Cautare

1526 de rezultate pentru "nr de telefon deranjamente romtelecom zalau" (2.79 secunde)
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Incendiile provocate de satenii iresponsabili, in actiunile lor de igienizare a pasunilor, au provocat daune serioase comunicatiilor telefonice din judet. Conform unui comunicat de presa semnat de directorul operatiuni judetene a Romtelecom, ing.
Lucrarile de renovare au inceput acum zece ani si au costat operatorul national de telefonie fixa RomTelecom 8 milioane de euro, potrivit directorului tehnic al companiei, Silviu Vasile Cazacu.
Operatorii au peste zece milioane de clienti. ... Termenul avansat de oficialitati pentru privatizarea Cosmorom se apropie de sfirsit. ... Se spune ca exista citeva firme din strainatate interesate de preluarea acestui operator care nu a avut puterea de a se impune.
Statul va vinde pachetul de actiuni pe care il mai detine la RomTelecom, reprezentand 45,99% din capitalul companiei, prin intermediul unei oferte publice initiale pe piata externa adresata investitorilor institutionali, operatiune acompaniata de listarea la Bursa internationala, dar si la Bursa de Valori Bucuresti.
Cel de-al treilea operator GSM din Romania, Cosmorom, s-a relansat ieri pe piata. Reprezentantii CosmOTE (Grecia), principalul actionar al operatorului de telefonie mobila, au declarat ca spera ca pana in 2007 sa acopere 30-35% din piata romaneasca.
Curtea de Apel Bucuresti a respins acum doua zile cererea companiei RomTelecom de suspendare, pe durata procesului, a deciziei Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC) prin care operatorul este obligat sa reduca tarifele de interconectare, potrivit unui comunicat al Autoritatii.
Numarul utilizatorilor de telefonie mobila va ajunge la aproximativ 13 milioane pana la sfarsitul acestui an, ne-a declarat Dan Georgescu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Reamintim ca la jumatatea acestui an erau inregistrati 11,37 milioane de utilizatori.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a restrans temporar aria de servicii de investitii financiare pe care le pot furniza trei companii de brokeraj, intrucat nu au indeplinit conditiile minime de capital aferente obiectului de activitate autorizat de institutie, anunta Mediafax.
Proiectul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, prin care se intentioneaza amanarea cu un an a celei de-a doua etape de micsorare a tarifelor de interconectare pentru operatorii de telefonie mobila Vodafone si Orange, a starnit indignarea operatorilor Romtelecom, Telemobil si COSMOTE, care considera ca aceasta decizie aduce prejudicii intereselor consumatorilor romani.
Romtelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, clientii operatorului de telecomunicatii urmand sa le primeasca prin posta pana la 15 septembrie, a anuntat compania.
"In urma fuziunii, UPC Romania isi va consolida pozitia pe piata telecomunicatiilor, devenind astfel o prezenta mai importanta pe piata furnizorilor de televiziune prin cablu, telefonie fixa si Internet, putand concura cu succes la nivel national cu cele mai importante companii din domeniu", se arata in proiectul de fuziune publicat in Monitorul Oficial.
Romtelecom va fi noul operator de telefonie mobila din România, fiind desemnat saptamâna trecuta drept câstigator al licitatiei pentru noua licenta de comunicatii mobile, informeaza organizatorul licitatiei, Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).Printre firmele care au pierdut aceasta licitatie se afla si Compania Nationala Posta Româna.„Pentru ca acordarea acestei licente a stârnit numeroase controverse, ANRCTI va controla cu atentie îndeplinirea conditiilor din licenta si respectarea obligatiilor asumate.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Dar la BCR, CEC, Romtelecom si cite alte companii vindute de diversele guverne postdecembriste, pe sume modice, "investitorilor strategici "? Actiunile la furnizorii de utilitati sint, in lume, socotite cele mai sigure plasamente. ... Exact de aceste plasamente ne-au lipsit si continua sa o faca cei care au administrat tara.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... Locuinta sa era intr-un bloculet cu un etaj, aflat pe partea cealalta a soselei asfaltate fata de postul de politie.
Electrica Transilvania Nord - Societatea de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Oradea vine in intampinarea clientilor sai, pentru a-i determina pe acestia sa capete incredere in serviciile furnizate.
Intalnirea a avut drept obiect contractul incheiat de SC Astral Telecom SA cu consumatorii, operator pe care UPC Romania l-a preluat.
google-analytics.com