Cautare

4249 de rezultate pentru "nr telefon director telekom" (2.69 secunde)
Sedinta Comitetului Director al Uniunii Scriitorilor din Romania din data de 22 ianuarie 2019 Marti, 22 ianuarie 2019, s-a reunit Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din Romania. La sedinta au participat urmatorii membri ai Comitetului Director:
1955) a fost membru al Academiei Romane (din 1919), presedinte al Academiei Romane (1944-1946), fondatorul Asociatiei pentru Stiinta si Reforma Sociala (Institutul Social Roman, fondatorul Scolii Sociologice de la Bucuresti, primul presedinte al Casei Autonome a Monopolurilor Regatului Romaniei si presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii de Radiodifuziune, ministru al instructiei, cultelor si artel, director generalal a Fundatiei Culturale Regale Principele Carol, fondatorul Muzeului National al Satului din Bucuresti.
Fostul director de la Directia Silvica vrea sa execute silit regia de vreo suta de milioane, directorul Bordeianu de la Teatru si el vrea sa isi ia salariul inapoi pe lunile cit a stat pe tusa, directorul Malancea de la spital se gindeste si el serios sa dea in judecata Minitesterul Sanatatii si parca vad ca peste vreun an executa silit spitalul la care era director.
T-Mobile, companie ce face parte din cadrul Deutche Telekom si care este pe locul patru pe piata de profil din Statele Unite, a declarat ca telefonul myTouch 3G este o versiune mai subtire si avansata a dispozitivului G1, care a fost fabricat si de HTC Corp din Taiwan pe baza tehnologiei Android.
Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat.
Narciz Amza este vicepresedinte a PD-L Constanta, fost director general al Inspectoratului Scolar, o femeie foarte energica si apreciata de toti cei care o cunosc si, in paranteza fie spus, fina lui Traian Basescu.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
Interesati de asocierea intre comune au fost doar 60 de primari care au venit sa aleaga consiliul director al filialei.
Gheorghe Popescu, directorul Regiei Autonome de Apa Craiova, si-a depus luni demisia, urmand sa ocupe functia de director tehnic in cadrul aceleiasi structuri. Dupa ce a fost atentionat in mai multe randuri ca nu are calitati de manager, Popescu a lasat liber scaunul de director general al regiei.
Prefectul de Olt Daniel Sarpe are de ieri director de Cancelarie. Dupa mai bine de o luna de la investirea sa in functia de prefect al judetului Daniel Sarpe a reusit sa isi formeze echipa de consilieri.Cancelaria Prefectului are de ieri un director in persoana lui Adrian Zaharia.
Directorul general al societatii a fost numit Radu Costasuc - salariat al firmei din 1986 si director tehnic din iunie 2007.
Noul director coordonator al DGFP Dolj a fost "uns" Eugen Calinoiu, fost director adjunct al Directiei de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova. ... Noul director vrea trei lucruri de la echipa Fiscului:
Dupa ce saptamana trecuta inclusiv Ministerul Economiei ajunsese la concluzia ca la Oil Terminal se risipesc prea multi bani pe salariile directorilor, transmitand chiar un document privind reducerea unui departament din structura de conducere a societatii, cu director cu tot, iata ca membrii Consiliului de Administratie au decis altceva.
Origen Staicu, care detinea functia de director adjunct interimar, a fost promovat pe postul de director executiv, iar Marius Toma, inspector superior in cadrul institutiei, a fost avansat pe postul de director executiv adjunct, post pe care l-a mai ocupat in urma cu cativa ani.
Noi ne intalnim si duminica, tot in Colegiul Director, pentru a stabili pasii urmatori." UPDATE 20:40 Emil Boc: ... UPDATE 20:20 EMIL BOC SI-A DEPUS MANDATUL DE PRESEDINTE AL PDL UPDATE 19:30 Sedinta Colegiului Director a fost reluata.
Rob Boelen, fost partener principal al Deloitte & Touche Olanda, Dan Pascariu, presedinte si director general al HVB Bank Romania, Philip Stephenson, fost director executiv al TRG Olanda, Ion Sturza, om de afaceri si fost prim-ministru al Republicii Moldova.
Liviu Mihai Ionita, actual director general, membru PSD, Gheorghe Popescu, director de exploatare, fost director general interimar tot sub comanda PSD, Ion Popa, director tehnic, fost sef al Serviciului tehnic, si altii.
Piata din Ungaria este una destul de asemanatoare cu cea locala, cel putin in privinta concurentei, avand in vedere ca principalii jucatori in domeniu sunt UPC, Digi (RCS&RDS) si grupul german Deutsche Telekom, companii care domina segmentul de televiziune, internet si telefonie fixa si in Romania.
Printre reprezentantii autoritatilor prezenti la eveniment se numara Zoica Vladut, Director Adjunct al Centrului National de Dezvoltarea Invatamantului Profesional si Tehnic (C.N.D.I.P.T), Tudor Turcu, Consilier al primarului Sectorului 6, si Ionel Puscas, Consilier Local al Sectorului 6.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. ... "In iulie am primit un telefon si mi s-a spus: ... hai repede la telefon ". ... "mi-a zis cine i-a dat telefon sa ne facem mila de ea noaptea asta.
google-analytics.com