Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (2.87 secunde)
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet.
Parintii ar trebui sa isi tina copiii departe de telefoane, tablete si televizoare Tot mai multi copii, mai ales mici, cu varsta de pana in doi ani, sunt diagnosticati cu miopie, motiv pentru care parintii trebuie sa ii tina cat mai departe de telefoane, tablete si ecranele televizoarelor, a precizat vineri, pentru AGERPRES, dr.
Astfel, consumatorii se pot adresa zilnic, intre orele 6:00 si 22:00, la numerele de telefon 0800 080 999 - tarif gratuit si 9660 - tarif normal. ... telefoane mobile - 5;
Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta. ... Domnule Bogdan Olteanu, pe langa aceasta vacanta imbinata cu utilul (n.r.
Noi telefoane si tablete Nokia in trimestrul al 4-lea / by Raluca Vaceff Un total de 3 sau 4 dispozitive Nokia, incluzand tablete sitelefoane, vor fi dezvaluite la sfarsitul anului acesta, potrivit lui Mike Wang, presedintele echipei de management Nokia din China.
Nokia va produce la fabrica din comuna Jucu telefoane mobile personalizate pentru locuitorii zonei EMEA - Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a declarat Anna Simai, Senior Communication Manager Nokia Europa de Sud-Est, citata de Mediafax.
Piata accesoriilor de telefoane mobile va cunoaste o crestere importanta si in 2008, respectiv 50% fata de anul trecut, au declarat oficialii Germanos. ... Se estimeaza ca piata accesoriilor de telefoane mobile creste mai repede decat cea a terminalelor mobile.
Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta112 (SNUAU) va deveni complet functional la jumatatea luni noiembrie, cand va fi posibilasi localizarea apelurilor de urgenta efectuate de pe telefoane mobile din toate retelele operatorilor.
Spre deosebire de acesta, N76 a fost echipat cu dotari de ultima generatie si ruleaza sistemul de operare Symbian OS 9.2, S60 rel.
Cele patru mari companii impart 25 de arii de activitate, pe care si concureaza, de la motoare de cautare la jocuri si servicii de posta electronica si pana la telefoane mobile.
Accidente cu telefoane mobile si in China, Coreea de Sud si Nepal Si in China, Coreea de Sud si Nepal au mai avut loc asemenea accidente cu telefoane mobile. ... Autoritatile au avertizat consmatorii sa verifice cu atentie bateriile si telefoanele mobile, pentru ca acestea ar putea fi contrafacute.
250 de milioane de utilizatori mobili si un nou site pentru telefoane. Facebook a lansat vineri o noua pagina optimizata pentru telefoanele mobile, simplificand astfel structura actuala, care include doua site-uri mobile, unul pentru telefoane cu ecrane tactile si unul pentru telefoane obisnuite.
Va permite telefonului mobil sa devina subtire cat un card de credit Oamenii de stiinta creeaza o noua lentila ultrasubtire cu ajutorul careia urmatoarele telefoane mobile inteligente vor fi subtiri precum cartile de credit, scrie descopera.ro.
Cele mai NEPERICULOASE telefoane mobile. ... Rezultatele cercetarii arata ca produsele Motorola Citrus, l‘Apple iPhone 4S si LE Remarq sunt cele mai putin toxice telefoane mobile, conform unui studiu realizat pe 36 de modele prezente pe piata in ultimii 5 ani.
Telefoanele vor avea incarcatoare universale, in cel mult un an Producatorii de telefoane mobile vor fi nevoiti ca, in termen de aproximativ un an, sa realizeze incarcatoare comune care sa poata fi folosite pentru orice model, potrivit unei decizii a Parlamentului European.
Motivul incredibil pentru care vechile telefoane se vand ca painea calda Englezii sunt disperati sa puna mana pe modele precum Nokia 8210. Cu cat telefonul e mai avansat, cu atat poti fi urmarit mai usor. ... Cu cat mai vechi, cu atat mai bine.
Pe de alta parte, exista si categoria persoanelor care nu cumpara nici telefoane Samsung, nici Apple, nici Huawei, ci se orienteaza mai degraba spre brandurile chinezesti, precum Xiaomi, Meizu sau LeEco, care le ofera un smartphone de care au nevoie la preturi mici, ca sa nu le spunem extrem de mici.
Ce aduc nou Apple a lansat marti seara 3 telefoane nou-noute. ... iPhone X vine cu un ecran care acopera toata partea frontala a telefonului si cu un pret cel putin la fel de spectaculos.
Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
Cum organizezi o intalnire cu colegii din scoala generala sau liceu sau facultate dupa multi ani? Sa zicem ca ai de organizat o intalnire cu colegi de-ai tai de scoala generala, liceu sau facultate dupa multi-multi ani. Cum promovezi intalnirea cu colegii tai?
google-analytics.com