Cautare

4249 de rezultate pentru "nr telefon director telekom" (3.31 secunde)
Richard Morlok, fost director financiar la o companie americana producatoare de valve, judecat in libertate de o instanta in SUA, a recunoscut ca a dat mita mai multor reprezentanti ai unor societati din Romania, China, Coreea si Arabia Saudita pentru a obtine contracte.
Cel mai mare punctaj l-a obtinut la evaluare, pentru functia de director coordonator al DGFP Valcea, Gheorghe Gogirnoiu, fost director executiv al institutiei.
Probabil pentru a risipi eventualele zvonuri rautacioase, conform carora numirile s-au facut pe criterii politice, prefectul Florin Stancu a declarat ca proaspetii directori ai Garzii Financiare, Liviu Mihai Dumitrascu - director coordonator si Cornel Corcoveanu - director adjunct, si-au castigat functiile in baza unor concursuri de proiecte organizate de minister, proiecte in urma carora celor doi sefi le-au fost evaluate "cunostintele si abilitatile de management".
Pentru ca legea ii permite, Florin Stancu detine in acelasi timp si functia de prefect de Dolj si pe cea de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj. ... Cert este ca sunt director!".
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin. ... Pe langa faptul ca este un telefon, acest gadget este programat sa controleze si o multime din functiile masinii, spun cei de la Dvice.com .
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... c) Daca gasesc un subiect de discutie cu prietenii pe telefon, partenerul poate sa mai astepte. ... c) Se intampla de fiecare data cand imi ridic ochii din telefon.
Dunarea Calarasi - FCSB se joaca joi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro si in direct la TV Digi Sport si TV Telekom Sport.
Nicolae Dica a vorbit la Telekom Sport despre parcursul nationalei si plecarea lui Mirel Radoi de pe banca primei reprezentative. ... De ce sa nu continue Mirel ce a facut bun pana acum?", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport.
Florin Raducioiu, analiza taioasa dupa Romania - Islanda 0-0 Florin Raducioiu (50 de ani), fostul mare atacant al nationalei Romaniei, a comentat la Telekom Sport egalul cu Islanda (0-0), care scade sansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? Pagina oficiala de Facebook:
Eu am mai spus, in trecut, cu un contract pe patru ani puteam face mai mult", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport. ... Din informatiile Telekom Sport, Edi Iordanescu a fost si el abordat pentru postul de selectioner, lasat vacant de Mirel Radoi.
Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu - expertul Telekom Sport -, a analizat situatia si a spus ca are informatii din interior. ... Nu-si merita locul", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.
Nicolo Napoli Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? Pagina oficiala de Facebook:
Astfel, Vicentius Petrescu (foto) este propunerea PD-L Constanta pentru functia de director de exploatare de la Canale Navigabile (fapt confirmat si de presedintele democrat-liberalilor constanteni, Mircea Banias), apoi este posibil ca Nicolae Sandru sa preia postul de director tehnic, iar Emil Macarie - cel de director comercial.
Alexandros Galiatatos este noul director general al AFDJ. ... Acesta din urma a fost insa inlaturat ieri din fotoliul de director general. ... Numirea liberalului in functia de director general al AFDJ a reprezentat o surpriza atit pentru salariatii din societate, cit si pentru colegii de partid ai acestuia.
Take, Ianke si Cadir - Ana, director - Grigore Gonta, "Chicago" - Roxie Hart - regia Ricard Reguant, Machinal - Helen Jones, director - Alexander Hausvater, Jocul dragostei si al intamplarii (The Game of Love and Chance - Miravaux) - Silvia, director - Felix Alexa, Cadavru Viu - Liza, director Gelu Colceag, Mofturi la Union dblquote - Fifi, director - Gelu Colceag, "Crima pentru pamant dblquote - Daria, director - Grigore Gonta, "Apus de soare" - Doamna Maria, regia Dan Pita, "Visul unei nopti de vara" - Hellena, regia Felix Alexa, "Hic Sunt Leones" - Manechin, regia Dan Puric, "Sanziana si Pepelea" - Muma Padurii - regizor Dan Tudorpar Colaborare teatru - "Celalalt", la teatrul Metropolis, -Ea - Regia Carmen Vestemeanu "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte", regia Dan Tudor "Micul Paris" Circul Globus - Mimi, regia Brandusa Novac 1999 - 2000 - The Daya Troup - Copilul Divin (The Divine Child), director - Chris Simion Filme:
google-analytics.com