Cautare

2755 de rezultate pentru "nr te romtelecom tv reedier rv nam program tv" (3.25 secunde)
- Domnule Swann, daca ar fi sa puneti la punct un program pentru analiza amenintarii, ceva care sa se potriveasca cu ceea ce fac sovieticii, cum anume ati proceda?
- Legat de acest subiect, ce inseamna necesitatea acestui prim program multi si interdisciplinar, organizat de Asociatia Romana de Comunicare in Sanatate, la nivel national in Romania - AVC 360 - Calatoria Pacientului?
In opinia managerilor de resurse umane, lucrul peste program da bine, fiind luat drept criteriu in evaluarile pentru promovare. In perspectiva angajatilor insa, lucrul peste program nerecompensat poate deveni usor o sursa de frustrari si stari conflictuale. Dar de ce muncesc angajatii peste program?
Loganurile, excluse din program Compania Dacia Automobile Pitesti nu a fost inscrisa de AFM pentru continuarea acestui program, aceasta fiind sanctionata pentru neregulile constatate la prima etapa a Programului "Rabla".
Magazinele vor fi deschise si in ultima zi a anului In urmatoarea perioada, marile centre comerciale din Craiova vor avea program special, acestea fiind deschise pana in ultima zi a anului, inclusiv.
Solicitarile si informatii suplimentare privind modul de intocmire a documentelor cerute pentru acordarea finantarii se vor adresa Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie Constanta, avand in vedere ca banii oferiti prin acest program guvernamental se vor pune la dispozitia beneficiarilor prin intermediul Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale.
Concret, incepand din 5 ianuarie, fiecare doritor poate merge la una dintre firmele agreate de Fondul de mediu sa participe in program si impreuna cu aceasta poate stabili ce tip este potrivit pentru locuinta pe care doreste sa o utileze cu un astfel de sistem energetic.
Pana pe 20 octombrie, valoarea totala a imprumuturilor contractate de oltenii care si-au cumparat locuinte prin acest program era de 13 milioane de euro, anunta Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), institutie a statului care acorda garantii pentru creditele contractate de persoanele fizice care isi cumpara prima locuinta cu credit.
Sony a anuntat ca demareaza un program ce implica verificarea si revizia produsului Sony Vaio Seria TZ.Anumite probleme ce tin de design au determinat compania Sony sa verifice si sa revizuiasca aceste produse.Va fi evaluata starea unitatilor respective în functie de standardele de calitate, potrivit informatiilor publicate pe site-ul companiei, preluate de NewsIn.Dupa cum au declarat reprezentantii companiei, Sony s-a confruntat cu o posibila problema de design ce afecteaza unele modele de notebook PC, comercializate în Europa din luna iunie 2007.
Mentionez si o alta facilitate asigurata de acest program si anume, scutirea beneficiarilor programului de la plata contributiilor de asigurari sociale datorate de angajatori, pentru veniturile aferente timpului lucrat de cel mult patru salariati, angajati pe perioada nedeterminata.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Gheorghe Burnei, seful Clinicii de Ortopedie Pediatrica din cadrul Spitalului MS Curie a efectuat, recent, o interventie chirurgicala de exceptie pe baza unui program de cercetare derulat aproximativ 2 ani. Aceast program, conceput de prof.
Cu doar cateva zile inainte de a implini 42 de ani, Carmen Bruma lanseaza un nou program de slabit, unic in Romania adresat tuturor celor ce vor sa scape de kilogramele in plus si sa ajunga la o forma fizica de invidiat rapid, ieftin si sanatos.
Petrom, Rompetrol si BCR - principalele 3 companii asociate cu domeniul CSR in social media Nr Expresie Nr.
Un adevarat depozit de manuale si materiale "didactice" am descoperit cu putin timp in urma utilizand program "oDc".
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Purtatorul de cuvant al PNL, Tudor Chiuariu, a declarat ca programul de guvernare prezetat sambata de PSD ar trebui sa se numeasca "Cele 10 fantezii ale lui Mircea Geoana", avand in vedere ca social-democratii nu au explicat de unde vor avea resurse pentru promisiunile din program.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca formatiunea sa va cere Executivului demararea unui program de construire de locuinte sociale si pentru inchiriat. ... Pe noi ne intereseaza ca partid social-democrat si un program de construire de locuinte cu chirie pentru tineri.
(...) Vrem ca acest program sa fie un program credibil, vrem ca el sa reprezinte in acelasi timp o viziune pe o perioada mai lunga, vrem sa racordam acest program si la ceea ce a fost strategia dezvoltarii durabile cu tinta anul 2025, dar si o racordare la ceea ce este obiectivul UE strategia pentru 2020.
Dupa lupte seculare care au durat nici nu mai conteaza cat, premierul din umbra al vechiului PDL din noul PNL a reusit sa prezinte opiniei publice un document de 130 de pagini intitulat pompos program de guvernare.
- Acest proiect este agrumentul cel mai solid cu care PNL vine si il ofera celor interesati sa sustina un program si un guvern responsabil si performant, care sa aplice acel program de guvernare.
google-analytics.com