Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (4.62 secunde)
Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
sa se traseze intr-un numar finit de pasi un patrat cu aria egala cu cea a cercului. ... un loc, materiale de constructie Se cere:
Chiar si specialistii cu origine aromana s-au integrat curentelor academice din tara in care locuiesc, ceea ce provoaca un semn si mai mare de intrebare printre aromanii din Romania, Albania, Macedonia si Grecia.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Primaria Ovidiu face eforturi, in aceasta perioada, de incadrare in munca a unui numar cat mai mare de locuitori de etnie rroma.
Basescu este presedintele ales cu cel mai mic numar de voturi dintre toti presedintii de dupa 1990 ai Romaniei. ... Il asteptam pe domnul Basescu in fata electoratului cu o casa in plus si cu un dosar de Securitate in minus", a comentat liberalul.
Deputatul Catalin Micula, membru in BPC al PNL, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca la comanda democratilor a aparut publicatia "Atitudinea", fara numar de inregistrare la Registrul Comertului, care are comentarii "injurioase" la adresa adversarilor lui Traian Basescu.
Pe rolul instantelor galatene au fost depuse ieri sase contestatii, cea mai importanta fiind indreptata impotriva candidatului democrat-liberal Andrei Lisinschi, care urmeaza sa fie solutionata astazi de Judecatorie.
Editorul revistei Newsweek a afirmat ca presedintele american Barack Obama este "un fel de Dumnezeu" si ca "se situeaza undeva, deasupra tarii si a lumii".
Ministrul dezvoltarii regionale si locuintei, Vasile Blaga, a declarat ieri ca reprezentantii alesilor locali sunt chemati vineri la Bucuresti, pentru a stabili o schema de functionare a administratiilor locale, deoarece unele primarii au un numar exagerat de angajati.
Dupa o sedinta maraton de 9 ore, Guvernul Boc a aprobat restructurarea a aproape 60.000 de bugetari. ... Guvernul a dublat si taxa pentru masinile de lux. 59.000 de bugetari vor fi dati afara, asa a decis Guvernul Emil Boc, la capatul unei sedinte-maraton de 9 ore.
Poate ca executivul a impus un numar maxim de posturi de fiecare tip de unitate administrativa, insa "guvernul din teritoriu" nu stie deocamdata foarte exact unde si cat ar trebui sa restructureze.
Proiectul de lege lansat de MAI: ... Eforturile democrat-liberalilor de a convinge presa si alegatorii ca ei lupta pentru a transpune in realitate rezultatele referendumului din 2009 au fost spulberate de proiectul lui Traian Igas.
3 ani nu ati facut nimic pentru cerintele MCV Trei ani a avut Romania la dispozitie pentru a implementa angajamentele si realiza progresele necesare in justitie, prevazute de MCV, dar a preferat sa-i piarda si sa demareze actiuni in acest sens abia in ultimul an, a acuzat Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Tanya Van Gool, pasivitatea autoritatilor romane in domeniu.
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
"Cauza esecului PDL a fost pierderea poftei de lupta" (Autor: ... Intr-un interviu acordat in exclusivitate Evenimentului zilei, analistul politic Ion Cristoiu a facut o radiografie a alegerilor locale de ieri. In opinia acestuia, nici alegatorii si nici alesii nu s-au schimbat in 22 de ani.
"Romanii vor vota in numar mare la referendum" Sondajele de opinie ne spun ca romanii vor iesi in numar mare, la urne, cu ocazia referendumului, in timp ce Traian Basescu se va prezenta drept un personaj bun care se lupta cu fortele raului, comasate in jurul USL.
In perioada postdecembrista, in Romania au fost 7 legislaturi (ultima, inceputa in decembrie 2012, in curs de desfasurare).
Senatoarea PSD de Ilfov Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Nu-l obligati pe Presedinte, prin Constitutie, sa faca politica partizana!", pe care o puteti citi in continuare.
Fumatul reprezinta cel mai grav factor de risc, ucigand anual peste 6 milioane de oameni la nivel global, mai mult decat HIV/SIDA, tuberculoza si malaria la un loc.
google-analytics.com