Cautare

3414 de rezultate pentru "numar de tel" (3.69 secunde)
REACTIE LA ATACUL IMPOTRIVA REGELUI MIHAI Am ramas surprins de violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai, atac de nimic justificat. Acest atac dovedeste o crasa necunoastere a realitatilor istorice, si adauga un nou factor de tensiuni interne, intr-un moment extrem de delicat pentru Romania.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni seara ca in ciuda diferentelor ideologice dintre PSD si PNL, se pot gasi platforme care sa adune abordarile liberale cu cele social-democrate si a adaugat ca "ideea cotei unice reprezinta o intelegere ingusta din partea unor liberali, care au promovat-o".
Mircea Dogaru PRESEDINTELE SCMD) Lovitura de stat a lui Traian Basescu, executata cu ajutorul complicilor din justitie si al capilor structurilor politienesti, impotmolindu-se, propaganda basista se pregateste de ofensiva. Pe de o parte, patapievicii si alti urmasi ai teroarei staliniste vor relansa formula:
La cele politicesti, o anume predictibilitate e intotdeauna semn de sanatate, in vreme ce prea desele intalniri cu neprevazutul ar trebui sa indemne, mai degraba, la ingrijorare. ... Asta nu mi se pare o situatie tocmai fericita, nici semn de mare sanatate.
Razvan Gheorghe) Asa cum PSnews.ro a dezvaluit, in urma cu mai bine de o saptamana, fostul vicepremier Gabriel Oprea revine, oficial, in jocurile politice.
Refuzul lui Klaus Iohannis in ceea ce ma priveste este un act de antisemitism Ilan Laufer, a carui numire in functia de ministru al Dezvoltarii a fost respinsa de presedinte, face acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis.
Consiliul Concurentei a demarat ieri o campanie publica de incurajare a reprezentantilor companiilor sa denunte cartelurile din care fac parte.
Pentru ca, incepind din aceasta luna, principala tinta a Bancii Nationale a Romaniei (BNR) este inflatia, ar fi de asteptat ca politica valutara sa devina subordonata acestui obiectiv. Ca atare, o apreciere in termeni nominali a monedei nationale pare plauzibila pentru ca aceasta faciliteaza atingerea obiectivului de inflatie.
Debutul lui octombrie aduce pentru companiile aeriene inceputul perioadei de extrasezon, ceea ce, din punct de vedere al calatorilor, inseamna o scadere a pretului biletelor cu aproximativ 50-100 de euro, titreaza „Ziarul de Bacau“.
La Hotel "Ibis" din Constanta s-a desfasurat ieri o importanta intalnire intre reprezentantii unor companii locale si oameni de afaceri israelieni, intalnire mijlocita de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura si de Federatia Camerelor de Comert din Israel.
Ministrul a precizat ca pentru a deservi rutele reinfiintate se va apela eventual la alte doua avioane de tip Airbus 310, pe care insa Tarom le-a retras din traficul aerian in 2003.
Camera de Comert si Industrie Bihor aduce la cunostinta agentilor economici bihoreni, si nu numai, ca a fost cooptat pentru cooperare Consiliul de Export si pentru managementul Strategiei Nationale de Export (SNE) din cadrul Ministerului Economiei si Comertului.
' Evolutia bursei de valori Bucuresti Saptamana aceasta piata de capital s-a situat pe un trend de consolidare, in nici una din sedintele de tranzactionare indicele BET neinregistrand o variatie mai mare de 1%.
Ioan Mintas, prim vicepresedintele CNIPMMR, participa, in perioada 7 - 10 august, la Tel - Aviv, la Conferinta "Oportunitatile pentru IMM-urile din Romania si din Israel intr-o societate globala".
Lichiditatea pe piata nu a fost în crestere, pe pietele internationale nu a aparut nici o stire pozitiva, asa ca asteptarea unor vremuri mai bune continua.Alecsandru GHITA-ALBULESCU Îngrijorare nu ar trebui sa existe, pe piata nu este o presiune la vânzare pentru a se putea vorbi de panica.
Lichiditatea pe piata nu a fost în crestere, pe pietele internationale nu a aparut nici o stire pozitiva, asa ca asteptarea unor vremuri mai bune continua.Alecsandru GHITA-ALBULESCU Îngrijorare nu ar trebui sa existe, pe piata nu este o presiune la vânzare pentru a se putea vorbi de panica.
Potrivit Legii 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, in sensul reglementat de Titlul IV, o microintreprindere este o persoana juridica romana care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii, la data de 31 decembrie a anului fiscal precedent:
Agentia Nationala de Administrare Fiscala, in indeplinirea obiectivului sau strategic major, aplica cele mai moderne si mai rapide metode, atat in ce priveste declararea si plata obligatiilor fiscale, cat si in ce priveste comunicarea cu contribuabilii, urmarindu-se, astfel, reducerea birocratiei.
In jur de 60 de milioane de euro sunt necesari pentru modernizarea aeroportului Oradea. Studiul de fezabilitate a fost terminat atat pentru cele doua terminale, cat ti pentru pista.
Camera de Comert si Industrie Bihor organizeaza, in perioada 2-5 septembrie, impreuna cu Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, la Mangalia un seminar privind protectia marcilor. ... 04.09-05.09.2008 - 600 de lei - pentru participanti si 400 de lei pentru maximum o persoana insotitoare.
google-analytics.com