Cautare

4210 de rezultate pentru "numar contact fix" (3.56 secunde)
Carrefour intra in satele din Romania cu un nou brand, Contact. ... Carrefour importa formatul Contact din Franta, unde exista acum peste 400 de astfel de magazine. ... In Franta, reteaua Contact s-a extins rapid in mediul rural prin intermediul francizei.
Infectia se transmite prin contact direct cu sangele, fluidele biologice sau tesuturile persoanelor sau animalelor infectate. ... In perioada epidemiei, mai expuse infectiei sunt cadrele medicale, familiile lor si persoanele care intra in contact cu bolnavii sau decedatii. ... "Trebuie sa intri in contact foarte apropiat pentru a te infecta.
Singurul lucru care ma nemultumeste este ca nu s-a ajuns ca codul numeric personal sa fie rolul fix pe persoana, ceea ce ar fi rezolvat anumite probleme care apar la incasarea taxelor, cum ar fi de exemplu cazul in care o persoana si-a vindut casa, dar si-a pastrat garajul.
De asemenea, ANRC asteapta si o scadere, chiar sub 10 centi, a tarifelor pentru apelurile de pe mobil pe fix. ... de la telefonul fix catre centrala RomTelecom, care la randul ei este conectata cu centrala operatorului de telefonie mobila, de unde apoi este transmis apelul catre mobil.
Potrivit Autoritatii Nationale in Domeniul Comunicatiilor, cei mai multi dintre cei care au renuntat la telefonul fix, s-au indreptat catre telefonia mobila.
Redactia a stiut ca la fix intri in live. ... Sau poate ca fix asta ma indreptateste sa o fac. ... Ne dam noi seama prea rar si parca prea tarziu, dar viata e fix ce e dincolo de usile redactiilor.
Extrasul de cont, dovada platii prin internet Serviciile de plata cu acces la distanta sunt de doua feluri - prin telefon (mobil si fix) si prin internet.
"Modificarile propuse de proiectul de decizie in conformitate cu noua strategie au vizat, in principal, inlocuirea masurii de asigurare a accesului la reteaua publica de telefonie, la un punct fix, prin intermediul telecentrelor, cu masura de asigurare a accesului si conectarii la un punct fix la retelele publice de telefonie si a accesului la un punct fix la serviciile de telefonie destinate publicului, la nivel de gospodarie", se arata in comunicatul ANCOM.
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
Dupa ce Brown a trecut el insusi prin toate fazele de instruire ale unui medium si a completat aceste tehnici cu altele noi, a reusit, dupa afirmatia sa, un numar de spectaculoase "explorari cosmice", pe care le-a detaliat in cartile sale Cosmic Voyage - Scientific Discovery of Extraterrestrials Visiting Earth (1996) si Cosmic Explorers:
Avea o forma de cupola, iar in centrul sau era un inel neted acoperit cu un numar de emisfere, fiecare in jur de un metru in diametru. ... Ghidul sau i-a explicat ca globurile erau un sistem de stocare a informatiilor si ca tocmai luase contact cu unele date inmagazinate.
metode de abordare telefonica si metode de contact direct intre escroc si victima. ... Banii sunt solicitati fie in numerar, fie prin posta, pentru ca un eventual numar de cont bancar ar fi detectabil de politie.
Un fond mutual este un instrument de investitie colectiv, din care un numar mare de investitori individuali detin cate o parte relativ mica si limitata prin lege. ... Pe anul 2006, singurele fonduri care au variatii pozitive par cele cu venit fix si cele monetare.
Primul numar de telefon din Romania a fost portat intr-o retea de telefonie mobila, pe 29 octombrie, la ora 16:34.
Fie ca ne plac sau nu, intram zilnic in contact cu ei. ... Este cazul serviciilor in care nu exista salariu fix, ci se castiga in functie de cat produce fiecare.
Dar, pentru ca e pandemie, am luat in calcul din primul moment ca poate fi si covidut si am avut grija sa nu intru in contact direct cu nimeni. ... Irational, stiu, caci practic sint cel mai sigur contact al oricui acum, nu mai pot fi purtator asimptomatic sau simptomatic.
- 50% pentru achizitia unui numar de juninci cuprins intre 3 si 10 capete, dar nu mai mult de 2000 lei/cap; - 40% pentru achizitia unui numar de juninci cuprins intre 11 si 20 capete, dar nu mai mult de 1600 lei/cap;
Da de pamant cu propaganda fix in barlogul monstrului.Intrebare Ioan Ghise: ... Potrivit surselor noastre din PNL, profitand de naivitatea si situatia financiara precara a oamenilor de la sate, Roberta Anastase a platit un numar impresionant de locuitori din Filipesti si Magurele pentru a protesta la Ploiesti.
Potrivit Biroului de presa al Guvernului, Tariceanu detinea actiunea incriminata la Prima Broadcasting Group de la infiintarea fostului post Radio Contact, iar valoarea de vanzare a acesteia, de 10.000 de euro, deriva din faptul ca ii conferea drept de preemptiune pentru restul titlurilor.
In acest scop, el a fost in contact cu cativa dintre membrii personalului din serviciul activ de intretinere a rachetelor, care s-au aratat dispusi sa declare ce s-a intamplat cu aceasta ocazie, cand 50 de rachete balistice intercontinentale au devenit temporar indisponibile, deoarece baza nu a mai putut lua legatura cu ofiterii de lansare care le controlau.
google-analytics.com