Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (5.85 secunde)
Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele executiv al Organizatiei Judetene a PD Constanta, Tudorel Calapod, a declarat ca sesizarile depuse de Danut Moisoiu, Tanase Barde si Remus Macovei, referitoare la corectitudinea alegerilor judetene, au fost retrase.
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat cu fermitate, potrivit unui articol publicat de ziarul austriac "Der Standard", ca nu au existat inchisori secrete ale CIA in Romania si ca nu-si poate imagina ca acest serviciu ar fi interogat detinuti fara stirea Executivului roman.
Pentru vara acestui an, brandul Exotique va propune colectia de mobilier indian "Unique", piese de mobilier UNICAT, lucrate in mare majoritate din elemente ale unor piese vechi, reconditionate.
Chestorul Camerei Deputatilor, deputatul PSD de Dolj, Valeriu Zgonea, vrea sa doneze calculatoarele, imprimantele si aparatele de copiat de care s-au plictisit parlamentarii sinistratilor din cele noua judete inundate.
Tema discutiilor va fi strategia de modernizare si restructurare a sectorului minier pe care sindicatele au solicitat-o de mai mult timp guvernului.
In plin sezon de licitatii pentru reconstructia Noului Rast si a caselor din localitatile doljene afectate de revarsarea Dunarii, subprefectul de Dolj, Nicolaie Giurgiteanu, este depasit de situatie.
Cheltuielile de protocol si "casnice" ale autoritatilor judetene se incadreaza perfect in sintagma "buget de austeritate". Daca pentru banii de protocol guvernul a impus mai-marilor judetului limite, pentru produsele de curatenie si papetarie, Consiliul Judetean (CJ) si Prefectura Dolj au cheltuit cat i-a tinut bugetul.
Administratia comunei doljene Farcas nu mai cunoaste linistea dupa scandalul izbucnit intre primarul Ilie Nemtaru si Sindicatul Administratiei Publice Dolj, condus de Ringo Damureanu, pe seama plecarii din sindicat a opt salariati ai Primariei Farcas.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
De exemplu, deputatul PD de Iasi, Petru Movila, s-a trezit intr-o buna zi ca are nevoie de o reactualizare a bazei de date de interes personal, probabil si profesional - cine sa stie?
Decizia premierului Calin Popescu Tariceanu de amanare a alegerilor pentru desemnarea romanilor din Parlamentul European a luat prin surprindere autoritatile judetene, care incepusera deja sa se pregateasca de scrutin.
In cursul zilei de ieri, prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, a avut o serie de intalniri pe tema alegerilor europarlamentare.
Tecuciul a gazduit mai multi primari si viceprimari care s-au adunat sambata spre a-i da o mana de ajutor edilului municipiului afectat de precipitatiile de acum mai bine de o saptamana.
Dupa ce saptamana trecuta vechea conducere a Partidului Ecologist Roman (PER) si-a dat demisia, noul presedinte al Organizatiei Municipale a PER s-a apucat de treaba si munceste intens pentru relansarea partidului.
Deci saptamana asta probabil vom bate in cuie o colaborare si vom incerca sa fim pe o singura lista la alegerile locale cu PIN si, de ce nu, cu PNTCD si cu alte partide.
Ion Popescu a demisionat aseara din functia de presedinte al Organizatiei Judetene Constanta a Partidului Democrat-Liberal, printr-un fax adresat conducerii centrale a partidului.
Comisia de analiza formata din consilierii cabinetului prefectului de Dolj, Florin Stancu, s-a ferit sa dea vreun verdict referitor la situatia retrocedarilor de la Statiunea de Cercetare-Dezvoltare Simnic.
In judetul Gorj, exista 27 de institutii deconcentrate, iar sefii acestora au inceput deja de joi seara sa primeasca instiintarile de eliberare din functiile pe care le detin, potrivit Ordonantei Guvernamentale nr.
Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Romano-Bulgara si Prefectura Constanta au organizat ieri un seminar de informare privind accesarea fondurilor structurale.
Seful statului a facut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, prezentand principalele prevederi ale noului act normativ.
google-analytics.com