Cautare

3414 de rezultate pentru "numar de tel" (2.93 secunde)
Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere - redusa la o singura cifra. De exemplu - daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 - numarul destinului va fi: ... Ei sunt destul de docili si dispusi sa-ti accepte atitudinile bossy.
Lui Pitagora i-au trebuit 20 de ani, retras in Egipt, ca sa inteleaga misterele numerelor. Drumul vietii este propriu pentru fiecare dintre noi si se stabileste adunand ziua de nastere, luna si anul, obtinandu-se un numar.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... Este un numar dedicat unei singure teme, care nu inlocuieste editia obisnuita a revistei "Historia" din luna respectiva, ci o completeaza.
De ce e o gogorita stirea ca multinationalele si-au trimis angajatii la proteste (Autor:
cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
Echipa UnTeatru, Tel: ... Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Interviu acordat de: ... Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
Gerota - Bucuresti Invadati de bacterii - De la o vreme incoace, moda pare sa cuprinda si bolile, scotandu-le la defilare, pe rand. Un nedorit loc de frunte in topul suferintelor cu raspandire de masa il ocupa cistitele, o boala care le chinuie mai ales pe femei.
Am descoperit un om cu suflet de artist, cu apiratii spirituale si, mai ales, pasionat de medicina complementara. A vrut sa fie un terapeut complet, de aceea a facut mai multe specializari.
Am descoperit un om cu suflet de artist, cu apiratii spirituale si, mai ales, pasionat de medicina complementara. A vrut sa fie un terapeut complet, de aceea a facut mai multe specializari.
'Prinsi in valmasagul evenimentelor economico-sociale din ultima vreme, nu mai apucam sa scoatem capul de la cutie si sa observam manevre discrete care se fac "pe langa". ... De parca momentul in care Udrea va fi supusa testului cel mare ar putea veni mai repede decat cred multi.
Romania a retrogradat din Grupa I a zonei Europa-Africa a Cupei Davis, sambata, dupa ce perechea Dudi Sela/Jonathan Erlich a dispus de cuplul Vasile Antonescu/Bogdan Borza, cu 6-3, 6-4, 7-6 (4), iar echipa de tenis a Israelului conduce formatia Romaniei cu scorul de 3-0, la Ramat Hasharon, in meci de baraj.
Cedric Mims, profesor de microbiologie la Londra, a intocmit aceasta lucrare unica luand in considerare toate aspectele mortii, de la cele ce tin de spiritualitate, viata dupa moarte, mitologie si istorie, pana la cele referitoare la cauze ale mortii, autopsii si ritualuri funerare.
COMUNICAT DE PRESA Bucuresti, 10 martie 2015 Academia de Stiinte Medicale anunta lansarea proiectului cu titlul DEZVOLTAREA COMPETENTELOR IN TRANSPLANT, identificat cu nr. POSDRU/186/3.2/S/155295 in cadrul cererii de propuneri de proiecte nr.
FARCAS) Monsignorul Corrado Balducci (1923-2008) a fost unul dintre cei mai cunoscuti si mai respectati teologi italieni, membru al Curiei ("guvernului") de la Vatican, membru al Congregatiei pentru Evanghelizarea Popoarelor ("Propaganda Fide") si prieten personal al Papei Ioan Paul II.
Astfel de specimene ar trebui aduse sa vorbeasca la tembelizor ca sa vada tot natul si leatul ce dam la export. ... O pitesteanca de-a mea a gasit ceva interesant: ... Organizarea si coordonarea unor astfel de actiuni nu poate fi spontana si nici la indemana unor organizatori de ocazie.
Conform ultimului studiu realizat de Institutul de Politici Publice, parlamentarii galateni nici nu au excelat, dar nici nu sunt chiar pe ultimul loc in ceea ce priveste activitatea desfasurata in Parlament in ultima sesiune parlamentara.
Dupa vizita delegatiei FMI, guvernul are o misiune imposibila, si aceea de a reduce anual cu 0,5% din PIB cheltuielile cu salariile din sectorul bugetar.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
Ce inseamna paritate PSD-PNL intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti?
google-analytics.com