Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (2.95 secunde)
[email protected] (11 -17 februarie 2019) - Valer Dorneanu a explicat cu rabdare unei delegatii germane ceva ce nemtii nu intelegeau (sau se faceau ca nu inteleg) din episodul revocarii lui Kovesi. - Face valva victoria Romaniei cu Halep in echipa in FED CUP, in fata campioanei Cehia.
Ioani locuieste impreuna cu familia in capitala, an in care a pus bazele retelei Neuro Centrum, platforma medicala de second opinion in domeniul neuro-oncologiei. Ardelean scolit la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj, cu 8 ani de experienta in Anglia, dr.
Trei istorii cu obiecte neidentificate (Autor: ... FARCAS) Comitetul pentru fenomene aeriene anormale din Chile (CEFAA) a examinat o intalnire bine documentata, implicand sase aeronave comerciale - 5 de la firma Lan Chile si unul de la Copa - cu un fenomen aerian neidentificat.
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
"Saptamana trecuta am primit doua telefoane de la ANL Bucuresti si am aflat ca la licitatiile pentru infrastructura din Rast s-au prezentat foarte putine firme si nici una din Dolj.
Unul dintre subiectele fierbinti de discutie din ultima perioada - trecerea catorva primari PSD (mai exact Zamfir Iorgus - Mangalia, Traian Cristea - Costinesti, Florin Mitroi - Valu lui Traian si Mugur Mitrana - 23 August) in barca democratilor - a fost evitat cu incapatanare tocmai de presedintele PD Constanta, Stelian Dutu.
Cu atat mai naucitoare a fost lovitura sub centura aplicata ieri colegilor liberali chiar de unul dintre liderii Aliantei constantene. ... "Cu o parte dintre primarii care au intrat acum in PD m-am intalnit inca din iarna.
Deputatul Stelian Dutu, presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Democrat, a prezentat ieri lotul largit al echipei cu care va ataca alegerile locale din 2008.
Deputatul PIN a afirmat ca, dupa conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute - cand a declarat ca Vadim Tudor a facut politie politica - s-a confruntat cu o serie de injuraturi si amenintari.
Consilierii dintr-o comuna mehedinteana au votat sa li se cumpere celulare cu camera video ca sa filmeze sedintele si sa arate electoratului cum lucreaza.
Monica Macovei s-a referit la frecventele acuzatii aduse justitiei, acuzatii conform carora s-ar raspunde unor presiuni cu caracter politic in cazul instrumentarii unor dosare ale parlamentarilor. ... Ministrul a mai precizat ca nu a dat niciodata telefoane in probleme care tin de dosarele privitoare la parlamentari.
El spera ca in randurile PLD sa intre numai oameni de calitate, chiar din PNL, deoarece liberal-democratii nu au o problema cu membrii simpli, ci cu conducerea PNL.
In privinta telefoanelor de felicitare, mai exact daca se asteapta sa-i ureze "La multi ani" Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu a spus: "Eu astept telefon de la prieteni apropiati, nu astept telefoane de convenienta".
Comisia Watergate Potrivit lui Geoana, in Romania situatia politica releva inceputul unui stat politienesc, in care populatia este supravegheata, sunt ascultate telefoane.
Saftoiu confirma astfel ca SIE asculta ilegal telefoane. ... O noua comisie de ancheta Pe baza acestor afirmatii, Birourile Permanente ale celor doua Camere au decis ieri infiintarea unei Comisii parlamentare de ancheta in legatura cu posibilitatea interceptarii nelegale a telefoanelor de catre SIE.
Saftoiu a dezvaluit atunci ca serviciul pe care il conduce intercepteaza convorbiri telefonice cu tehnica proprie, in baza unui mandat din partea procurorului general.
"Voi fi un presedinte activ, dar de alta factura decat Traian Basescu. Nu o sa ma vedeti cu telefoane la Parchet si la DNA", a mai spus Nicolae Vacaroiu.
Lucreaza cu laptopul pe care il are la dansul si semneaza actele de primarie care trebuie semnate exclusiv de catre dansul", a declarat Nicoale Constantea. ... Tot timpul vrea sa lucreze, da telefoane, semneaza acte.
Liderul PD, Emil Boc, le-a transmis ieri liberalilor ca nu democratii si-au schimbat mesajul anticoruptie din campania electorala, ci ca liberalii au facut acest lucru si ca au incercat sa influenteze justitia si sa dea telefoane.
Partidul Conservator isi mentine pozitia neutra fata de motiunea de cenzura initiata de democrati impotriva guvernului Tariceanu si anunta ca nu are in intentie sa fuzioneze cu PNL sau cu oricare alt partid.
google-analytics.com