Cautare

2253 de rezultate pentru "nr telefon asistenta tv" (3.11 secunde)
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, refuza sa beneficieze de asistenta medicala coordonata de Serviciul de Protectie si Paza (SPP). "Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a luat la cunostinta de hotararea CSAT privind asistenta medicala a presedintelui Romaniei, presedintelui Senatului si a presedintelui Camerei Deputatilor.
Tudor Chiuariu afirma ca acordarea de asistenta va fi inclusa in proiectul PHARE "Imbunatatirea luptei impotriva coruptiei", proiect derulat in cooperare cu partea finlandeza.
Consilierul judetean democrat Iulian Arama este nemultumit de faptul ca pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Consiliu Judetean (CJ) nu s-a aflat si un raport de control al Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC) referitor la Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului (DGASPC) Galati si solicita o sedinta extraordinara pentru ca acest subiect sa fie discutat.
S-a incheiat in schimb contractul colectiv de munca pe subramura pentru angajatii din sistemul de asistenta sociala.
Iulian Arama, unul din consilierii pedelisti din Consiliul Judetului, este nemultumit de ceea ce se intampla la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Galati.
Sotia presedintelui a fost asteptata de Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean Gorj, de Constantin Preoteasa, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Gorj, si de reprezentantii Complexului de Ingrijire si Asistenta de la Suseni, care i-au oferit flori.
Principalele directii ale finantarilor in 2009 sunt Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si centrele de asistenta sociala a persoanelor cu handicap, programul "Laptele si cornul" pentru elevii claselor I-VIII din invatamantul de stat si pentru copiii prescolari din gradinitele de stat, precum si pentru cheltuielile aferente invatamantului special si centrelor de asistenta educationala.
Unitatea de asistenta sociala se afla in subordinea Consiliului Local Novaci, care nu mai are fondurile necesare pentru a asigura functionarea caminului. Prin bugetul care a fost aprobat de curand nu s-a mai alocat nici un leu pentru unitatea de asistenta sociala.
Serviciile de asistenta sociala din cadrul primariilor gorjene vor fi controlate de inspectorii Directiei de Munca si Protectie Sociala.
Hotararea de Guvern nr. ... Asistenta sociala inseamna grija fata de oameni La nivelul judetului Gorj inca nu a fost stabilit cu exactitate modul in care vor fi aplicate prevederile hotararii de guvern.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) infiinteaza posturi fara a fi posibile, insa, si angajari. Paradoxul a fost declansat de o hotarare de guvern emisa in urma cu aproximativ doua luni si care prevede reorganizarea institutiilor de asistenta sociala, in vederea eficientizarii activitatii acestora.
çn cadrul acestui proiect vor fi infiintate birouri de asistenta in fiecare regiune de dezvoltare, unde IMM-urile vor putea beneficia de astfel de servicii.
Directia bihoreana are deja deschise birouri de asistenta a contribuabililor, unde acestia pot apela in orice zi pentru a se edifica cu privire la fiscalitate.
La nivel national exista 57 de oficii postale cu asistenta vamala. "Pentru craioveni si doljeni exista un singur oficiu cu asistenta vamala, care e de fapt un ghiseu al Oficiului Postal 7.
acordarea de servicii profesionale privind asistenta de specialitate la intocmirea declaratiilor de impozite si taxe; asistenta pe probleme fiscale; asistenta privind creantele bugetare, cum sunt:
Serviciul Public Crese, Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica (CASCSIP) are de recuperat, de la chiriasii de la "Baraci" sau de la Caminul CP5 datorii in valoare de circa 2 miliarde de lei vechi.
Modificarile aduse prin Legea nr. ... Speram sa nu intampinam probleme oferindu-le banii inainte de efectuarea orelor de munca in folosul comunitatii", a mentionat Rodica Tenea, directoarea Directiei de Asistenta si Protectie Sociala, din cadrul Primariei Craiova.
Desi denumirea din limba engleza este din ce in ce mai folosita, meseria de personal assistant are corespondent in limba romana - asistenta personala sau, pur si simplu, secretara (reprezinta functia secretariala cea mai importanta).
Actul legislativ prevede instalarea obligatorie a unui sistem de asistenta la franare (Active Brake System - ABS). ... In special, utilizarea sistemului de siguranta activa de "asistenta la franare", in combinatie cu modificarea cerintelor in materie de siguranta pasiva, va mari considerabil nivelul de protectie oferit.
Potrivit raportului Bancii Mondiale aceasta strategie trebuie sa constea intr-o serie de masuri de asistenta tehnica si sprijin financiar, formulate in baza profilului de risc. ... Acest grup de autoritati locale ar putea beneficia de un pachet de sprijin care sa includa si asistenta tehnica, si sprijin financiar.
google-analytics.com