Cautare

4249 de rezultate pentru "nr telefon director telekom" (3.78 secunde)
Eugen Davidoiu, ex-director general al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, si alte doua persoane din fosta conducere a SNLO sunt anchetati de politie in dosarul "BEST Recuperare Creante".
Doar 21 de oameni mai muncesc acolo, cu tot cu director.
cum a ajuns Alexandru Sassu director la trustul lui Patriciu', pe care il puteti citi in continuare.
In cadrul Intalnirii Generale Anuale a Grupului Roche, care a avut loc pe 4 martie la Basel, Elvetia, Cristoph Franz a fost numit la conducerea Consiliului Director al companiei.
In culisele lumii portuare, precum si pe culoarele Ministerului Transporturilor se vehiculeaza diferite nume pentru cel care il va inlocui pe Gheorghe Moldoveanu, actualul director general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, aflat de aproape doua luni pe linie moarta, atat la propriu, cat si la figurat.
Fostul director ADPP, contestat de unii consilieri dupa… sapte luni Tot in cadrul sedintei de consiliu au fost numiti oficial in functii directorii general ai ADPP, Nicolae Bacila si ai Serviciului Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica, Ghiulgian Membulat, precum si cei doi consilieri locali, directori executivi ai acestui din urma serviciu, Ionut Vaida si Ionut Diaconu.
Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; ... Sabin Adrian Luca, Universitatea "Lucian Blaga", Director General al Muzeului Brukenthal, Sibiu;
Pedelistul Eugen Tunaru este noul director al Complexului Energetic (CE) Turceni. Fost director comercial la CE Rovinari, el a primit ordinul de numire pe post, semnat de ministrul economiei, Adriean Videanu.
(Sergiu BALASCAU) Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani nascut in 1957, la Crasnaleuca absolvent al Facultatii de Stiinte Economice economist la Combinatul Chimic Savinesti, la Administratia Financiara Neamt si Botosani, director director la Vinalcool inscris in PNL in 1992, vicepresedinte al PNL Botosani, din 2001 presedinte a demisionat de doua ori si a revenit de fiecare data fost consilier judetean, actual senator Corneliu Popescu, vicepresedintele PNL Botosani nascut in 1961, la Sulita absolvent al Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii "Al.I.Cuz " Iasi profesor de matematica, director societate mica si microintreprindere, director societate mijlocie, director la "Euro As Company " fost consilier local, consilier judetean in 2000-2004 actual consilier judetean si presedinte al Companiei Nationale de Administrare a Fondului Piscicol
Vicepresedintele PD, chestorul Camerei Deputatilor Ioan Oltean, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca ministrii PD care nu vor primi un vot de incredere din partea Colegiului Director al PD ar putea fi remaniati.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
Foste personalitati de rang inalt si ofiteri de rang inalt ai CIA, ai Departamentului Apararii si, de asemenea, un inginer-sef, director al programelor avansate de la Lockheed Martin, Skunk Works, s-au reunit pentru a construi o tehnologie revolutionara pentru lume, pentru a cerceta necunoscutul.
El a infiintat in 1996 si conduce de atunci, in calitate de director executiv, organizatia Paradigm Research Group, cu obiectivul declarat de a determina guvernul SUA sa puna capat embargoului privind adevarul asupra prezentei extraterestre pe Pamant.
Contactat telefonic, acesta a confirmat faptul ca a demisionat si a precizat ca motivele demisiei sale sint multiple si le va face cunoscute dupa ce va fi numit noul director.
Cele mai multe discutii au aparut la organigrama Muzeului de Stiintele Naturii, unde se infiinta un post de director coordonator, precum si un post de referent si doua posturi de muncitori sezonieri.
In sedinta in plen presedintele CJ, Eugen Durbaca, a dat citire unei scrisori inaintate de actualul director interimar, Gheorghe Serban, mai multor institutii ale statului prin care explica situatia grava de la aceasta societate, precum si faptul ca este depasit managerial.
Acelasi Serbanescu este insa si un potential director liberal pentru Garda de Mediu sau Agentia de Mediu intrucat, zic liberalii, a facut anumite studii in domeniu.
Parlamentul va lua act in sedinta comuna de azi de demisia lui Claudiu Saftoiu din functia de director al SIE, iar presedintii celor doua Camere il vor informa pe seful statului in legatura cu vacanta acestui post si ca urmeaza sa fie desemnat un alt director al SIE.
Niste hartii aparent banale l-ar putea pune in incurcatura pe noul director al Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Laurentiu Marin, care a fost delegat, inca din prima sa zi de activitate, sa demoleze beach-barurile de pe plaja.
Prin plecarea Danielei Dragomir de la sefia Directiei pentru Munca si Protectie Sociala (DMPS) Constanta, respectiva institutie a ramas fara director.
google-analytics.com