Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (4.20 secunde)
Stim foarte bine de colaborarile cu LG, Samsung, Huawei sau HTC pentru diferitele telefoane si tablete sub brandul Nexus. Desi acele telefoane erau si sunt cunoscute drept ale comapaniei Google, acestea nu sunt produse de ei.
Autoritatile statului, cu dotari tehnice de ultima generatie cumparate cu sute de milioane de euro din bani publici, au lipsit insa cu desavarsire, supravietuitorii fiind gasiti si salvati de localnici printr-o intamplare fericita.
OMS arata cu degetul spre epidemia de febra hemoragica Ebola care face victime chiar la aceasta ora. ... In Sierra Leone, alta tara cu focare epidemicede Ebola, se estimeaza ca 28% din populatie nu are toaleta.
Examenul incepe luni, 11 iunie 2018, cu proba scrisa la Limba si literatura romana.
Pentru tauri urmeaza o saptamana cu multe dobandiri. ... Inca nu a ti definitivat ce vreti cu viata. ... O saptamana de telefoane, mesaje, o saptamana de nebuneala. Posibil sa cumparati noi telefoane.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
O a treia varianta ar fi o inscenare facuta fara cunostinta ziaristilor de catre organizatorii deplasarii acestora cu sprijinul unor legaturi din Irak. ... Lor le apartine si logistica deplasarii celor trei jurnalisti romani in Irak (transport, asigurarea hotelului, telefoane mobile).
In tara asta, actele de mare coruptie care nu a fost legalizate s-au varat sub dusegul guvernantilor si au facut amor cu ei de le-au sarit capacele.
Un primar din Alba a cumparat aproape 100 de telefoane si abonamente, chiar daca are doar 17 angajati. Un control al Curtii de Conturi a scos la iveala frauda comisa de primar.
Japonezii au pus 300 de oameni sa stea intr-o camera fara telefoane. Oamenii au stat doar cu gandurile lor 20 de minute.
Cand mii de oameni se lupta cu puhoaiele si abia daca mai stiu pe unde sa innopteze dupa ce apa le-a luat orice speranta de a se mai intoarce acasa, politicienii sunt inglodati pana peste cap, nu in noroaiele aparute la Tecuci in urma apelor, ci in decizia, sau mai bine zis in indecizia, privind motiunea PSD.
La data de 5 noiembrie a.c., in jurul orei 06.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul D.G.P.M.B. ... Cu aceasta ocazie, in imobilul sus mentionat a fost depistat B.
La data de 18 decembrie a.c., in jurul orei 06.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul D.G.P.M.B. ... Cu aceasta ocazie, in imobilul sus mentionat, a fost depistat G.
de 54 de ani, cu privire la faptul ca, in noaptea de 06/07.10.2010, persoane necunoscute, prin imprietenire, i-au sustras din apartament o cutie metalica ce continea un ceas, un portofel cu acte si o suma de bani, in euro si lei, precum si mai multe telefoane mobile.
Asadar, stirea ca va fi debarcat de la carma unei institutii atat de importante si cu nenumarate oportunitati, chiar si in domeniul afacerilor particulare, a fost primita de cel in cauza, dupa cum ne-au declarat apropiati de-ai acestuia, extrem de prost.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ieri ca ii va “vana“ pe directorii institutiilor centralizate care au “cochetat“ cu Alianta.
Amenintat cu debarcarea din fruntea televiziunii publice, Valentin Nicolau a exploatat la maximum scandalul provocat de interceptarea unui mesaj privat adresat de jurnalistul Radu Calin Cristea consilierului prezidential Claudiu Saftoiu.
Acesta i-a povestit cum in urma cu trei-patru decenii s-au cunoscut la Iasi. ... N-aveti de unde sti ", i-a spus Contac, relatindu-i cu amanunte intilniri de partid de prin 1968 si 1973.
“Se vede ca ati fost parasutata in politica“, i-a trantit de la obraz Mihailescu presedintei, in timp ce aceasta ii atragea atentia ca va suspenda audierea daca nu inceteaza cu interventiile.
exista ca de obicei si cate un cetatean turmentat care va incepe sa intrebe el cu cine voteaza.
google-analytics.com