Cautare

2756 de rezultate pentru "nr te romtelecom tv reedier rv nam program tv" (8.01 secunde)
Cu program de guvernare pus pe hartie, candidati si aspirant la functia de premier validat, PSD-ului si PC-ului nu le-a mai ramas, sambata, la Congres, decat sa-si prezinte colectia de promisiuni pentru toamna electorala, dintre acestea nelipsind case, salarii si pensii marite si impozite mai mari pentru bogati.
PEAD este numele unui program european pentru ajutorarea cu alimente a persoanelor defavorizate din tarile UE. ... In Romania, acest program este insa exploatat electoral.
Copiii din Slatina care vor participa la aceasta parada, apartin Gradinitei cu program normal nr.16, Gradinitei cu program normal nr.4 si Scolii Generale „George Poboran".
Judith Garber a incurajat continuarea eforturilor de implementare, de catre autoritatile romane, a masurilor necesare pentru indeplinirea conditiilor tehnice de acces in program, dupa ce Bogdan Aurescu a subliniat interesul deosebit al Romaniei pentru liberalizarea, cat mai curand posibil, a regimului de vize pentru cetatenii romani care calatoresc in SUA.Cu toate acestea, Marc Frey, directorul Visa Waiver (VWP) - program ce ar permite romanilor sa calatoreasca in America in scop turistic si de afaceri fara a mai necesita in prealabil solicitarea vizei la Ambasada de la Bucuresti - explica de curand ca perspectiva includerii Romaniei in acest program este tot mai indepartata.
Si aceasta pentru ca motiunea liberalilor a fost indreptata impotriva propriului program de guvernare, deoarece au fost coautori la redactarea programului pe care acum il supun motiunii. ... Iar o parte dintre liberalii USL inca aplica acest program in institutiile si autoritatile pe care le conduc.
Nu intentionez sa intru acum in analiza amplului program (129 pagini). ... Ca sa nu mai vorbesc de initierea simetrica a unui Program de smart cities (Orase inteligente), care sa transforme vechi orase monoindustriale in orase ale inovatiei contemporane;
Liviu Dragnea a facut, la Congresul PSD, o demonstratie de autoritate in partid, lansandu-se intr-un atac la adresa adversarilor politici si reprezentantilor statului paralel, dand indicatii Guvernului, propunand un pact politic pentru un program pana in 2040, stabilind termene de adoptare a monedei euro, si, in final, reconfirmandu-si functia prin intrebarea:
Un program de sanatate reduce costurile la 96 de euro pe an Pentru ca este mai ieftina prevenirea decat rezolvarea unei probleme, in materie de sanatate, la nivel mondial au aparut programe de sanatate care rezolva in special prin preventie toate problemele de sanatate ale companiilor.
arhicunoscutul Program de dezvoltare rurala, care se deruleaza in 20 de comune, in valoare de 7,2 milioane dolari, un program de modernizare a drumurilor comunale si alimentare cu apa, finantat de BM, proiect care este in grafic;
"Lista va fi actualizata permanent, daca si alti operatori vor intra in program. ... Acum mai avem la dispozitie pentru acest program numai autoturisme Renault si Nissan", a declarat Luiza Scarlatescu, directoare de vanzari la REDAC, concesionar Dacia-Renault.
Potrivit oficialilor romani, acest program va fi centrat pe regiuni si pe judete si are drept scop majorarea bazei de exportatori.
Reprezentanta MTCT a explicat cum se desfasoara acest program de reabilitare. ... Prin intermediul acestui program, MTCT asigura cheltuielile pentru studiul de fezabilitate, pentru expertizare si pentru auditul energetic.
Potrivit lui Vasile Muntenita, directorul proiectului in cadrul MAI, prin implementarea acestui program se urmareste si limitarea interventiei statului in mecanismele pietei energetice, dar si ca factura platita de populatie sa nu aiba o pondere din venituri mai mare decat media europeana, care in acest moment este de aproximativ 10%.
Pana la integrarea Romaniei in UE, Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) S-V Oltenia era autoritatea de implementare a politicilor de coeziune economica si sociala la nivelul regiunii (Program Phare).
"Avem, de exemplu, un program turistic cultural pentru Istanbul, program care se bazeaza in special pe cultura bizantina. ... "Avem un program de documentare in Germania - Orasele Soarelui - in care se viziteaza orasele solare, iar turistii pot afla mai multe despre tehnologia solara.
EMPRETEC este un program international pentru dezvoltarea si sprijinirea antreprenorilor, iar Romania este prima tara din Europa in care se implementeaza acest program. ... Cred ca este cel mai agresiv program care se adreseaza mentalitatii omului de afaceri", a spus Dima Dumitrache.
Daca in editiile de saptamana trecuta ale cotidianului nostru va prezentam pe scurt acest program, azi puteti citi caracteristicile, in detaliu.
Ordonanta de Urgenta nr.
Conform prevederilor OUG nr. 55/2008 privind reluarea pentru anul 2008 a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national si Ordinului Ministrului Mediului si Dezvoltarii Durabile nr. 535/2008 pentru aprobarea Instructiunilor privind modalitatile de aplicare a OUG nr.
Comisia Europeana a anuntat ieri ca va spori ajutorul financiar de urgenta pentru Romania, daca autoritatile din tara noastra se angajeaza la un program de reforme care include si inasprirea politicii fiscale, relateaza Reuters.Comisia Europeana a inceput deja sa lucreze impreuna cu expertii Fondului Monetar International si cu autoritatile romane la un acord pe modelul celor semnate de Ungaria si Letonia, a declarat marti Amelia Torres, purtatoarea de cuvant a comisarului pentru afaceri economice, Joaquin Almunia.
google-analytics.com