Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (8.12 secunde)
- ieri, 15 ianuarie 2008) am primit telefoane prin care mi s-a transmis ca daca se intampla ceva mi se ofera functii de conducere. ... Mai mult, alte guri rele spun ca Stanca ar fi avut intalniri "de taina" cu liderul PD-L Stelian Dutu, ba chiar si cu prefectul Danut Culetu.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
Corlatean a facut referire la un "aspect fara precedent" si anume faptul ca MAE, prin semnatura secretarului de stat Eugen Tomac, care a fost consilier al presedintelui Traian Basescu, fost candidat al PD-L la europarlamentare in diaspora si coordonator al Departamentului pentru romanii de pretutindeni, a solicitat partidelor politice romanesti, inclusiv PSD, "in termeni foarte fermi, imperativi", sa comunice care sunt reprezentantii partidelor in sectiile de votare, cu nume, prenume, CNP, telefoane si toate coordonatele.
MTS ar fi incheiat doua contracte pentru achizitia de laptopuri, cu doua firme, din care una ar fi fost patronata de un lider PD-L din Gaesti.
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis cu privire la revocarea Laurei Codruta Kovesi este un act de normalitate in conditiile abuzurilor si incalcarilor repetate ale Constitutiei comise in mandatul fostei sefe a DNA si a deciziei CCR.
De aceea, un mare producator de profil intentioneaza sa fabrice telefoane mobile cu preturi extrem de scazute, destinate celor trei miliarde de consumatori din tarile in curs de dezvoltare care nu isi pot permite produsele existente in prezent pe piata.
Dar pentru aceasta scadere a pretului, companiile producatoare vor recurge la dotarea cu mai putine optiuni, calitatea ramanand neschimbata. ... Cererea pentru telefoane mobile cu preturi reduse a crescut in acest an, principala cerere inregistrandu-se pe pietele in curs de dezvoltare.
Un numar de 15 inspectori ai Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral si ai altor structuri similare din tara vor patrula in sezonul estival 2007 pe plajele din statiunile romanesti de la Marea Neagra pe ATV-uri, inarmati cu telefoane mobile si imbracati in uniforme.
Nokia a primit autorizatia de constructie pentru viitoarea fabrica de telefoane mobile in Romania, lucrarile urmand sa inceapa imediat, iar debutul operatiunilor de productie este planificat pentru prima jumatate a anului 2008, a anuntat ieri producatorul finlandez de telefoane mobile.
Inovatiile de pe piata telefoniei mobile fac ca pretul anumitor telefoanele sa se ridice cu mult peste cateva mii de euro.
Peste jumatate dintre germani nu mai vor sa cumpere telefoane mobile Nokia, ca urmare a inchiderii fabricii din Bochum (vestul Germaniei), iar 68% dintre ei considera ca imaginea companiei finlandeze a avut de suferit din cauza controversatei sale decizii, scrie azi editia online a saptamanalului Der Spiegel.
Avansul vanzarilor pe piata mondiala a telefoanelor mobile ar putea incetini, incepand cu acest an, la un ritm cu o singura cifra, dupa cresteri de 11,6% in ultimul trimestru din 2007 si de aproximativ 12% pe ansamblul anului, potrivit companiei de cercetare a pietei IDC, citata de Reuters.
Valoarea timbrului verde, platit de cei care cumpara electronice si electrice, va fi redusa la 1 martie de la nivelul actual de 8,33 lei, inclusiv TVA, la 5,95 lei pentru echipamentele mari si la 1,19 lei pentru produsele de dimensiuni reduse, precum telefoane mobile sau DVD playere.„Valoarea neta a timbrului verde scade de la sapte lei (fara TVA) la cinci lei (fara TVA) pentru echipamentele mari, cum ar fi LCD, televizoare, copiatoare, calculatoare, monitoare, centrale telefonice, si la un leu (plus TVA) pentru echipamentele mici - telefoane mobile, DVD playere, PDA, detectoare radar.
Valoarea timbrului verde, platit de cei care cumpara electronice si electrice, va fi redusa la 1 martie de la nivelul actual de 8,33 lei, inclusiv TVA, la 5,95 lei pentru echipamentele mari si la 1,19 lei pentru produsele de dimensiuni reduse, precum telefoane mobile sau DVD playere.„Valoarea neta a timbrului verde scade de la sapte lei (fara TVA) la cinci lei (fara TVA) pentru echipamentele mari, cum ar fi LCD, televizoare, copiatoare, calculatoare, monitoare, centrale telefonice, si la un leu (plus TVA) pentru echipamentele mici - telefoane mobile, DVD playere, PDA, detectoare radar.
Nu erau telefoane, adica telefoane mobile. ... Am distrus si o parte din mobila de acasa cu exercitiile mele. Apoi mama a aflat ca este o scoala de gimnastica aproape de noi, asa ca a fost foarte fericita ca ma poate trimite acolo pentru a scapa de mine.
Sony Ericsson a lansat Walkman W880, unul dintre cele mai avansate telefoane mobile ale seriei muzicale, atat din punct de vedere tehnologic cat si din perspectiva design-ului. Cu o grosime de doar 9.4mm W880 se afla printre cele mai subtiri telefoane mobile.
De exemplu, unele persoane si-au schimbat vechiul terminal, iar altii dispun de cate doua, trei sau chiar patru telefoane mobile, exemple care se intalnesc si in Romania.
Astfel, compania a lansat ieri patru telefoane mobile din game diferite. ... S500 este un telefon subtire, de 14 mm grosime, dotat cu tehnologie GPRS/EDGE 2.5G si camera foto de 2 megapixeli. T650 este un model si mai subtire decat S500, cu 12.5 mm grosime.
Nokia a anuntat lansarea a trei telefoane mobile accesibile ca pret, din gama de mijloc: ... Modelul 3500 Classic este cel mai ieftin dintre cele trei, cu un pret recomandat de 135E, dar caruia nu ii lipsesc dotarile necesare acestui moment.
Directorul general al companiei, John Guerry, s-a intalnit la sfarsitul saptamanii trecute cu ministrul comunicatiilor, Gabriel Sandu, discutiile vizand in principal colaborarea dintre producatorul de telefoane finlandez si guvern.
google-analytics.com