Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (3.38 secunde)
Iata o selectie pentru cateva telefoane mobile care ne-au atras atentia si care sunt excelente din punctul de vedere al raportului calitate/pret.
Dupa rezultatele financiare negative inregistrate in mai multe domenii, si producatorii de telefoane mobile se plang de micsorarea volumului de vanzari.
Veste buna pentru cei care au mai multe telefoane mobile sau le schimba des:
Nokia a anuntat semnarea unui parteneriat cu Microsoft, in urma caruia va adopta Windows Phone ca sistem de operare principal pentru telefoanele sale.
Asociatia Pro Democratia (APD) va observa turul I al alegerilor locale din 1 iunie cu ajutorul celor 1.700 de observatori acreditati, dar si cu ajutorul cetatenilor de rand, carora organizatia le-a pus la dispozitie o linie telefonica gratuita pentru a reclama posibilele nereguli.
Mai multe cofetarii, patiserii si brutarii din tara si din Bihor au probleme cu igiena, unele fiind un real pericol pentru sanatatea consumatorilor. ... 0800.080.999, sau la Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara pentru Siguranta Alimentelor, la tel. 0800.826.787.
"Market Calea lui Traian nr. ... Noul supermarket, Market Calea lui Traian nr. ... Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.300 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale.
Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale. ... Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr 217, Targu Mures2.
Incepand cu luna mai, Carrefour Romania vine in intampinarea clientilor cu un nou serviciu destinat cumparaturilor online prin intermediul platformei www.Carrefour-Online.ro.
Calea Eroilor, aflat pe strada omonima, va asteapta cu o echipa de profesioniști gata sa va ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta!
1848, aflat pe Bulevardul 1848 nr. 59-63, va asteapta cu o echipa de profesionisti gata sa va ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta!
Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 471.000 de angajati.
Pentru o experienta de cumparaturi cat mai placuta, Carrefour Romania pune la dispozitia clientilor hipermarketului online www.Carrefour-Online.ro o noua serie de beneficii de care se pot bucura incepand cu luna octombrie.
Deputatii au primit, marti, gratuit telefoane mobile noi, in baza contractului pe care Camera Deputatilor il are cu compania Vodafone, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
Localitatile cu mai putin de 400 de locuitori vor avea telefoane publice cu plata, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Instalarea de telefoane publice cu plata face parte din pachetul de masuri ale serviciului universal prin care ANRC coordoneaza extinderea infrastructurii de comunicatii in mediul rural.
Pana acum, fabrica Nokia de la Jucu, Cluj, a produs telefoane mobile "entry-level", care dispun doar de functii de baza, insa in viitor vor fi fabricate aici celulare sofisticate, a declarat noul director al Nokia Romania, finlandezul Risto Meskus, intr-un interviu acordat ziarului "Ziua de Cluj".
Producatorul finlandez de telefoane mobile Nokia ar putea concedia circa 120 de angajati din centrul de Cercetare si Dezvoltare din Cluj, iar activitatea unitatii va fi "diminuata complet" pana la finele trimestrului al treilea, ca parte a procesului de aliniere la noua strategie a grupului.
O curte federala din California a interzis importul de telefoane mobile care au la baza anumite chip-uri produse de Qualcomm. ... Vor fi afectati astfel cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume:
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
google-analytics.com