorii de telefonie fixa, a declarat presedintele ANC, Liviu Nistoran.
Utilizatorii de telefonie mobila din Romania vor beneficia, incepand de marti, de un nou serviciu care le va permite sa schimbe reteaua, dar sa-si pastreze numarul de telefon.
Romtelecom va lansa pana la finele acestui an servicii de telefonie mobila, in baza recentei licentei castigate, in conformitate cu oferta depusa in cadrul procedurii de selectie, a declarat directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.
Cum le recunosti si cum te poti apara Cazurile de fraude prin intermediul telefoanelor mobile s-au inmultit, aproape fiecare utilizator primind, macar o data, un SMS prin care i se cerea sa dea bani, intr-un mod sau altul.
Pretul minim de vanzare al unui telefon mobil este in prezent de 50 de dolari, dar oferta pentru astfel de produse este limitata, iar modelele oferite sunt vechi. Operatorii de telefonie mobila sunt obligati, in consecinta, sa ofere dispozitive mai ieftine pentru a putea atrage noi abonati.
Internet mobil gratuit la metroul bucurestean si de la Vodafone Toti utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ai Vodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila, au acces gratuit la internet in statiile si tunelurile metroului din Bucuresti incepand de miercuri, 9 noiembrie, a anuntat compania.
Oficialii Uniunii Europene vor sa reduca si sa impuna un singur tarif pentru convorbirile telefonice in roaming efectuate intre statele din spatiul UE.
google-analytics.com